Erre az everybody hands up-ra nekem is fel kell tennem a kezeimet!
szevesz te fasz
Szétbaszok mindenkit(lányt)utána pedig torkon lövöm
vmi picsa jöjjön már
úgy látom az iq harcosok itt is ténykednek...
Hát igen....Én is élvezném, ha most jól megdugna valaki..Persze, nem mindegy, hogy ki!
Szívesen megdugnálak, habár nem tudom hogy nézel ki,de egyszer biztos megkefélnélek!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 02. 16. csütörtök 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 02. 16. csütörtök 22:01
Törölt felhasználó (368273)

Hát igen....Én is élvezném, ha most jól megdugna valaki..Persze, nem mindegy, hogy ki!
Van, de a pillanatnyi vágyaim, ha teljesíteném, akkor igencsak eláshatnám magam önmagam előtt!
Ezenkívül még, h. borzoljam az idegeid, pesti sem vagyok, sőt melóidőben vagyok!:-))
Ezenkívül még, h. borzoljam az idegeid, pesti sem vagyok, sőt melóidőben vagyok!:-))
Azért megadhatnád azt az msn címet...
Hátha :)
Hátha :)
tesó-csak ne lenne 1-szavas a bőbeszéded,talán felveszed a versenyt a 8-éves fiammal/talán/de nem biztos!
felemeltem a kezemet...
Kezek a magasban,de csak idegen nőre emelem kezeimet a magasba,otthon zsebre vannak dugva kezeim!
Nem csak a kezemet emeltem
Reparatur:Ne buzizz,és impotensezz le,mert a f@rkadra lépek tesó,persze ha magadból indulsz ki,akkor bocs!
Én nem csak a kezemet emelgetem:)
Én le se engedtem...

Azért, ha elzsibadt a kezed le ne rakd
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 02. 25. szombat 01:20), amit ide kattintva olvashatsz)

elzsibbadt.... de megcseréltem
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2006. 02. 27. hétfő 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Én kitámasztottam.....így lassabban zsibbad....

hát igen!