Vaaan?
Itt mindjárt esik!
Itt mindjárt esik!
Hisz már nyár lesz!!! Vagy van nyári is?
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 23. kedd 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Tavaszi fáradtság?
Ez most a nőknél valami "vírus" lehet.
Eddig én is toppon voltam, de most valahogy.....
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 23. kedd 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)

De kivel?
Nejem nem akarja:-(
Más meg nincs lőtávolban... (Ez egy válasz stellike üzenetére (2006. 05. 23. kedd 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Nejem nem akarja:-(
Más meg nincs lőtávolban... (Ez egy válasz stellike üzenetére (2006. 05. 23. kedd 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó neked! Akkor tegyél érte!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 23. kedd 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Szi aStellike!
Én még mindig, de nagyon!
Én még mindig, de nagyon!
Estére már mégsem kívántam!
(Ez egy válasz stellike üzenetére (2006. 05. 22. hétfő 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 22. hétfő 15:27

Van olyan nap, hogy reggeltől-estig kívánom, akár többször is. Ma ez egy olyan nap!!!
Pont ugyanerre gondoltam én is
Aki meg akarja nézni hogy verem ki! lelkespasi@hotmail.com MSN Csak lányok webkammal vagy mikrofonnal!
Néhány napja találtam rá a Goldengate-re és teljesen meghülyültem tőle. Amikor csak időm van - állandóan olvasom, az amatőr képeket nézem. Naponta többször verem a farkam, függő lettem. Ha dolgozom, ha eszem, csak a szexre gondolok. 18 éves koromban nem éreztem ilyen késztetést arra, hogy széttépjem egy nő punciját.
Nem tudok egy nőre úgy ránézni, hogy el ne kezdjem vetkőztetni a szememmel. Ha arra gondolok, hogy most valahol Te a puncidat gyötröd, a tehetetlenségtől felrobban az agyam... Fénypostán küldök neked egy fürge kis ondósejtet, tedd el, hátha beérik szegény és akkor majd eszetlen nagyot lakmározhatunk egymásból!
Addig is maszatoljunk kézzel-lábbal, ki ne essünk formából! Nem tudom megoldani, hogy sikamlós nyelvemmel hűtsem le kitörni készülő tűzhányód kráterét, de biztosíthatlak, ha egyszer kegyes lesz hozzánk a sors, kamatostól törlesztek! Keress meg! Puszi a puncidra...
Nem tudok egy nőre úgy ránézni, hogy el ne kezdjem vetkőztetni a szememmel. Ha arra gondolok, hogy most valahol Te a puncidat gyötröd, a tehetetlenségtől felrobban az agyam... Fénypostán küldök neked egy fürge kis ondósejtet, tedd el, hátha beérik szegény és akkor majd eszetlen nagyot lakmározhatunk egymásból!
Addig is maszatoljunk kézzel-lábbal, ki ne essünk formából! Nem tudom megoldani, hogy sikamlós nyelvemmel hűtsem le kitörni készülő tűzhányód kráterét, de biztosíthatlak, ha egyszer kegyes lesz hozzánk a sors, kamatostól törlesztek! Keress meg! Puszi a puncidra...
én állandóan kivánom és azt a szétrobbanó puncit kielégiteném szivesen:-)))))
Van olyan nap, hogy reggeltől-estig kívánom, akár többször is. Ma ez egy olyan nap!!!
Én mindig kívánom!
hja
"mikor nem?!"

Én le sem raktam a kezeim....

Két kézzel jelentkezek

akkor ritka....

Rendszeresen kap az ember fizetést is (általában
), de mégis ritkán.
Tehát ha a heti 1 megvan (mondjuk szombatonként
) akkor az már rendszeres, de nem sűrű, tehát ritka
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2006. 05. 13. szombat 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 13. szombat 18:26

Tehát ha a heti 1 megvan (mondjuk szombatonként

Na most ha valami rendszeres akkor az már nem ritka, viszont ha valami ritka akkor az messze van a rendszerességtől.. vagy most akkor hogy is van ez?