webcam valki?
sziosztok hogy tudok ide berakni képet?
Áááááá.... rettentő kanos vagyok!!!!
Puncist ide!!!
Puncist ide!!!
Itt gyönyörűen süt a nap! Talán feléledek estére ettől a szép időtől!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 23. kedd 08:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Vaaan?
Itt mindjárt esik!
Itt mindjárt esik!
Hisz már nyár lesz!!! Vagy van nyári is?
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 23. kedd 08:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Tavaszi fáradtság?
Ez most a nőknél valami "vírus" lehet.
Eddig én is toppon voltam, de most valahogy.....
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 23. kedd 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)

De kivel?
Nejem nem akarja:-(
Más meg nincs lőtávolban... (Ez egy válasz stellike üzenetére (2006. 05. 23. kedd 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Nejem nem akarja:-(
Más meg nincs lőtávolban... (Ez egy válasz stellike üzenetére (2006. 05. 23. kedd 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Jó neked! Akkor tegyél érte!
(Ez egy válasz Valaki aki vad üzenetére (2006. 05. 23. kedd 08:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Szi aStellike!
Én még mindig, de nagyon!
Én még mindig, de nagyon!
Estére már mégsem kívántam!
(Ez egy válasz stellike üzenetére (2006. 05. 22. hétfő 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 22. hétfő 15:27

Van olyan nap, hogy reggeltől-estig kívánom, akár többször is. Ma ez egy olyan nap!!!
Pont ugyanerre gondoltam én is
Aki meg akarja nézni hogy verem ki! lelkespasi@hotmail.com MSN Csak lányok webkammal vagy mikrofonnal!
Néhány napja találtam rá a Goldengate-re és teljesen meghülyültem tőle. Amikor csak időm van - állandóan olvasom, az amatőr képeket nézem. Naponta többször verem a farkam, függő lettem. Ha dolgozom, ha eszem, csak a szexre gondolok. 18 éves koromban nem éreztem ilyen késztetést arra, hogy széttépjem egy nő punciját.
Nem tudok egy nőre úgy ránézni, hogy el ne kezdjem vetkőztetni a szememmel. Ha arra gondolok, hogy most valahol Te a puncidat gyötröd, a tehetetlenségtől felrobban az agyam... Fénypostán küldök neked egy fürge kis ondósejtet, tedd el, hátha beérik szegény és akkor majd eszetlen nagyot lakmározhatunk egymásból!
Addig is maszatoljunk kézzel-lábbal, ki ne essünk formából! Nem tudom megoldani, hogy sikamlós nyelvemmel hűtsem le kitörni készülő tűzhányód kráterét, de biztosíthatlak, ha egyszer kegyes lesz hozzánk a sors, kamatostól törlesztek! Keress meg! Puszi a puncidra...
Nem tudok egy nőre úgy ránézni, hogy el ne kezdjem vetkőztetni a szememmel. Ha arra gondolok, hogy most valahol Te a puncidat gyötröd, a tehetetlenségtől felrobban az agyam... Fénypostán küldök neked egy fürge kis ondósejtet, tedd el, hátha beérik szegény és akkor majd eszetlen nagyot lakmározhatunk egymásból!
Addig is maszatoljunk kézzel-lábbal, ki ne essünk formából! Nem tudom megoldani, hogy sikamlós nyelvemmel hűtsem le kitörni készülő tűzhányód kráterét, de biztosíthatlak, ha egyszer kegyes lesz hozzánk a sors, kamatostól törlesztek! Keress meg! Puszi a puncidra...
én állandóan kivánom és azt a szétrobbanó puncit kielégiteném szivesen:-)))))
Van olyan nap, hogy reggeltől-estig kívánom, akár többször is. Ma ez egy olyan nap!!!
Én mindig kívánom!
hja
"mikor nem?!"