Sziasztok!
Csütörtök délutánra keresek egy tüzes nőt, egy féktelen szexre pestről, vagy budáról!
dobj e-mailt sid6.7@freemail.hu
Csütörtök délutánra keresek egy tüzes nőt, egy féktelen szexre pestről, vagy budáról!
dobj e-mailt sid6.7@freemail.hu
Ebben igazad van,lehet le kéne tennem néha
Na,jó,kicsit pihentetem
De akkor is két kézzel jelentkezek
Na,jó,kicsit pihentetem
De akkor is két kézzel jelentkezek
Most én is jelentkezek, pedig tegnap többször is kaptam. A jóból sosem elég!!
Le se teszem már egy jó ideje
Kezdek már fáradni
Kezdek már fáradni
Nyulok es nyalok:)
Na jo de a te fejed fel le mozog, nekem meg a nyelvem teszi ezt:)
Nah ha ugy jartal akkor mar all a... cicid:D
Szoval amikor a labai kozul felnezel es latod hogy csukott szemmel elvezi amit csinalsz, belemarkol a takaroba es magara huzza, megfeszul a teste es probalja magaban tartani a nyogest, hogy a szomszedok ne halljak meg, beleharap az oklebe es egyre hevesebben liheg...
Szoval amikor a labai kozul felnezel es latod hogy csukott szemmel elvezi amit csinalsz, belemarkol a takaroba es magara huzza, megfeszul a teste es probalja magaban tartani a nyogest, hogy a szomszedok ne halljak meg, beleharap az oklebe es egyre hevesebben liheg...
nem:P Sokkal jobban erdekel maga az orgazmus tenye, az amikor latom a masik megfeszulo izmait, folyamatos remegeset, nyitott, nyogdecselo szajat... uh:)
Tudom:) es lentre siklik a tekintet?:) ejj ejj kis huncut:D
LOL miert neznek ferfiakat?:D A farkuk meg aztan plane nem erdekel:DDDD
Mondjuk vannak olyan nok akiknek elobb a meleit latja meg az ember fia:D Elore koszonnek nekik a zebran sziasztok! :D
Mondjuk vannak olyan nok akiknek elobb a meleit latja meg az ember fia:D Elore koszonnek nekik a zebran sziasztok! :D
Ooo... emberenkent valtozo, de szerintem versenybe tudnek szallni veled:DDDD
A "vajon milyen arcot vaghat orgazmus kozben" a legjobb jatek:D Marmint ha ranezel egy fiura/lanyra es elgondolkodsz ezen:D (felreertes ne essek nem nezek fiukat)
A "vajon milyen arcot vaghat orgazmus kozben" a legjobb jatek:D Marmint ha ranezel egy fiura/lanyra es elgondolkodsz ezen:D (felreertes ne essek nem nezek fiukat)
Hat ha mas nincs, akkor kenytelen leszek:(
Viszont a vizualis tipussal nagyon rahibaztal:)
Viszont a vizualis tipussal nagyon rahibaztal:)
Rajta vagyok:D De inkabb most elkerulom a cipokremet:D
Na jah, csak te megint fennakadsz en meg ittmaradok fennakadatlanul... marmint hogy rajtam nem akad fenn senki:D
Nem tudom, de ha ilyen modon ecseteled mit csinaltal akkor nem csak te fogsz a szexre gondolni:D
A cipokremrol is az jut eszedbe?:DDD Korrekt:D
Szia baratno!
Tegnap nerm lehetett írni sorry! Dema igen!
Tegnap nerm lehetett írni sorry! Dema igen!
Esetleg szabad megkérdeznem a korodat?
Sorry
Sorry
Huh télleg én is a székemből írok:)
Ha van msn-ed akkor felőlem ott is dumálhatunk
.D
.D