Én is kívánom de most nem lehet ,mert a gyerek itt ugrál. Pedig az asszony, melletem riszálja azt a kívánatos seggét.

Én nem csak most, mindig!
há aki ide látogat az biztos... én is

Megkérdezhetm, ha kívánjuk, miért nyújtózkodunk . Nőre fel!
Viccenkívül, buta topik,szerintem mindenki - szinte mindig - kívánja...
(egy nő nyitotta, mit vársz?)
Viccenkívül, buta topik,szerintem mindenki - szinte mindig - kívánja...
(egy nő nyitotta, mit vársz?)

Reggel: ébredés,pisi,mosdó,kávé,reggeli,készülődés.... maradt még 15-20 percem indulás előtt... Elrendeztem volna a barátnőmet,de éppen nem volt velem... :S Nagyon kívánom most a szexet...

Nyolc órája nem szeretkeztem asszonykámmal! Naná, hogy most újra kívánom szépséges, buja istennőmet!

Én mindig kívánom a sexet!!!!
továbbra is kívánom - nem kicsit, naon...
nem mindegy kivel, de kívánom...
nem mindegy kivel, de kívánom...

Én is kívánom még a szexet, pedig most voltam együtt a feleségemmel. Elélvezett a csiklóján keresztül és utána teleélveztem a hatalmas pináját ,és természetesen úgy is elélvezett!

(nem társkereső és chet-lő topik!

Asszem...

jó lenne most!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (de nincs kivel!!)
Meg kéne változtatni a topik témáját..." Ki nem kívánja épp most a szexet?"-re....
Aki itt az oldalon lóg, tuti hogy nem a receptek cseréje, vagy a növények gondozási módja miatt jön!
úgyhogy, büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy én kívánom!
Aki itt az oldalon lóg, tuti hogy nem a receptek cseréje, vagy a növények gondozási módja miatt jön!

úgyhogy, büntetőjogi felelősségem tudatában kijelentem, hogy én kívánom!

Énnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

OFF: sztem hiányozni fogsz a 72 helyre beírt hirdetésedért, de a Te dolgod..
ON:
A szexet kívánva kurvára felemelt kézzel ülök itt hónapok óta és minden Nő tesz rá. Minek zsibbasztom a kezem, Hölgyeim?
Valakiiii....
ON:
A szexet kívánva kurvára felemelt kézzel ülök itt hónapok óta és minden Nő tesz rá. Minek zsibbasztom a kezem, Hölgyeim?
Valakiiii....
Te inkább má a kekszet majszold!
Te spermahajder!!!!!!!
látod milyen vagy! ha banános lenne akkor máris osztoznod kellene egy tüneményes nővel ezen a tortán! (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 05. csütörtök 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 05. csütörtök 14:29

Te spermahajder!!!!!!!

látod milyen vagy! ha banános lenne akkor máris osztoznod kellene egy tüneményes nővel ezen a tortán! (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 05. csütörtök 14:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

mi az a szex?

mivel az enyém volt az 1000.-ik hsz kiutaltam magamnak egy csokitortát..