Figyu, szervezés kérdése.
Egy hétig Nagyinál alszanak a duracell-nyulak, majd Nagyi pihen Gran Canarián, Teneriffe-n, Seychelles-n vagy ahol akar.
Addig a másik nagyszülők a célpontok.
Ha elérik a 10 évet, évente egyszer egy hétig táborozás...stb. Ez eddig jó néhány szabad hét/év.
A nem szabad heteket pedig kitölti a szabad hetek felidézése virágnyelven, míg a krampusz-kommandó el nem alszik.
Aztán durrbele.... (Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 24. hétfő 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 24. hétfő 11:17
Egy hétig Nagyinál alszanak a duracell-nyulak, majd Nagyi pihen Gran Canarián, Teneriffe-n, Seychelles-n vagy ahol akar.
Addig a másik nagyszülők a célpontok.
Ha elérik a 10 évet, évente egyszer egy hétig táborozás...stb. Ez eddig jó néhány szabad hét/év.
A nem szabad heteket pedig kitölti a szabad hetek felidézése virágnyelven, míg a krampusz-kommandó el nem alszik.
Aztán durrbele.... (Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 24. hétfő 11:17), amit ide kattintva olvashatsz)

A miénket arra, hogy RCI-üdülési jogokat vegyen, és folyton valamerre pihengéljen hetekig.
Amúgy ez nem az a kategória, elég hamar leharcolnánk a nagyit, ha minden este vigyázhatna az unokákra, amíg mi... khm... Erosz oltárán áldozunk.

Amúgy ez nem az a kategória, elég hamar leharcolnánk a nagyit, ha minden este vigyázhatna az unokákra, amíg mi... khm... Erosz oltárán áldozunk.

A miénket arra, hogy RCI-üdülési jogokat vegyen, és folyton valamerre pihengéljen hetekig.
(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2008. 11. 24. hétfő 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 24. hétfő 08:14

(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2008. 11. 24. hétfő 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Duracell-nyuszik nam hagynak szexelni?
Mire teremté Isten a Nagymamákat?
Duracell-nyuszik nam hagynak szexelni?
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 23. vasárnap 21:46
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 11. 23. vasárnap 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)

MI! Csak azt a nyomorult, munkakerülő Álommanót várjuk, no nem hármasban akarjuk csinálni, csak már hinthetné a port a "büdöskölök-kommandó" szemébe...
Álmodozz csak tovább!
(Ez egy válasz tomxxx üzenetére (2008. 11. 12. szerda 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
MI! Csak azt a nyomorult, munkakerülő Álommanót várjuk, no nem hármasban akarjuk csinálni, csak már hinthetné a port a "büdöskölök-kommandó" szemébe...
Viszont Ő nem aludt el...
Nézz a körmére. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 12. szerda 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 12. szerda 19:34
Nézz a körmére. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 12. szerda 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (72528)

Tegnap párocskám azt mondta, hogy most nagyon megkívánta a sexet... Én is totál elviseltem volna, de míg bepelenkázta pici fiunkat és elaltatta, addigra én is bealudtam
) Na de majd ma!!

Kézcsók Hölgyek, Üdv Urak, Sziasztok ifjoncok...
xxAnikóval értek egyet.
Egyébként van aki nem kívánja?
Viszont csaltam, mivel feltartott kézzel nehéz a klavit ütögetni......
xxAnikóval értek egyet.
Egyébként van aki nem kívánja?
Viszont csaltam, mivel feltartott kézzel nehéz a klavit ütögetni......
Én is kívánom, sajna momentán nincs kivel! De, ha
lenne egy kívánós nő, benne lennék! Pussz!
lenne egy kívánós nő, benne lennék! Pussz!
Én állandóan kívánom ! Mindig csak sexelnék ha lehetne . Szerencsére a feleségem is hasonló beállitotságú , és így nincs nagy probléma . Amikor csak lehet megdöntöm !!!!!

Tegnap párocskám azt mondta, hogy most nagyon megkívánta a sexet... Én is totál elviseltem volna, de míg bepelenkázta pici fiunkat és elaltatta, addigra én is bealudtam
) Na de majd ma!!

legtöbbször álmomban is
én minden nap kivánom csak kéne egy jo csaj

én most nem mert kb fél órája végeztünk asszonnyal
na jó mégis :P

már öt napja úgy elvagyok foglalva és lefáradva ..úgyhogy én igen kívánnám.
Én minden nap szeretnék szexelni.
énénénénénén!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MINDÍG CSAK A FÉRFI NÉP KÍVÁNJA, EZÉRT TUDNAK HÜLYÍTENI MINKET A CSAJOK!!!!
EZT JOBB LESSZ ÁTÉRTÉKELNI!!
ne használj nagybetűket, mert kiabálást jelent!
(öregSam)
EZT JOBB LESSZ ÁTÉRTÉKELNI!!
ne használj nagybetűket, mert kiabálást jelent!

(öregSam)
ÉN IS!!!!
Na ha már itt vagyok először is jelentkezem

ÉÉÉÉÉÉÉnnn