Sziasztok! A következő két hétben valamikor - nincs kőbe vésve mikor - hétköznap napközbeni és/vagy péntek esti/éjjeli, több órás szexmaratonra keresnék hölgyet vagy párt, aki bírja is az iramot és szeret hosszan, több meneten és élvezésen át, változatosan szexelni.
Én 40 éves, nem független (jobb előre tisztázni), potens, orál és análkedvelő, mások szerint nem rossz pasi vagyok 18/4 intimmel. Szakállam (alig hosszabb, mint borosta) van és dohányzom, jobb ezeket is előre tisztázni, ne fussunk felesleges köröket olyannal, akinek ez nem jön be vagy nem is tolerálja.
Megköszönöm, ha szóló férfiak nem írogatnak jobbnál jobb ajánlatokkal, mert írtam kiket keresek, ne raboljuk egymás idejét légyszi.
Bp, Érd és ezek környékén keresek, autó van, valamennyire mobil vagyok, ésszerű kereteken belül. Hely kell vagy bérelhetünk. Bbw vagy ssbbw jelentkező óriási előnnyel indulna nálam!
Én 40 éves, nem független (jobb előre tisztázni), potens, orál és análkedvelő, mások szerint nem rossz pasi vagyok 18/4 intimmel. Szakállam (alig hosszabb, mint borosta) van és dohányzom, jobb ezeket is előre tisztázni, ne fussunk felesleges köröket olyannal, akinek ez nem jön be vagy nem is tolerálja.
Megköszönöm, ha szóló férfiak nem írogatnak jobbnál jobb ajánlatokkal, mert írtam kiket keresek, ne raboljuk egymás idejét légyszi.
Bp, Érd és ezek környékén keresek, autó van, valamennyire mobil vagyok, ésszerű kereteken belül. Hely kell vagy bérelhetünk. Bbw vagy ssbbw jelentkező óriási előnnyel indulna nálam!
Bbw hölgyeket keresek ,Baranyába
Veszpremben keresnek bbw alkatu holgyet nagy csocsokkel februar 25en ott leszek egesz napra ha tudsz ismersz ilyet kerlek jelezed
Sziasztok! Békés,Szolnok megyében szivesen ismerkednèk, duci csajokkal
Állok rendelkezésre ma Budapesten.
Adatlapom szerint ismerkednék, élvezzük egymás társaságát
Adatlapom szerint ismerkednék, élvezzük egymás társaságát
Sziasztok. Hölgyet keresek akit orálisan tudnék kényeztetni.
Hölggyel és duci hölgytagú párral ismerkednék ha szimpatikus vagyok. 40-es ,átlagos testalkatú férfi vagyok aki szereti a ducibb nőket. Párom van és tud is róla nem a háta mögött ismerkedem. Nyilván nem feleséget keresek hanem normális,jófej szexpartnereket akiket szintén izgat egy kis extra.
Szia!
Írtam priv üzenetet! (Ez egy válasz koverfeleseg üzenetére (2026. 01. 18. vasárnap 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 18. vasárnap 16:23
Írtam priv üzenetet! (Ez egy válasz koverfeleseg üzenetére (2026. 01. 18. vasárnap 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
135 kg vagyok, nem függetlenként keresek alkalmi partnert, minden jóra, elsősorban gumi nélküli szex érdekel
Nagymellű hölgyel ismerkednék.Imádom a nagy melleket és Imádok hosszan élvezésig nyalni….
Irtam üzenetet
(Ez egy válasz koverfeleseg üzenetére (2026. 01. 18. vasárnap 16:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 18. vasárnap 16:23
135 kg vagyok, nem függetlenként keresek alkalmi partnert, minden jóra, elsősorban gumi nélküli szex érdekel
jokora nagy picsa jo lenne
Kövér asszonyok nagyik sehol Pécsen???
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit
120kiló fölötti nagy logó mellű hölgyeket keresek.Baranya
Tartana igényt hölgy egy jo kényeztetésre?
Sziasztok szép napot kivánok Mindenkinek! Baranya-Tolna-Baja környékén szivesen csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz Bármikor a mai nap folyamán vagy Holnap!
Giga mellű kővér hölgyet keresek kortol függetlenűl,egyedűl élő előny.Baranya
Sziasztok! 40 éves, nem független, mások szerint nem rossz pasiként keresek Bp, Érd és ezek környékén most szombat délelőttre (akár délutánig is meg tudom oldani h szabad legyek délelőttől) hölgyet vagy párt. Sok menetes együttlétet keresnék. Hely kell. Én sportos alkatú vagyok, de imádom a kövér nőket!
Tatabányán keresek hölgyet aki huncutkodna esetleg egy kicsit, 33 éves sportos férfi vagyok <3 igényes. este 6 körül autóban fogok ülni és élvezkedek picit. Ha gondolod megnézheted, írj privátban.

ssbbw lover

Dominika