Kalandra fel...Keresnék az átlagnál husisabb hölgyet,legyen nagy mell szörös punci és nagy popo,idősebb falusi Baranyai. Többit privátba
Sziasztok. Szèkesfehèrvár ès vonzáskörzetében ismerkednèk husi nővel. Esetleg párokat kukkolnèk. Lennèk az operatőrötök!
Igényes és Domináns férfi keres faszimádó hölgyeket Kaposváron és környékén! Lehetsz átlagos, molett, vékony 20-65 év közötti, alényeg az ápoltság. Pucsíts és tárd szét a lábadat, tanulj feltétlen engedelmességet! Titkos szeretőmül is vehetlek, viszont a hétköznapokban és a komoly dolgokon túl, egy lyuk leszel számomra, aki azért van, hogy baszhassam, nézve a kéjben úszó arcodat, kiszolgálsz minden igényemben. Határ a megbeszéltek szerint, viszont rengeteg minden belefér, egy idő után kitörlöm a fejedből a "nem" szócskát. Magam köré fonlak és erős kötelékben fogva tartalak. Leírtak szerint magadra ismersz és ilyen titkos kapcsolatra vágysz, akkor keress meg bátran!
Baranyábol keresek egy falusi nehéz körülmények közt élő idősebb nagy logó mellű de nem borotvált hölgyet akit rendszeresen látogatnék.Irj
Tamás vagyok egy szeximádó, ápolt, intelligens pasi. Szeretem az életben, és a szexben mindazt, ami jó, ami örömet és gyönyört tud okozni a partneremnek és nekem is. Imádok nyalakodni, de a fürge nyelvem mellett szívesen kényeztetlek a kemény, borotvált 15/5 cm-es szerszámommal is. Laza, tabumentes, diszkrét szex- és baráti kapcsolatra keresek egy bevállalós, szexkedvelő csajt, hölgyet, párt ( kizárólag a hölgy örömére ) Pápa + 50 km vonzáskörzetében !
barátnőmnek keresek egy szép nagy embert. Bp
barátnőmnek keresek egy szép nagy embert. Bp
Orális játékokra.keresek párt nöt ffit
jo husosat keresek
Kor alkat mindegy,lényeg hogy merj talizni ismerjük meg egymást és tudj fogadni.Baranyába
Játékokra keresek ffit nöt part
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit
Legyen 120/d mellbőség 120kiló dús szörzetű punci,és légy baranyai
Hölgyeim ismerkednék... jelentkezzetek privátban...
Ha szeretnéd hogy a feleséged, barátnőd hetente 1-2 alkalommal megszopassam, vagy belemártsam a fazonra nyírt, macis, vastagabb ( nem nagy ) de mindig teli faszom, akár előtted , közösen vagy nélküled, akkor írj rám. Diszkréció adott és elvárt. Fotóim ,vidijeim vannak fent. Kezdő vagyok.Köszi!
Sziasztok hölgyel ismerkednék.
Ha szeretnéd hogy a feleséged, barátnőd hetente 1-2 alkalommal megszopassam, vagy belemártsam a fazonra nyírt, macis, vastagabb ( nem nagy ) de mindig teli faszom, akár előtted , közösen vagy nélküled, akkor írj rám. Diszkréció adott és elvárt. Fotóim ,vidijeim vannak fent. Kezdő vagyok.Köszi!
Jujj

ssbbw lover

tamás00743
Katerina