Jaszbereny illetve környéki hölgy v pár 120kg fölött,írj privit ,
Szívesen ismerkednék extra BBW típusú hölggyel, akinek tág, öklözhető puncija van. A megfelelő higiénia, diszkréció és a határok tisztelete nálam mindig biztosított. Búvóhelyem van, ahol zavartalanul találkozhatunk.
Helo
40-es , sportos , sármosnak mondott férfi vagyok. Keresnék egy kövérebb- teltebb hölgyet akit izgatna ha egy férfinek bejön ha nem kövérnek hanem különlegesnek látja , hogy ilyen kis húsos és mégis egy szexi és vonzó nő! Felizgatna ha bekapná a farkam és én is kényeztetném cserébe a punciját
40-es , sportos , sármosnak mondott férfi vagyok. Keresnék egy kövérebb- teltebb hölgyet akit izgatna ha egy férfinek bejön ha nem kövérnek hanem különlegesnek látja , hogy ilyen kis húsos és mégis egy szexi és vonzó nő! Felizgatna ha bekapná a farkam és én is kényeztetném cserébe a punciját
Kecskemét környékén keresek duci hölgyet , kortól függetlenül.
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit
Idős duci nagy mellű dus szőrzetű nagyikat,vagy ilyen párokat keresek Baranyába
Debrecenben cumiznék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Nőt párt keresek játékokra kor alkat nem szamit
Telt nagydarab, pocakos, szőrös pasi ? Írj priviben.
kecskeméti termetes nőt keresek lehet pár is.
Sziasztok 30 éves vagyok szívesen ismerkednék Szolnok megyéből.
Zala megyei nő ismerkedni imadom a nagy puncit ha szoros nagy ajkú és oklozheto tagithato
Zala megyei nő ismerkedni imadom a nagy puncit ha szoros nagy ajkú és oklozheto
Sziasztok lányok hölgyek ismerkedés beszélgetés camozás. Mindenre nyitot vagyok.
60+os 130d mellek szőrős pina nagy testű hölgyek vannak Baranyába???
Sziasztok! Mackós alkatú kisebb farkú pasiként nőt keresek, vagy pár női tagját kényeztetném.
Utazni tudok

Párokat kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten és környékén. Hármasban és kukkolásban tapasztalt vagyok.
Utazni tudok. Írjatok bátran.
Van Viberem, Google chatem, Whatsappom.
Utazni tudok. Írjatok bátran.
Van Viberem, Google chatem, Whatsappom.
Holnap lessz a szülinapom,jó volna egy duci 50es 60as pinàt nyalogatni,helyem van Gödöllő és környéke
Holnap lessz a szülinapom,jó lenne egy duci puncit nyalogatni helyem van 50 ,60as pinàra gondoltam írjatok!
3.kerületben sportos 36 éves srác idősebb molett párhoz csatlakozna mindkét fél örömére.