Csak és kizárolag idősebb telt kővér nő irjon,ahol van 120/d mell nagy kővér segg és jó bundás pina.Baranya Tolna előny,de ha utaznál akkór bár honnan
Magas,nagydarab,ápolt hölgyet keresek rendszeres kapcsolatra.
Privátban írj!
Privátban írj!
Magas,nagydarab,ápolt hölgyet keresek rendszeres kapcsolatra.
Privátban írj!
Privátban írj!
Telt nővel párral ismerkednék.
Ma 16 óra után valaki?
Szuper, birom sokàig
(Ez egy válasz Dogging81 üzenetére (2025. 10. 11. szombat 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 10. 11. szombat 06:52

Keresünk a nejemmel : -
Macis alkatú, vastagabb, szőrös faszú pasit , fiatalt vagy idősebbet 50 feletti akár, aki szopatná a feleségem?
Vagy vékony 30 év alatti srácot. Autóval rendelkezz, vagy egy szabad szobával. Heti 1- max alkalomra. pár órás titkos talikra.Priviben írj.
Macis alkatú, vastagabb, szőrös faszú pasit , fiatalt vagy idősebbet 50 feletti akár, aki szopatná a feleségem?
Vagy vékony 30 év alatti srácot. Autóval rendelkezz, vagy egy szabad szobával. Heti 1- max alkalomra. pár órás titkos talikra.Priviben írj.
Telt nőt kényeztetnék

Valaki ma délután?
Telt nőket kényeztetném lehet pár tagja is. Akár 50-80 közöttieket. Unatkozol írj rám.
Molett párt keresek egy kis huncutságra én 180cm magas 110kg vagyok 14 4es farkam van bi uni vagyok szeretek nyalni szopatni szopni dugni is lehet. szinte minden érdekel ami mindenkinek jól esik helyem nincs kocsim van utazni tudok.
Sziasztok! Sopron környékén lány, pár egy kis kalandra?
Valakinek lenne most kedve kalandozni 18.ker Gyál felsőpakony kimondottan telt hőlgy vagy pár.
Teltebb nőkkel vagy párokkal ismerkednék az sem baj ha jóval idősebb a hőlgy
Keresünk a nejemmel : -
Komlói egyedül álló kővér nagy mellű hölgy barátságra?
Telt nőkkel párral ismerkednék 100kg felett és az sem baj ha jóval idősebb vagy.
Teltebb nőkkel vagy párokkal ismerkednék akár jóvá idősebbekkel is.
Kővér hölgyek,Baranyába? Lehetsz nem független is
Én szeretem a kerek formákat, nekem tetszene.Ha gondolod beszéljünk róla.
(Ez egy válasz nudilove üzenetére (2025. 10. 06. hétfő 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Nőt párt ffit keresek játékokra kor alkat nem szamit