hali ,sziasztok :
A komolyan gondolás és a megbízhatóság jele!
Regisztrálás ideje: 2006. november 09.
Regisztrálás ideje: 2006. november 09.
2006 október 13... És még mindig itt és még mindig (már megint) keresek!
Jó látni pár rééééééégi nicket!
Jó látni pár rééééééégi nicket!
Sziasztok!
ezt egy nagyon kedves barátomnak küldöm
szülinapjára, névnapjára,
és mert mindig jó volt hozzám,
szeretett,
pedig igazából meg sem érdemelten,
de soha nem felejtem el az együtt töltött napokat, órákat és prceket...
szülinapjára, névnapjára,
és mert mindig jó volt hozzám,
szeretett,
pedig igazából meg sem érdemelten,
de soha nem felejtem el az együtt töltött napokat, órákat és prceket...
sziasztok merre van Molly anyo,szazvirag,sajtocska ??????
sziasztok!
hali! Hmmmmm....régi szép idők!
(Ez egy válasz tomipasi üzenetére (2016. 01. 31. vasárnap 09:10), amit ide kattintva olvashatsz)
vagyunk még, csak kevesen :(
Vagyunk, de csak nèzelödünk!
Mi történt a nagy megmondóval dako84-el? Nem mintha hiányozna, csak kíváncsi lennék, hogy magától ment végre, vagy segített neki valaki?
Nem tudom, de nem hiányzik.
Szívesebben nézném a képeiteket , bár mostanában mintha nem lenne kedvetek fotókat készíteni.
Vagy csak nem osztjátok meg.
(Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2019. 01. 26. szombat 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 26. szombat 07:02
Szívesebben nézném a képeiteket , bár mostanában mintha nem lenne kedvetek fotókat készíteni.
(Ez egy válasz toratoratora üzenetére (2019. 01. 26. szombat 07:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi történt a nagy megmondóval dako84-el? Nem mintha hiányozna, csak kíváncsi lennék, hogy magától ment végre, vagy segített neki valaki?
Köszönjük, aranyos vagy. Más dolgok kerültek előtérbe az életünkbe, kevés a szabad időnk, és azt inkább más dolgokra fordítjuk. Tavaly egyetlen sorozatot készítettünk össz-visz.
(Ez egy válasz stikli67 üzenetére (2019. 01. 26. szombat 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 01. 26. szombat 14:21
Nem tudom, de nem hiányzik.
Leaolah.hova tünt ? Vagy mitörtént vele velük mert párban volt.tudrola valaki más let a nic nevük? Privatba
Sziasztok valaki ismerte valospar1980 felhasználót Kata es Krisztián Dunakeszin laktak
2009.-ben regeltem elsőre...Szenvedélyes...14 ben Gyak ....Nem1szerről tud valaki valamit?Privátba..

Vaskapu

inup69
Jana M