Vannak előnyei,most,hogy mondod
Te pedig tamponra meg körömlakkra költenéd a fizud,többek közt
Ideig-óráig biztosan érdekes volna. Azután kellene még egy feleség,fő a változatosság
(Ez egy válasz Kávébab üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 15:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 07. csütörtök 15:03

Ideig-óráig biztosan érdekes volna. Azután kellene még egy feleség,fő a változatosság

Hogy reggel kétszer annyit várjak a fürdőszobára, mint egy nejjel?
))
Nem tudom, ideig- óráig biztosan, utána meg már megszokásból.
)) Szerintem nem is lehet olyan rossz, hogy hazaér az ember a munkából és nem neki kezdi el darálni az asszony, hogy Kati a munkahelyen milyen hülye, mert teszi magát a főnöknek, meg a Szulejmánban az a szemét liba megcsalta azt a jóképű janicsárt, hanem a másik asszonnyal ezt szépen kitárgyalják, én meg már nyugodt légkörbe érkezem. Hacsak ki nem ömlött a körömlak.
DD

Nem tudom, ideig- óráig biztosan, utána meg már megszokásból.

Jóból is megárt a sok. Meg csak a bonyodalom lenne a főzésnél is, mert egyből másfél tyúkból kellene leves, hogy mindenkinek jusson combja.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 15:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 07. csütörtök 15:14

Törölt felhasználó (4003272)

Vannak előnyei,most,hogy mondod
Te pedig tamponra meg körömlakkra költenéd a fizud,többek közt

Ha csupán ennyi a probléma legfeljebb átnyergelsz szellemi szabadfoglalkozásúból csirkefarm tulajdonossá,és a feleségeid manufaktúrában gyártják a csirke nuggets-t. A levest pedig üstben főzik s nem fazékban

Nem szeretném, ha egyszerre két kopasztóvíz szagú nő tüsténkedne körülöttem. A csirkenuggets-hez meg fontosabb egy szója ültetvény, mint a csirkefarm. Mondjuk újabb nagy előny jutott az eszembe, nem kell jómunkásemberként verni az asszonyt, elég csak bemószerolni a másiknál, majd ő megtépi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 07. csütörtök 15:54

Ha csupán ennyi a probléma legfeljebb átnyergelsz szellemi szabadfoglalkozásúból csirkefarm tulajdonossá,és a feleségeid manufaktúrában gyártják a csirke nuggets-t. A levest pedig üstben főzik s nem fazékban

Jézusom
(Ez egy válasz Kávébab üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 07. csütörtök 16:22

Nem szeretném, ha egyszerre két kopasztóvíz szagú nő tüsténkedne körülöttem. A csirkenuggets-hez meg fontosabb egy szója ültetvény, mint a csirkefarm. Mondjuk újabb nagy előny jutott az eszembe, nem kell jómunkásemberként verni az asszonyt, elég csak bemószerolni a másiknál, majd ő megtépi.

Na tessék...tudtam,hogy előbb utóbb hajtépéssé fajulna a dolog
Viszont jó eséllyel mindig volna olyan,akinek nem fáj a feje

Ahol ugyanazon térben és időben egynél több nő van fizikailag jelen, ott folyamatosan benne van a levegőben a hajtépés.
Amíg egy nővel jól bánnak, addig sosem fáj a feje. Ha mégis, akkor tényleg fáj, amire a legjobb gyógyszer egy kis gyengédség.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 07. csütörtök 16:30
Amíg egy nővel jól bánnak, addig sosem fáj a feje. Ha mégis, akkor tényleg fáj, amire a legjobb gyógyszer egy kis gyengédség.

Na tessék...tudtam,hogy előbb utóbb hajtépéssé fajulna a dolog
Viszont jó eséllyel mindig volna olyan,akinek nem fáj a feje

Nyomós érvelés
Kapsz egy virtuális piros pontot a virtuális piros pont gyűjtő füzetedbe
Év végén beválthatod valami szuper akció keretében

Ohh, köszönöm! Idén nem csak a karácsony miatt várom az év végét.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 07. csütörtök 16:51

Nyomós érvelés
Kapsz egy virtuális piros pontot a virtuális piros pont gyűjtő füzetedbe
Év végén beválthatod valami szuper akció keretében

Csillogó szemekkel?
(csillogó kávébabszemekkel
)
Jól eltértünk a témától

Jól eltértünk a témától

A témára nincs jó válasz. Ha támogatom libsi vagyok, ha nem akkor prűd...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 07. csütörtök 17:27

Csillogó szemekkel?
(csillogó kávébabszemekkel
)
Jól eltértünk a témától

Jól eltértünk a témától

A kettő közt nincs semmi? Túl egyszerű

Sziasztok!
A 70 es évek végén összejöttem egy 25 ös csajszival jól kerestünk mind ketten ,kivettünk egy albérletet majd 1-2 hó múlva oda költözött a 22 éves húga mi utána következett az az életem legszebb része volt , minden tabu, egyéb gondok nélkül 3 évig tartott. A jó kapcsolat még 40 év távlatában is megmaradt ,szülinap névnap karácsony stb mai napig fel hívjuk egymást.......
A 70 es évek végén összejöttem egy 25 ös csajszival jól kerestünk mind ketten ,kivettünk egy albérletet majd 1-2 hó múlva oda költözött a 22 éves húga mi utána következett az az életem legszebb része volt , minden tabu, egyéb gondok nélkül 3 évig tartott. A jó kapcsolat még 40 év távlatában is megmaradt ,szülinap névnap karácsony stb mai napig fel hívjuk egymást.......
Én nem mondom, hogy több csajjal nem rossz. Viszont én úgy tudok gondolkodni az ügyben ahogy szocializálódtam, tehát a jelenlegi szorozva X-el. Előbb utóbb, de inkább előbb katasztrófa lenne. Mármint nekem. Egy halom zsé, konkurencia harc, hiszti a köbön stb. Szóval elég otthon egy. Inkább legyen nyitottság, fogadunk vendégeket és szívesen eleget teszünk néhány kedves meghívásnak.
Van még egy-két árnyalat, de nem politizálok...
Inkább boldog Nőnapot kívánok minden hölgynek! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 07. csütörtök 18:22

Inkább boldog Nőnapot kívánok minden hölgynek! (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 07. csütörtök 18:22), amit ide kattintva olvashatsz)

A kettő közt nincs semmi? Túl egyszerű

Köszi

Én el tudnám képzelni ha nem lenne a nők között harc, viszont ez nehezen megvalósíthatónak tűnik. Olyan inkább működött hogy több feleség, mindenki másé és nem tudtak egymásról.

Azt a felállást egészen máshogy hívják
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 03. 08. péntek 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 08. péntek 16:00

Én el tudnám képzelni ha nem lenne a nők között harc, viszont ez nehezen megvalósíthatónak tűnik. Olyan inkább működött hogy több feleség, mindenki másé és nem tudtak egymásról.

en inkabb a tobb ferjusegre szavaznek
A házasság egyedüli megmentője az egyre gyakoribb és az őszinteségen alapuló nyitott házasság lesz! /Már van 4 és jól működik a közvetlen környezetemben!/