Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Mit gondolsz a többnejűségről? Mik az előnyei, hátrányai szerinted? Te magad élnél ilyen családban? Szerinted legyen legális ez a családmodell azok számára, akik önként így szeretnének élni?
(megjegyzés: nem a muszlim többnejűségről van szó, hanem úgy általában a többnejűségről)

Az eddigi hozzászólások

... 2 3 4 5
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#61   2019. 08. 22. csütörtök 00:54
egysportospasi egysportospasi
Én úgy látom hogy ennek nagy akadályát jelentik a nők, mert többségében nem tudják elfogadni hogy osztozniuk kell egy másik nővel egy férfin. Úgy tudom a házasságok több mint 60%-a válással végződik és nagyrészt a nők kezdeményezik. Inkább keresnek új partnert, vagy élnek egyedül.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 21. szerda 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (875788)
2019. 08. 21. szerda 23:23
A házasság egyedüli megmentője az egyre gyakoribb és az őszinteségen alapuló nyitott házasság lesz! /Már van 4 és jól működik a közvetlen környezetemben!/
#62   2019. 08. 22. csütörtök 06:01
X Törölt felhasználó (1335562)
Nem feltétlen a nők jelentik az akadályt. Mint a legtöbb dologhoz ehhez is két ember kell. Az, hogy a nők kezdeményezik az pedig leginkább azért van (szerintem) mert ők bátrabbak. A pasik szeretnek belekényelmesedni egy kapcsolatba. Másfelől meg az ember mint olyan nem monogám kapcsolatra teremtett, ezért is nehéz elfogadni és megélni a házasságot. Mindíg ott lesz bennünk (mind két nemben) a kiváncsiság, birtoklási vágy, vadász ösztön.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 00:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 22. csütörtök 00:54
Én úgy látom hogy ennek nagy akadályát jelentik a nők, mert többségében nem tudják elfogadni hogy osztozniuk kell egy másik nővel egy férfin. Úgy tudom a házasságok több mint 60%-a válással végződik és nagyrészt a nők kezdeményezik. Inkább keresnek új partnert, vagy élnek egyedül.
#63   2019. 08. 22. csütörtök 07:20
Nyúlmedve Nyúlmedve
Már miért is ne lehetne legális? Sőt, kell a több férjűség, és aztán jöhetnek a kommunák, aztán vissza az ősközösségi társadalomhoz.
A viccelődésen felül. Az emberek tényleg nem monogámok, de nem hiszem azt, hogy ennek a tulajdonságnak kvázi a törvényben elismerésére a többnejűség lenne a megoldás.
Nagyon sok párkapcsolat kiválóan működik kétfős, monogám felállásban.
Ha viszont valami újra, másra vágyik egy (házas)pár, akkor ahhoz elég rövidebb-hosszabb időre bevonniuk harmadikat, negyediket, de ehhez nem kell hivatalossá tett eskü, avagy "szerződés". Nem véletlenül népszerűek a nyitott házasságok. Mindenki megélheti a vágyait, és/vagy partnere tudtával ám egyedül kalandozva élvezi a testiséget, aztán majd hazatérve odabújik partneréhez, mert mégiscsak ő a párja, és/vagy eleve kettecskén, néha-néha fűszerként másokat beengednek ágyukba.
#64   2019. 08. 22. csütörtök 08:51
X Törölt felhasználó (1335562)
Igen ebben igazad van, de..... És itt egy újjabb emberi gyarlóság mellyett úgy hívnak féltékenység. Ami nem más mint a kapcsolatban a féltékenykedő érzelmi bizalmatlansága és a birtoklási vágy egyvelege. Ha én megbízom a partneremben és tudom, hogy engem szeret és tudom én őt szeretem akkor nincs féltékenység. Viszont sokan nem biztosak a kapcsolatukban és így értelmetlen másik felet/feleket beengedni. Ez csak úgy működik, ha mindenki teljesen magabiztos és bízik a másikban. Nállunk sincs féltékenység és remekül működik ez a fajta nyitott kapcsolat.
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 07:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 22. csütörtök 07:20
Már miért is ne lehetne legális? Sőt, kell a több férjűség, és aztán jöhetnek a kommunák, aztán vissza az ősközösségi társadalomhoz.
A viccelődésen felül. Az emberek tényleg nem monogámok, de nem hiszem azt, hogy ennek a tulajdonságnak kvázi a törvényben elismerésére a többnejűség lenne a megoldás.
Nagyon sok párkapcsolat kiválóan működik kétfős, monogám felállásban.
Ha viszont valami újra, másra vágyik egy (házas)pár, akkor ahhoz elég rövidebb-hosszabb időre bevonniuk harmadikat, negyediket, de ehhez nem kell hivatalossá tett eskü, avagy "szerződés". Nem véletlenül népszerűek a nyitott házasságok. Mindenki megélheti a vágyait, és/vagy partnere tudtával ám egyedül kalandozva élvezi a testiséget, aztán majd hazatérve odabújik partneréhez, mert mégiscsak ő a párja, és/vagy eleve kettecskén, néha-néha fűszerként másokat beengednek ágyukba.
#65   2019. 08. 22. csütörtök 09:09
X Törölt felhasználó (3715492)
A hazassag egy gazdasagi, jogi kozosseg, mig a poligamia/monogamia egy fajfenntartasi oszton. A kettonk vajmi keves koze van egymashoz. Miert kellene torvenyesiteni, a valaki nem tudja a gatyajaban tartani a farkat? Ha valaki sakkozni szeret, akkor torvenyt kell alkotni arra, hogy sakkozhassanak? A szex ezen formaja egy jatek. Hagyjuk ki belole a torvenyeket es jogszabalyokat.
#66   2019. 08. 22. csütörtök 09:26
X Törölt felhasználó (808465) VIP
B..BBB..BBBBB
#67   2019. 08. 22. csütörtök 14:49
Caracas79 Caracas79
Közted és a párod között egy hatalmas érzelmi kötelék van,ami a szeretetből,szerelemből,tiszteletből és hálából lett sodorva és ez kiegészül a racionalitással,ami miatt kölcsönösen előjöttetek egymás irányába a vágyaitokkal és jó alaposan megvitattátok,mint hagytátok volna kárbaveszni a köztetek létrejött kapcsolatot!Én és mások ( hölgyek urak egyaránt )is átélték már a féltékenységet.Valaki az általad felsorolt mindkét ok miatt,valaki csak az egyik ok miatt.Nálam a bizalmatlanság játszott főszerepet,mert idővel elkezdtem észrevenni,hogy az akkori barátnőm ( 2 ilyen barátnőm is volt ) rövid időn belül radikálisan elkezdett változni,és amikor nyugodt hangnemben elkezdtem érdeklődni nála,hogy mi az oka ennek meg ennek,esetleg megbántottam-e,rosszul csináltam-e valamit,migés mi a probléma,megtudjuk-e beszélni...stb stb stb,akkor tagadás,terelés volt a reakció és sokszor sértődött,öntelt gőgös érzelmi állapotban.Ilyenkor az ember erősen sejti,hogy már nagyon de nagyon kerek már a történet,és már bizony előjön az ember tudatalattijából,hogy már annak a szemében persona non grata vagyok,akit lángolva szeretek,és akiért ezért minden téren totálisan hűséges vagyok,miközben nem neheztelek senkire!Végeredmény sok stressz,magas vérnyomás,testtömeg vesztés,alvászavar..stb, majd nagyon csúnya szakítás,és hónaokkal-évekel később derülnek ki a dolgok szavahihető emberek által(pl:közeli rokonoktól),hogy mi és hogy történt.Száz szónak is egy a vége: MORÁLISAN ÉS INTELLEKTUÁLISAN FEJLETT PARTNER MELLETT NEM TUD KIALAKULNI A FÉLTÉKENYSÉG!Emiatt nincs akadálya a nem hivatalos többnejűségnek/többférjűségnek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1335562)
2019. 08. 22. csütörtök 08:51
Igen ebben igazad van, de..... És itt egy újjabb emberi gyarlóság mellyett úgy hívnak féltékenység. Ami nem más mint a kapcsolatban a féltékenykedő érzelmi bizalmatlansága és a birtoklási vágy egyvelege. Ha én megbízom a partneremben és tudom, hogy engem szeret és tudom én őt szeretem akkor nincs féltékenység. Viszont sokan nem biztosak a kapcsolatukban és így értelmetlen másik felet/feleket beengedni. Ez csak úgy működik, ha mindenki teljesen magabiztos és bízik a másikban. Nállunk sincs féltékenység és remekül működik ez a fajta nyitott kapcsolat.
#68   2019. 08. 22. csütörtök 18:37
Nyúlmedve Nyúlmedve
Kevesen vannak, kik biztosak magukban és a párjukban. Biztosak annyira, hogy megbíznak a másikban, magukban, a kapcsolatukban, a szilárd alapokban, melyre házasságukat felépítették.
El kell jutni arra a szintre, ahol Ti is vagytok most. Van, aki soha nem fog, és van, aki nem is vágyik rá.
A birtoklási vágyat nem szabad összekeverni az összetartozás érzésével.
A féltékenységet nem szabad összekeverni a féltéssel. Én nem vagyok egy féltékeny típus, viszont féltem a feleségemet. Úgy hiszem, sokan hasonlóan éreznek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 22. csütörtök 08:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (1335562)
2019. 08. 22. csütörtök 08:51
#69   2021. 09. 11. szombat 20:59
BUKKAKE BUKKAKE
Persze!!!Legíen legális!Mielőbb!!!
#70   2021. 09. 13. hétfő 08:45
X Törölt felhasználó (4237032)
A legtöbb férfi egyet sem tud megtartani... arról nem beszélve, hogy hányszor hallom, hogy az az egy is sok.
#71   2021. 09. 15. szerda 11:27
X Törölt felhasználó (865931)
Több anyós! Na, ne!!!
#72   2021. 09. 15. szerda 11:52
X Törölt felhasználó (4521202)
circling
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 15. szerda 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (865931)
2021. 09. 15. szerda 11:27
Több anyós! Na, ne!!!
#73   2021. 09. 15. szerda 19:51
Triboro Triboro
Árvaházból néma lányt! Lányokat buck
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 09. 15. szerda 11:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Több anyós! Na, ne!!!
#74   2021. 09. 17. péntek 18:25
X Törölt felhasználó (865931) VIP
Ez egy jó opció smile
(Ez egy válasz Triboro üzenetére (2021. 09. 15. szerda 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 15. szerda 19:51
Árvaházból néma lányt! Lányokat buck
#75   2021. 09. 18. szombat 09:52
X Törölt felhasználó (875788)
Legyen legális, hogy munka nélkül is jól éljünk!
#76   2021. 09. 20. hétfő 14:39
vukk101 vukk101
A bigámia büntetese az anyósletszám vigyor2
Több anyós! Na, ne!!!
#77   2021. 09. 20. hétfő 23:28
X Törölt felhasználó (865931) VIP
Ja-ja smile
(Ez egy válasz vukk101 üzenetére (2021. 09. 20. hétfő 14:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 09. 20. hétfő 14:39
A bigámia büntetese az anyósletszám vigyor2
#78   2021. 09. 30. csütörtök 19:01
X Törölt felhasználó (4628532)
#79   2021. 09. 30. csütörtök 19:19
X Törölt felhasználó (4558842)
7 feleséget mindenkinek. Azt mindenki boldog.
#80   2024. 08. 18. vasárnap 11:18
Im1982 Im1982
Nem rossz a felvetés bár muszlim eredetű a dolog de véleményem szerint nem probléma ha egy férfinak több felesége is van egyszerre
Beszélgettem még 90 években arabokkal aztán az egyik mesélte, hogy neki van otthon több felesége is

... 2 3 4 5
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Aranyoskák Aranyoskák
Nyitás ideje: 2019. 03. 06. szerda
Üzenetek: 86db
Utolsó üzenet: 2024. 08. 19. hétfő

Hírek

2025. 10. 13. hétfő 08:38
Társkereső rendbe tétele! Kedves Felhasználóink! Sajnos elérkeztünk egy olyan ponthoz, ahol már muszáj kísérletet tenni arra, hogy a társkereső, a céljának megfelelően működjön!! Mint azt bizonyára sokan megtapasztaltátok, a Társkeresőben a keresési találatoknál a nő... Tovább
2025. 10. 09. csütörtök 11:48
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább
2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 999 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 966 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 997 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 931 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 387 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!