Sziasztok, szeretném megosztani kellemetlen adotságom negatív oldalát. A napokban találkoztam párokkal, nőkkel, az eredmény mindig ugyan az volt. Ha meg tudták mekkora, találkozó után meg mondták(terelve a szót) hogy nem vagyok alkalmas. Azért mert nem óriásom van még nem kaphatok esélyt? Lehet kielégítőbb pózt tudunk mi kis péniszűek, mint akinek nagy van és csak löki. Jobban meg kell kűzdenünk mindenért, de mind hiába ha esélyt se kapunk. Jelenlegi méretem 14 cm és nem kellek sehova. Úgy gondolom legalább 1 esélyt érdemelnénk, hogy be bizonyítsuk hogy a kis péniszűek is érnek valamit.!
Ezt a temat benezted. Itt mindenki a vitorlaarboccal vetekszik meretben is es allokepessegben is.

Szia! Nem,nem nézted be a témát! Nekem is tizennégy centi a szerszámom,és ma délután negyedszer voltam együtt egy álomnővel! Három órán keresztül csak arra törekedtem,hogy neki minél jobb legyen,közben büszkén hallgattam az: Úramisten,hihetetlen vagy,de jó kemény a farkad,ezt nem hiszem el,,stb. sóhajait! Bízz magadban!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 29. péntek 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 29. péntek 20:27
Törölt felhasználó (3899952)

Sziasztok, szeretném megosztani kellemetlen adotságom negatív oldalát. A napokban találkoztam párokkal, nőkkel, az eredmény mindig ugyan az volt. Ha meg tudták mekkora, találkozó után meg mondták(terelve a szót) hogy nem vagyok alkalmas. Azért mert nem óriásom van még nem kaphatok esélyt? Lehet kielégítőbb pózt tudunk mi kis péniszűek, mint akinek nagy van és csak löki. Jobban meg kell kűzdenünk mindenért, de mind hiába ha esélyt se kapunk. Jelenlegi méretem 14 cm és nem kellek sehova. Úgy gondolom legalább 1 esélyt érdemelnénk, hogy be bizonyítsuk hogy a kis péniszűek is érnek valamit.!
Az enyém még kisebb, szóval nem kell beszarni!
Nem tudok mit csinálni, ez nem olyan mint egy kis cici, hogy apu pénzén csináltatunk ipari méretűt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 29. péntek 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Ebben a témában oldalunkon már régen létrejött egy Társkereső fórum, ahol a hasonló problémával küzdők kereshetnek partnert. A Fórumtémához kattints IDE!

Ezt nem társkeresőnek nyitottam, hanem elmondani az ilyes féle dolgokat.
(Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2019. 03. 30. szombat 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 30. szombat 08:26

Ebben a témában oldalunkon már régen létrejött egy Társkereső fórum, ahol a hasonló problémával küzdők kereshetnek partnert. A Fórumtémához kattints IDE!
Megnyugtatlak, nálunk is, és még sok párnál, nőnél kizáró ok a nagy méret. Úgyhogy nyugi, lesz olyan aki téged keres.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 30. szombat 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 30. szombat 15:28

Enyém is ekkora nagyjából és mi sem szeretjük a nagyot. Nálunk pont az a kizáró ok, ha túl nagy. Vastagság nem gond
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 30. szombat 15:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 30. szombat 15:28

Semmi gond a 14 cm-rel...gyakorlatilag ez átlag méret körüli.16 körül vagyok,de soha nem volt probléma,sőt,volt,aki sokallta ezt is.Párom még a legminimálisabb vastagságú péniszköpenyt se midig bírja...én szeretem,mert tovább bírom benne dugni a punciját
Egy volt partnerem anno panaszkodott,hogy az exe a 21 cm-es pallossal nem bírt mit kezdeni+5 perc alatt el is durrant általában....No para...ha nagy,attól is világgá fut a csajok egy része...na nekünk ez a rész kell,az árbócoknak meg a "kertikút"
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 03. 29. péntek 20:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 29. péntek 20:41

Törölt felhasználó (3715492)

Ezt a temat benezted. Itt mindenki a vitorlaarboccal vetekszik meretben is es allokepessegben is.

Törölt felhasználó (1777462)

Megnyugtatlak, nálunk is, és még sok párnál, nőnél kizáró ok a nagy méret. Úgyhogy nyugi, lesz olyan aki téged keres.
ahogy egy nőnemű ismerősöm fogalmazott: Anatómiai adottság, és olyan partnert kell keresni, akinek hasonlók a méretei. Elmondta, hogy neki pl a 23cm eltűnik benne tövig, de ha nem elég vastag, akkor az neki nem is elég, ..... így nála nem is kísérleteznék (én meg szerencsére találtam "kispinájú" partnert
)

Egy volt férfifaló barátnőm mondta azt a bölcsességet, hogy nem a méret, a lényeg, hanem, az állag (keménység), valamint a technika, pedig neki hatalmas tapasztalata volt. Szerinte, a nagy méretű pasik mind el vannak halva saját maguktól, azt hiszik, ha jól ki van sámfázva a nő, akkor az már neki elég is! A kis péniszűek, ellenben sokkal figyelmesebbek, sokkal jobban odafigyelnek arra, hogy a nőnek jó legyen, kompenzálva ezzel a méretbeli hiányukat!
"kompenzálva ezzel a méretbeli hiányukat". Ennyi elég is
(Ez egy válasz zozo46 üzenetére (2019. 04. 01. hétfő 16:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 01. hétfő 16:49

Egy volt férfifaló barátnőm mondta azt a bölcsességet, hogy nem a méret, a lényeg, hanem, az állag (keménység), valamint a technika, pedig neki hatalmas tapasztalata volt. Szerinte, a nagy méretű pasik mind el vannak halva saját maguktól, azt hiszik, ha jól ki van sámfázva a nő, akkor az már neki elég is! A kis péniszűek, ellenben sokkal figyelmesebbek, sokkal jobban odafigyelnek arra, hogy a nőnek jó legyen, kompenzálva ezzel a méretbeli hiányukat!
Nem,ennyi nem elég DICK! A jelenlegi partnerem ezt mondta: a nagy farok izgalmas tud lenni,de veled volt először hüvelyi orgazmusom!! Azt hiszem büszke lehetek a 14 centis szerszámomra! Ennyi!
(Ez egy válasz trohge üzenetére (2019. 04. 01. hétfő 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
A témához hozzászólva engem se áldott meg a természet lófarokkal, teljesen átlagos de sokkal vastagabb, kivétel nélkül senkit se zavart, sőt meg is dicsérték hogy milyen finom mikor kitölti a puncit, sok hölgy meg is mondta nem az a lényeg hogy a hasfalát piszkálja,mert az nagyon fájdalmas lehet.
Örülök neki, hogy ti meg találtátok a megfelelő partnert így is. Én sajnos már nem is keresgetek, hiába nincs mit szégyelnem. Utolsó levelemben 1 párnak, bevaltam szintén a méretem, mire megkaptam, hogy az elég kicsi. Nos a továbbiakban annyira el keserített, hogy már azóta maszturbációt sem alkalmazok.
Ne párt Hölgyet!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 08. hétfő 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 08. hétfő 18:16

Örülök neki, hogy ti meg találtátok a megfelelő partnert így is. Én sajnos már nem is keresgetek, hiába nincs mit szégyelnem. Utolsó levelemben 1 párnak, bevaltam szintén a méretem, mire megkaptam, hogy az elég kicsi. Nos a továbbiakban annyira el keserített, hogy már azóta maszturbációt sem alkalmazok.
Ne párt keress,Hölgyet!
Nos!Nőként biztosan tudom, hogy melyik ,jobb nekem.De szerintem minden nőnek más okoz nagyobb örömöt.Nekem pl. az egyik barátnőm azt mondja max 15 ig, és 4cm. es vastagságig, míg a másik meg a 18 feletti és 5cm, vagy ennél vastagabbra esküszik.
Előbb utóbb mindenki összeakad a neki passzoló párral. Van most egy csajom 43 éves nagyon jól néz ki. Elvált. Kb 2 évig nem volt senkinek. Valahogy összegabalyodtunk. Kb a 10. együttlèt után vallotta be, hogy már nem is emlèkszik arra mikor szeretkezett ilyen jót utoljára....10 évet volt együtt a fèrjèvel, de úgy èrzi elpocsekolta feleslegesen az èletèt egy ilyen (azt írom amit ő mondott) maszatolóra. Hiába volt nagyobb cerkája a faszinak.......erről ennyit.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 04. 08. hétfő 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 04. 08. hétfő 18:16