Végignézve a fórumokat nem találtam egyet sem ami ezzel a témával foglalkozik. (amennyiben mégis, ne haragudj Eryka)
Lényeg; A tapasztalataitokra lennék kíváncsi, hogy a görbe, vagy az egyenes phallos okoz-e nagyobb örömet a hölgynek.
Lényeg; A tapasztalataitokra lennék kíváncsi, hogy a görbe, vagy az egyenes phallos okoz-e nagyobb örömet a hölgynek.
Na most mar: akinek gorbe a farka az nem tudhatja, hogy mekkora oromet szerezhetne a nojenek, ha egyenes farka lenne. Es forditva!!!!
Ekkora baromsagot!
Ekkora baromsagot!
Hát, ezt mondjuk speciel a lányok tényleg jobban tudhatják...
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 13. hétfő 07:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 13. hétfő 07:32

Na most mar: akinek gorbe a farka az nem tudhatja, hogy mekkora oromet szerezhetne a nojenek, ha egyenes farka lenne. Es forditva!!!!
Ekkora baromsagot!
Ekkora baromsagot!
én most halál komolyan gondoltam... talán majd azt is kifejtem, hogy miért
Honnan tudod?
Kiprobaltad mind a kettot?
Kiprobaltad mind a kettot?
Hat a 360°ot en sem tudom produkalni!!
De kiprobalhatod ezt is!
De kiprobalhatod ezt is!
az olyan lehet mint a dugóhúzó...
(Ez egy válasz birlik üzenetére (2005. 06. 13. hétfő 14:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Ebbe a farokproblemŕba bele fognak pusztulni..:-))
Jňň csaj, pedig csak firka..
Őszintén?
Gondolom, kitaláltátok, hogy nem a szomszéd srácnak, vagy a pistinek, hanem nekem görbe... és ezzel el is mentem a dokihoz, aki beírt a naptárába és... ki fogja egyenesíteni... de egyre többször hallom, hogy így, meg úgy lehet jó a banán... és, amíg nem késő, addig még lehet, hogy meggondolnám magam...
Gondolom, kitaláltátok, hogy nem a szomszéd srácnak, vagy a pistinek, hanem nekem görbe... és ezzel el is mentem a dokihoz, aki beírt a naptárába és... ki fogja egyenesíteni... de egyre többször hallom, hogy így, meg úgy lehet jó a banán... és, amíg nem késő, addig még lehet, hogy meggondolnám magam...
muszály volt ezeket a hentaiokat beszúrni?
mindegy... csak kérdeztem..
mindegy... csak kérdeztem..
A francba, nem akartam hozzŕszolni, de nem
tudtam megŕllni! Skacok: szerintem mindenkinek
gorbe! Ezčrt ne menj dokihoz..:-)) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 13. hétfő 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 13. hétfő 23:21
gorbe! Ezčrt ne menj dokihoz..:-)) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 13. hétfő 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Őszintén?
persze, lenni van, de az egyenesítés úgy megy, hogy a hosszabik oldalát összehúzzák...
És ha tényleg olyan nagy áldás (és nem verés) a görbe banán, akkor lehet, hogy "megtartanám" és kihagynék egy műtétet is, nemde?

És ha tényleg olyan nagy áldás (és nem verés) a görbe banán, akkor lehet, hogy "megtartanám" és kihagynék egy műtétet is, nemde?
persze, valamennyire mindenkinek, de szerintem neked is gyanús lenne, hogyha a reggeli vakarózáskor azt hinnéd félálmodban, hogy már a fürdőszoba ajtajánál tartasz és épp a kilincset fogod... :(
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 06. 13. hétfő 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 13. hétfő 23:27

A francba, nem akartam hozzŕszolni, de nem
gorbe! Ezčrt ne menj dokihoz..:-))
gorbe! Ezčrt ne menj dokihoz..:-))
Igy persze mŕr mŕs a szitu, de ha fedobsz egy
kčpet kielemezzuk!-) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 13. hétfő 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 13. hétfő 23:29
kčpet kielemezzuk!-) (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 13. hétfő 23:29), amit ide kattintva olvashatsz)

persze, valamennyire mindenkinek, de szerintem neked is gyanús lenne, hogyha a reggeli vakarózáskor azt hinnéd félálmodban, hogy már a fürdőszoba ajtajánál tartasz és épp a kilincset fogod... :(
hááát...
(miért nincsen pirulós smiley???)

elvileg bepostoltam már és va legközelebbi eresztésnél meg kéne jelennie az amatőrök közt...
Vagy most tegyem fel? (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 06. 13. hétfő 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Vagy most tegyem fel? (Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 06. 13. hétfő 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Naná, a franc se akarja, hogy felnyessék... De olvastam olyat is, hogy a túl görbe fájhat a lánynak és a fiúnak is és még el is törhet...

Hŕt te tudod, de akkor reggel mŕr a csajok is
megirhatjŕk a včlemčnyuket! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 13. hétfő 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 13. hétfő 23:32
megirhatjŕk a včlemčnyuket! (Ez egy válasz X üzenetére (2005. 06. 13. hétfő 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)

elvileg bepostoltam már és va legközelebbi eresztésnél meg kéne jelennie az amatőrök közt...
Vagy most tegyem fel?
Vagy most tegyem fel?
üsse kő, fájni nem fájhat... a kepfeltoltes.hu az egy működő dolog?
(Ez egy válasz felpa üzenetére (2005. 06. 13. hétfő 23:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 13. hétfő 23:33

Hŕt te tudod, de akkor reggel mŕr a csajok is
megirhatjŕk a včlemčnyuket!
megirhatjŕk a včlemčnyuket!