Nekem akkor jön a legtöbb, ha nagyon be vagyok indulva a csajra. Meg ha koncentrálok, és menet közben nem lüktetek egyet sem, akkor a végkén akkorát élvezek, mint egy ház. Komolyan, földrengés, nirvana együtt.
ha 1 éjszaka többször is szexel egy pasi velem, én azt tapasztalom, minden alaklommal egyre kevesebb a spermája!
Ez természetes hisz nincs ideje a szervezetnek újratermelni.
(Ez egy válasz Zsuzska77 üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 06. vasárnap 19:04

ha 1 éjszaka többször is szexel egy pasi velem, én azt tapasztalom, minden alaklommal egyre kevesebb a spermája!
Valóban a Ginseng tényleg jótékony hatással van a férfiasságra bár,hogy befolyásolja a sperma mennyiségét azt nem tudom.Azonban törvényszerü,hogy minden aktus után csökken a sperma mennyiség,ugyanis a szervezetnek szüksége van regenerálodásra.
(Ez egy válasz peta69 üzenetére (2007. 11. 06. kedd 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 14:28

Aki több (sok) spermára vágyik, igyon meg napi 1-2 ampullás Ginseng-Royaljelly-t, beválik rendesen!

hát szerintem semmi köze a kakaónak a spermád mennyiségéhez, de tudod mit kipróbálom!!! csak azértis! viszont ami tuti segít hogy ízletesebb, édesebb legyen pl sok ananász! most nem jut eszembe a leves neve amitől sokkal jobban teljesítessz, de ha megvan leírom majd.
Nekem soha nem a második menet a levezető, nekem egy felvezető kör van. Az első-nél hamar elmegyek, kevés spermát kilővelve, de a második az isteni, és a sperma mennyisége is jóval nagyobb mint az elsőnek. a 3 ik (ami azértt ritka) az már levezető, sőt sokszor ott már nagyon nehez tudok elélvezni is. (Ez egy válasz kanocka üzenetére (2007. 11. 06. kedd 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 11. 06. kedd 23:45
Nekem soha nem a második menet a levezető, nekem egy felvezető kör van. Az első-nél hamar elmegyek, kevés spermát kilővelve, de a második az isteni, és a sperma mennyisége is jóval nagyobb mint az elsőnek. a 3 ik (ami azértt ritka) az már levezető, sőt sokszor ott már nagyon nehez tudok elélvezni is. (Ez egy válasz kanocka üzenetére (2007. 11. 06. kedd 23:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Ki fogtok röhögni:
De azt vettem észre, ha több kakaót iszok nagyobb lesz a mennyiség egy nap után. Viszont a pattanásaim száma is megnövekszik, így hát ördögi kör.
De azt vettem észre, ha több kakaót iszok nagyobb lesz a mennyiség egy nap után. Viszont a pattanásaim száma is megnövekszik, így hát ördögi kör.
Ha hirtelen verem ki, nagyon sűrű és fehér. Ha sokáig húzom / húzzuk, akkor híg, kicsit ragacsos és rengeteg sok...

viszont a hagyományos ginzengfajtának (panax ginseng) akár erőteljes gyulladáskeltő hatása is lehet.... mielőtt valaki csodaszerként alkalmazná nagymennyiségben, rendszeresen...
(Ez egy válasz husband35 üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 06. vasárnap 22:16

Valóban a Ginseng tényleg jótékony hatással van a férfiasságra bár,hogy befolyásolja a sperma mennyiségét azt nem tudom.Azonban törvényszerü,hogy minden aktus után csökken a sperma mennyiség,ugyanis a szervezetnek szüksége van regenerálodásra.

sztem ha nagyon sok fehérjét és kevés hevítő hatású fűszert eszel... pl mogyoró, kukorica, tej.
Olyankor besűrűsödik.
(Amúgy van egy ayurvéda nevű indiai orvostudomány, ami ír a "kapha" testalkatról, vagy olyan jellegű ételekről.)
Olyankor besűrűsödik.
(Amúgy van egy ayurvéda nevű indiai orvostudomány, ami ír a "kapha" testalkatról, vagy olyan jellegű ételekről.)
én általában ha sokáig dolgozok rajta, visszatartom, játszok vele, akkor "a végébe összegyűlik", és nagyon sok jön
amúgy 3-4 nap után eleve sűrűbb, és több jön

amúgy 3-4 nap után eleve sűrűbb, és több jön

szerinte mez midenkinél így van, hogy ha elhúzzuk kedvesemmel a dolgot, a végén sokkal több jön
Tények és számok
Ejakulátum mennyisége 2-6 ml, ami függ az életkortól, testalakttól, előzetes szexuális aktivitástól.
A spermiumok száma Mililiterenként 20-120 millió, ejakulátumonkén 40-600 millió.
Naponta termelődő mennyiség a herében Maximum 100 millió (100-200 másodpercenként).
Ejakulátum összetétele Mintegy 10% szilárd s ezek közt 6% szerves és 4% szervetlen alkotórészt tartalmaz. Szerves alkotórészei közt fehérjéket,nukleint, lecitint, cholesterint és zsirokat találtak, szervetlen alkotórészeit foszforsavas mész jelenléte jellemzi.
Ejakulátum kalóriatartalma 5 kcal (mint egy maréknyi burgonya szirom).
Sebesség Az ejakulációnak 17km/h, ezt követően 3-4 mm percenként.
Nagyság Kb. 0,05mm hosszú, 0,03 széles a fejénél, a farok körülbelül a hosszúságának a 90-95%-át teszi ki.
Mozgásfajta Az ondósejt a farki része ide-oda csapkodása révén halad előre. (Kb. 800 ütés centiméterenként.)
Élettartam Vaginában: néhány óra. A méhnyakban 7 nap. A levegőn (függ a melegtől, szárazságtól stb.) 4-24 óra. A férfi testben 1 hónap.
Termékenység 10-20 millió spermium mili literenként, ebből 50-60% mozgó.
PH-érték 5,5-8,5
Ejakulátum mennyisége 2-6 ml, ami függ az életkortól, testalakttól, előzetes szexuális aktivitástól.
A spermiumok száma Mililiterenként 20-120 millió, ejakulátumonkén 40-600 millió.
Naponta termelődő mennyiség a herében Maximum 100 millió (100-200 másodpercenként).
Ejakulátum összetétele Mintegy 10% szilárd s ezek közt 6% szerves és 4% szervetlen alkotórészt tartalmaz. Szerves alkotórészei közt fehérjéket,nukleint, lecitint, cholesterint és zsirokat találtak, szervetlen alkotórészeit foszforsavas mész jelenléte jellemzi.
Ejakulátum kalóriatartalma 5 kcal (mint egy maréknyi burgonya szirom).
Sebesség Az ejakulációnak 17km/h, ezt követően 3-4 mm percenként.
Nagyság Kb. 0,05mm hosszú, 0,03 széles a fejénél, a farok körülbelül a hosszúságának a 90-95%-át teszi ki.
Mozgásfajta Az ondósejt a farki része ide-oda csapkodása révén halad előre. (Kb. 800 ütés centiméterenként.)
Élettartam Vaginában: néhány óra. A méhnyakban 7 nap. A levegőn (függ a melegtől, szárazságtól stb.) 4-24 óra. A férfi testben 1 hónap.
Termékenység 10-20 millió spermium mili literenként, ebből 50-60% mozgó.
PH-érték 5,5-8,5
Most akkor minden menetnél ugyanannyi, vagy néha több?

Jól tudod idő kell a regenerálódáshoz
(Ez egy válasz Zsuzska77 üzenetére (2008. 01. 06. vasárnap 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 06. vasárnap 19:04

Egyszer próbáltam ezt a levegő-dolgot magamnak. A hatodik menet után már tényleg nem jött semmi, de másnap minden újra a régi lett.
hello! Vki megmondaná h zuhanyzásnál elpusztulnak a spermiumok? köcce
nekem ha sokáig huzom hogy ne menjek el a végém mint az állat annyi jön

elvileg a tul meleg nem tesz jot nekik,de attol még terhes lehet a barátnöd nem kizáro ok
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 21. péntek 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 21. péntek 21:10

Törölt felhasználó (229357)

Hát azt nem tudom de hogy legalább tiszta leszel az biztos
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 21. péntek 21:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 21. péntek 21:10

Törölt felhasználó (229357)

Tudtok valami tuti tippet amitöl nagyot spriccel,és több a mennyiség?