Ha a partnered ügyes kezű a farok masszázs vagy a prosztata masszázs csodákra képes!!
A szelém segít a gondon.

Szerencsére nekem nagyon sok jön. Kiprobalnam mennyi jön ha nem szexelunk és nem verem ki egy jó ideig. Sajnos 1nap kihagyást is alig bírok ki. Szex is sűrűn van, maszti meg napi 2x minimum
Imadom, ha jo suru es feher... hmmm.

2 dolgot figyeltem meg és mind 2 esetben sok jön csak az állaga és a színe más.
Ha sok idő telt el az utolsó ejakulálásom óta kkor sokkal fehérebb és sűrübb de sok jön.
Ha sokáig verem akkor is sok jön de sokkal átlátszóbb. Szinte vizes.
De ha rég nem ejakuláltam és előtte sokáig verem. Na az a non plusz ultra. Akkor extra sok jön és az első pár spricc fehér és sűrű, míg a vége felé kezd vizesedni.
Ha sok idő telt el az utolsó ejakulálásom óta kkor sokkal fehérebb és sűrübb de sok jön.
Ha sokáig verem akkor is sok jön de sokkal átlátszóbb. Szinte vizes.
De ha rég nem ejakuláltam és előtte sokáig verem. Na az a non plusz ultra. Akkor extra sok jön és az első pár spricc fehér és sűrű, míg a vége felé kezd vizesedni.
Nálam 2 nap után már több van, de a 4. naptól már nagyon látványos a mennyisége! Megváltozik a sűrűsége is, függetlenűl attól, hogy mennyi folyadékot iszok. Egy hosszan tartó izgalmi állapot, és késleltetett orgazmus után a legtöbb. Most tesztelés alatt van a cink+szelén kapszula (állítólag több lesz tőle), kíváncsi vagyok mennyi lesz
Alapból sokat tudok spriccelni, de ha lehet többet is, miért ne?

A hosszas izgatás sokat segít
Nem kell az első adandó alkalommal elélvezni.

Nekem fogalmam sincs mitől van annyi, amennyi, de alapból rengeteg jön, ha meg 1 napig nem verem ki, és nem is szeret kezem, akkor aztán tényleg brutal sok jön
Nálam a tea jött be. Nem tudatos, csak megfigyelés. Napi 2 csésze (1reggel, 1 este) earl grey tea, pici citrommal, cukor nélkül. Amikor ezt iszom ősztől tavaszig, minden nap rengeteg, bár kicsit hígabb spermám termelődik. Sokkal nagyobbakat is spriccelek. Pár nap után jön a hatása.
Nekem az segített ebben a legtöbbet, hogy nap közben volt többször maszti. Ilyenkor soha nem mentem el egy hétig. Hétvégén észrevehető volt a mennyiség. De azért ne várj litereket annyi nem lesz soha. Illetve most a magmegtartást is próbálgatni szeretném ha sikerül spricc nélkül élveznem többször egy héten akkor is nagyobb a mennyiség utána. Kitartás gyakorlás kell. Illetve ez nálam bevált lehet nálad más fog .
(Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2019. 03. 18. hétfő 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 18. hétfő 08:13

Rengeteg gecit szeretnék... Tipp?? Próbaként reggelente 4-5fürjtojást iszom nyersen most 1 joghurt, ill iszom 1 liter tejet... És 2 napja gyűjtök... Még 5let??
Ne igyál semmilyen tojást nyersen.
Egyrészt nem tudja a szervezet rendesen feldolgozni, másrészt nagyobb a fertőzés veszélye (pl. szalmonella).
2 napja gyűjtöd? Lol, majd ha 1-2 hétig gyűjtöd, akkor lesz cucc
(Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2019. 03. 18. hétfő 08:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 18. hétfő 08:13
Egyrészt nem tudja a szervezet rendesen feldolgozni, másrészt nagyobb a fertőzés veszélye (pl. szalmonella).
2 napja gyűjtöd? Lol, majd ha 1-2 hétig gyűjtöd, akkor lesz cucc

Rengeteg gecit szeretnék... Tipp?? Próbaként reggelente 4-5fürjtojást iszom nyersen most 1 joghurt, ill iszom 1 liter tejet... És 2 napja gyűjtök... Még 5let??
Nekem általában rengeteg jön, nem tudod mi a titka, talán adottság. Mindkettőnk felizgat a sok sperma látványa, illetve szeretünk játszadozni vele.
Változékony .
Megnéztem a videót...
Diabetesz.

Üdv!
Kíváncsi leszek az eredményre! (Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2018. 12. 02. vasárnap 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 12. 02. vasárnap 11:43
Kíváncsi leszek az eredményre! (Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2018. 12. 02. vasárnap 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Fél liter tej, 2 főtt tojás, fél liter protein shake, és 2 liter folyadék.. Remélem hatásos lesz... Este telenyomom a nejem finom pináját....
Fél liter tej, 2 főtt tojás, fél liter protein shake, és 2 liter folyadék.. Remélem hatásos lesz... Este telenyomom a nejem finom pináját....
Szerény véleményem szerint ez függ a felajzottság állapotától,illetve a szervezettben lévő fehérjetartaléktól is!Az ízét meg befolyásolja a táplálkozás,a cigarettázás,alkoholfogyasztás.Szóval nagyon sok tényező.
Pontosabban "ondó mennyisége" mert a spermáét csak az urológus látja pl