Sperma növelő tabletta -******ez itt nem a reklám helye volt
******** Megkaptam a rendelésem, mely időben érkezett, és a pirulák is tökéletesen hatnak.
(moserálva:extraxl)

(moserálva:extraxl)
Tényleg, bocsi
(Ez egy válasz Zsuzsa üzenetére (2012. 11. 24. szombat 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)

És mint már biztos sokan írták, kv, dohányzás, alkohol nagyon rontja az ízét.
Igy is elirtad,de nem lényeges..DDD
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 24. szombat 16:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 24. szombat 16:41
Törölt felhasználó (865434)

Bocsi elírtam 1,5-akár 5 ml liter

A 100%-os ananászlé vagy maga a gyümölcs, kellemes selymes ízt kölcsönöz a spermának, sok folyadék fogyasztás pedig kissé a mennyiséget is befolyásolja és ahogy alant elhangzott
sok mennyiséghez eredményesebb nem kint hanem bent gyűjtögetni a spermát.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 18. vasárnap 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 18. vasárnap 22:31

Törölt felhasználó (20600)

Melyek lehetnek azok az ételek amelyektől hígul a sperma állaga?
Vagy ezen nem lehet változtatni, adottság kérdése?
Bocsi elírtam 1,5-akár 5 ml liter

Gaabeesznek igaza van nagyjából így van ahogy írja , de kb én is ezt írtam le. Ha nincs idő az után termelésre akkor ebből következik, h nem is lesz nagy a "durranás". ',5- 4 vagy akár 5 ml liter is lehet ami kb 1 teáskanálnyi ez nagyban függ a genetikától ki milyen géneket örökölnek. De ha azt nézed, h 1ml-ben akár 120 millió sperma is lehet ebből 1 kell ha utódot akarsz akkor van miből választani.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 24. szombat 00:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 24. szombat 00:31

Az hogy valaki nagyot, nagyobbat spriccel vagy csak kibugyog belőle a cucc, összefüggésbe hozható azzal hogy hígabb vagy sűrűbb a spermája?
Nekem a tapasztalatom az, hogy ez függ felfokozottságtól is. Pl ha magamnak csinálom, el kell szorítanom, hogy "lőjek", de ha a párom csinálja, szorítás nélkül is kirobban belőlem általában.
A 2-3. élvezésnél már híg a spermám, akkor nem igen szoktam már nagyot durrani, de gondolom ez azért is van, mert már nemigen van anyag hozzá. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 24. szombat 00:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 24. szombat 00:31
A 2-3. élvezésnél már híg a spermám, akkor nem igen szoktam már nagyot durrani, de gondolom ez azért is van, mert már nemigen van anyag hozzá. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 24. szombat 00:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Az hogy valaki nagyot, nagyobbat spriccel vagy csak kibugyog belőle a cucc, összefüggésbe hozható azzal hogy hígabb vagy sűrűbb a spermája?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 23. péntek 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 23. péntek 19:59
Törölt felhasználó (865434)

Kálium fontos a minőségéhez, és kb 72 óra kell mire újratermelődik a sperma, de 1 hét vagy ennél többnél is már romlik.
Ételek az ízét befolyásolják leginkább. Tehát ha napi 3x kivered kevés és rossz minőségű spermád lesz.
Ételek az ízét befolyásolják leginkább. Tehát ha napi 3x kivered kevés és rossz minőségű spermád lesz.
Kálium fontos a minőségéhez, és kb 72 óra kell mire újratermelődik a sperma, de 1 hét vagy ennél többnél is már romlik.
Ételek az ízét befolyásolják leginkább. Tehát ha napi 3x kivered kevés és rossz minőségű spermád lesz. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 18. vasárnap 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 18. vasárnap 22:31
Ételek az ízét befolyásolják leginkább. Tehát ha napi 3x kivered kevés és rossz minőségű spermád lesz. (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 11. 18. vasárnap 22:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha igazán sokat akartok azt prosztata masszázzsal lehet.
Szerintem inkább attól függ hova szánod az anyagot, pl: egy orális kényeztetésnél, szájba élvezés nyeléssel, akkor nem a sok mennyiség az ideális. Ha az illető tudja nagyobb mennyiségre számíthat, érdemes adagolni kis bőr vagy punciápolásra is...záróakkordnak vagy a második körből jusson inkább a szájba.
Lehet van, aki meg a sokat is nyeli simán és élvezi..az az kérdésed egyben a válasz...kinek, mi jön be. (Ez egy válasz newman üzenetére (2012. 10. 01. hétfő 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 01. hétfő 17:25
Lehet van, aki meg a sokat is nyeli simán és élvezi..az az kérdésed egyben a válasz...kinek, mi jön be. (Ez egy válasz newman üzenetére (2012. 10. 01. hétfő 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Kicsit más téma,de érdekelne,hogy a nők jobban szeretik a nagy spriccet,sok anyagot?Vagy ez is olyan,mint a méret kérdése? Kinek mi jön,be,nem?
Kicsit más téma,de érdekelne,hogy a nők jobban szeretik a nagy spriccet,sok anyagot?Vagy ez is olyan,mint a méret kérdése? Kinek mi jön,be,nem?
Katona koromban egyszer 1 hónapig visszatartottam.Aztán nem bírtam tovább.Azóta sem spricceltem akkorát,pedig volt már,hogy 3-4 hétig húztam.Manapság már nem bírom egy hétnél tovább,tiszta ideg vagyok 1 hét szünet után..
Én egy céltáblát kérek és már lövök is !

Elérhetőséget kérünk, már ha lehet.
(Ez egy válasz kanosperv üzenetére (2012. 08. 19. vasárnap 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 19. vasárnap 15:34

Egyszer egy barátom aztmondta ha egy jó keleti hölgy kimaszirozzná nekem ömlesztve jönne.Én nemhittem el mondta tud egy kinai csajt ha be birom vállalni mert nagyon ronda arcu de vékony .Nagyon kicsavarna elájulnék.Mondtam proba mit veszithetek. Fel is mentem hozzá mondta félig magyarosan jo kis pasi vagy szétszoplak elájulsz! A lényeg jol vadul méjjen szopott jo kis nyelvtecnikával közben masszirozta a heréimet de nagyon jo ponton meg néha a prosztatámat.Olyan helyen is megérintatte a heréimet hogy késleltette az orgazmusom majd a végén ugy megindult hogy remegett mind a két lábam és legalább 20 másodpercig locsoltam az arcára.Nagyon kikészitett.
Egyszer egy barátom aztmondta ha egy jó keleti hölgy kimaszirozzná nekem ömlesztve jönne.Én nemhittem el mondta tud egy kinai csajt ha be birom vállalni mert nagyon ronda arcu de vékony .Nagyon kicsavarna elájulnék.Mondtam proba mit veszithetek. Fel is mentem hozzá mondta félig magyarosan jo kis pasi vagy szétszoplak elájulsz! A lényeg jol vadul méjjen szopott jo kis nyelvtecnikával közben masszirozta a heréimet de nagyon jo ponton meg néha a prosztatámat.Olyan helyen is megérintatte a heréimet hogy késleltette az orgazmusom majd a végén ugy megindult hogy remegett mind a két lábam és legalább 20 másodpercig locsoltam az arcára.Nagyon kikészitett.
Igen, akkor én is óriási mennyiségben tudok lőni...
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2012. 03. 23. péntek 14:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 03. 23. péntek 14:18

A mennyiséget szerintem úgy lehet növelni, hogy nem hagyjuk elélvezni a pasit ha már nagyon szeretné, húzzuk amíg tudjuk és a végén egy komoly bőnyálas szopás és egy heremasszázs hihetetlen mennyiséget tud hozni . . . .
Ez igaz a távolság se mindegy!