Sziasztok! Utánanéztünk, kollégáink január hónapban kapták meg a bejelentéseteket, ami alapján minden jelzett felhasználónak felhívták a figyelmét az adatlap korrigálására. 4 felhasználó kivételével a javítás meg is történt. Üzeneteteket továbbítjuk nekik, hogy ismét ellenőrizzék a problémás adatlapokat.
(Ez egy válasz Frédi és Vilma üzenetére (2022. 03. 06. vasárnap 11:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát hiába küldtem el, változás semmi....
Szia! Elméletben nincsen limitálva a regisztrációk száma, de ha ezek a fiókok a felhasználók megtévesztését szolgálják, akkor nem szabályos. Ha bizonyos vagy benne, hogy egy adott felhasználó több aktív fiókkal is rendelkezik, amelyek egymásnak ellentmondó információkat tartalmaznak pl a felhasználó életkorára stb vonatkozóan, feltétlenül jelezd ügyfélszolgálatunknak, hogy a kollégák utána nézhessenek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 23. vasárnap 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 23. vasárnap 19:16
Törölt felhasználó (4532602)

Sziasztok !
Nem annyira probléma, csak egy kérdést szeretnék feltenni. (Ezért nem akarom feleslegesen zaklatni az ügyfélszolgálatot.)
1 felhasználónak mennyi regisztrációja lehet a társkeresőn ? (Pl. tudok 1 felhasználóról akinek MINIMUM 4 regisztrációja van, mindegyik egyedülálló férfi, tehát nem pár.)
Gondolom bármennyi, a saját értékrendje függvénye ez.
Köszönöm,
Zsolt
Nem annyira probléma, csak egy kérdést szeretnék feltenni. (Ezért nem akarom feleslegesen zaklatni az ügyfélszolgálatot.)
1 felhasználónak mennyi regisztrációja lehet a társkeresőn ? (Pl. tudok 1 felhasználóról akinek MINIMUM 4 regisztrációja van, mindegyik egyedülálló férfi, tehát nem pár.)
Köszönöm,
Zsolt
Sziasztok !
Köszönöm,
Zsolt
Köszönöm,
Zsolt
Szia!
Küldtem pár nevet a megadott módon. (Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2021. 08. 08. vasárnap 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 08. vasárnap 12:04
Küldtem pár nevet a megadott módon. (Ez egy válasz GG Supervisor üzenetére (2021. 08. 08. vasárnap 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Sajnos sokan hibásan értelmezik az egyes opciókat: így pl valaki lányt keres, ezért a lány kategóriát jelöli be, holott ő maga férfi. Vagy korábban párként regisztráltak, de már külön keresnek, és ekkor sem állítják át a kategóriát. Kollégáink rendszeresen ellenőrzik az aktív adatlapokat, de ennyi regisztrált felhasználónál sajnos fizikai lehetetlenség folyamatosan monitorozni, ki mikor változtat valamit az adatlapján. Ha hibás adatlapot találunk, segítünk a felhasználónak, hogy korrigálhatja a beállított státuszát. Ha ilyet találsz, jelezd Ügyfélszolgálatunknak (lap alja, E-mail menüpont), és a kollégák intézkednek.
Szia! Ez sajnos jelenleg nem megoldható. 10-ből 9 esetben egyébként biztos nem bátortalanságból nem írnak egymásnak a felhasználók
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 01. 05. szerda 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 01. 05. szerda 12:28

Törölt felhasználó (4059052)

Helló!
Szeretném megérdeklődni, hogy kivitelezhető lehet-e, hogy mutassa az oldal, hogy ki látott és hányszor tekintették meg a profilomat? Persze bem csak nekem, hanem mindenkinek. Így lehetne nagyjából szűrni, hogy kinek lehet érdekes az adott személy és lehet csak bátortalanságból nem írnak egymásra.
Szeretném megérdeklődni, hogy kivitelezhető lehet-e, hogy mutassa az oldal, hogy ki látott és hányszor tekintették meg a profilomat? Persze bem csak nekem, hanem mindenkinek. Így lehetne nagyjából szűrni, hogy kinek lehet érdekes az adott személy és lehet csak bátortalanságból nem írnak egymásra.
Helló!
Szia! A Társkereső jelenlegi formájában ingyenes az oldalunkon. Ha az általad leírt változtatásokat végrehajtanánk, és minden regisztrált adatlapot admin ellenőrizne, a továbbikban már nem tudnánk ingyenesként tartani ezt a funkciót.
A fizetős társkereső oldalakon egyébként éppúgy megtalálhatóak a kamusak, lebeszélt találkozó előtt eltűnők stb. Akinek fontos, hogy hiteles legyen a profilja, annak azt tanácsoljuk, töltsön fel magáról amatőr galériát is a képsorozatokhoz, vagy pedig az adatlapjára olyan igazolóképet, ahol pl Goldengate logót tart a kezében (mobiltelefon kijelzőjén, laptopon stb), vagy pl a GG logót + a felhasználói nevét egy papírlapra írva a kezében tartja). Mindenkinek lehetősége van tehát hitelessé tenni a profilját, hogy a keresők közt egyértelmű legyen, az ő képei valódiak, a feltöltött fotók valóban őt/őket ábrázolják. Ha pedig a felhasználók kereséskor a hiteles profilokat részesítenék előnyben, a kamusok életképtelenné válnának az oldalon. Tehát ne csak tőlünk, az oldal üzemeltetőitől várjátok az eredményt, fontos lenne, hogy maguk a felhasználók is törekedjenek hiteles profilok létrehozására.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 12. 08. szerda 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 12. 08. szerda 22:33

Törölt felhasználó (4513812)

Hali!
Én annyiban változtatnék csak, hogy új regisztráltak profilja csak moderálás után legyen látható, vagy nem látható. Így eltűnne az a rengeteg folyamatosan visszatérő önmagát reklámozó, meg magát többször egymás után regelő idióta! Idővel úgyis ki vannak rúgva de ha el sem jutnak odáig, hogy megjelenjen a profiljuk elöbb utóbb lekopnak.
Én annyiban változtatnék csak, hogy új regisztráltak profilja csak moderálás után legyen látható, vagy nem látható. Így eltűnne az a rengeteg folyamatosan visszatérő önmagát reklámozó, meg magát többször egymás után regelő idióta! Idővel úgyis ki vannak rúgva de ha el sem jutnak odáig, hogy megjelenjen a profiljuk elöbb utóbb lekopnak.
Hali!
Sajnos sokan hibásan értelmezik az egyes opciókat: így pl valaki lányt keres, ezért a lány kategóriát jelöli be, holott ő maga férfi. Vagy korábban párként regisztráltak, de már külön keresnek, és ekkor sem állítják át a kategóriát. Kollégáink rendszeresen ellenőrzik az aktív adatlapokat, de ennyi regisztrált felhasználónál sajnos fizikai lehetetlenség folyamatosan monitorozni, ki mikor változtat valamit az adatlapján. Ha hibás adatlapot találunk, segítünk a felhasználónak, hogy korrigálhatja a beállított státuszát. Ha ilyet találsz, jelezd Ügyfélszolgálatunknak (lap alja, E-mail menüpont), és a kollégák intézkednek.
(Ez egy válasz ticy üzenetére (2021. 08. 07. szombat 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 07. szombat 13:14

Sziasztok nekem a társkeresővel lenne egy észrevételem vagy is problémám, az lenne hogy a legtöbb férfi társam nőként regisztrál, lehetne ezt valahogyan kijavítani hogy férfitársaim a férfi részre kerüljenek a nők meg a női részhez, mert elégé zavaró az ha keresőbe beírom hogy nőt keresek nem csak nőket dob ki hanem pasikat, ez engem nagyon zavar, lehet titeket nem zavar és még jól is szórakoztok rajta de én nem.
Sajnos én is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 08. 07. szombat 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 07. szombat 13:24
Törölt felhasználó (4575972)

Ez így igaz...sajnos bele szaladtam pár ilyen emberkbe.
Ez így igaz...sajnos bele szaladtam pár ilyen emberkbe.
(Ez egy válasz ticy üzenetére (2021. 08. 07. szombat 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 07. szombat 13:14

Sziasztok nekem a társkeresővel lenne egy észrevételem vagy is problémám, az lenne hogy a legtöbb férfi társam nőként regisztrál, lehetne ezt valahogyan kijavítani hogy férfitársaim a férfi részre kerüljenek a nők meg a női részhez, mert elégé zavaró az ha keresőbe beírom hogy nőt keresek nem csak nőket dob ki hanem pasikat, ez engem nagyon zavar, lehet titeket nem zavar és még jól is szórakoztok rajta de én nem.
Szia! Észrevételedet továbbítjuk informatikusainknak
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 27. szombat 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 27. szombat 13:17

Törölt felhasználó (1022352)

Javaslatom lenne a társkeresőben történő kereséssel kapcsolatban Remélem jó helyre írom, ha nem, majd rakjátok át, ahová kell.
Jó, hogy lehet keresni több paraméter alaján szűkítve, pl lakhely szerint is, de nem jó,hogy ezeket a paraméter beállításokat nem lehet elmenteni. Jó lenne megoldani ennek mentését, és akkor az adatlapomon belül lenne egy olyan nevű keresés beállításom pl, hogy "közeli párok" és akkor pl Pest megyén belül egyszer beállítanánk a keresőben a helységeket is, és ezt elővéve lehetne keresni. Igaz lenne ez más paraméterekre is persze. Megoldható ez? Köszi!
Jó, hogy lehet keresni több paraméter alaján szűkítve, pl lakhely szerint is, de nem jó,hogy ezeket a paraméter beállításokat nem lehet elmenteni. Jó lenne megoldani ennek mentését, és akkor az adatlapomon belül lenne egy olyan nevű keresés beállításom pl, hogy "közeli párok" és akkor pl Pest megyén belül egyszer beállítanánk a keresőben a helységeket is, és ezt elővéve lehetne keresni. Igaz lenne ez más paraméterekre is persze. Megoldható ez? Köszi!
Javaslatom lenne a társkeresőben történő kereséssel kapcsolatban Remélem jó helyre írom, ha nem, majd rakjátok át, ahová kell.
Sajnos sokan hibásan értelmezik az egyes opciókat: így pl valaki lányt keres, ezért a lány kategóriát jelöli be, holott ő maga férfi. Vagy korábban párként regisztráltak, de már külön keresnek, és ekkor sem állítják át a kategóriát. Ennyi regisztrált felhasználónál sajnos fizikai lehetetlenség folyamatosan ellenőrizni, ki mikor változtat valamit az adatlapján. Ha hibás adatlapot találunk, segítünk a felhasználónak, hogy korrigálhatja a beállított státuszát.A Társkereső jelen formájában ingyenes funkció, ezen a közeljövőben nem is kívánnánk változtatni. Így, mivel az adatlapok szabadon szerkeszthetők, és admin nem ellenőrzi, ezért fordulhatnak elő hibásan kitöltött profilok.
Másik észrevételed a meleg és bi társkereső hirdetések elszaporodására vonatkozik. Ez nem specifikusan a GG-re jellemző, világviszonylatban tapasztalható jelenség. Az amatőr feltöltéseknél külön címke alatt találod a meleg és bi tartalmakat, főoldalon továbbra is a hetero tartalmakkal találkozol. A Társkereső topicban is van külön meleg és bi kategória,azonban annak sincs akadálya, hogy pl a régiók szerinti topicokba meleg és bi társkereső hirdetés kerüljön.Nem tudunk mást tanácsolni, mint próbálj meg átsiklani a számodra érdektelen hirdetések fölött. (Ez egy válasz orion692 üzenetére (2021. 03. 18. csütörtök 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 18. csütörtök 10:44
Másik észrevételed a meleg és bi társkereső hirdetések elszaporodására vonatkozik. Ez nem specifikusan a GG-re jellemző, világviszonylatban tapasztalható jelenség. Az amatőr feltöltéseknél külön címke alatt találod a meleg és bi tartalmakat, főoldalon továbbra is a hetero tartalmakkal találkozol. A Társkereső topicban is van külön meleg és bi kategória,azonban annak sincs akadálya, hogy pl a régiók szerinti topicokba meleg és bi társkereső hirdetés kerüljön.Nem tudunk mást tanácsolni, mint próbálj meg átsiklani a számodra érdektelen hirdetések fölött. (Ez egy válasz orion692 üzenetére (2021. 03. 18. csütörtök 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt hiszem a rasszizmusnál van sokkal égetőbb probléma. mégpedig az, h ha kijelölöm, h nő-ket szeretnék látni és még azt is kijelölöm, h ne legyen pár tagja (tehát minden lehetőséget elveszek attól, h férfiakat lássak) a keresésre kattintok és mégis faszok vannak az első oldalon! Sokan írják, hogy nem tudják kijelölni, (régen regisztráltam már nem emlékszem, hogy miként volt.) hogy ennyire bénák vagy analfabéták vagy, hogy miért nem sikerül nekik a nemük felismerése és pontos bejelölése, eltudom képzelni, hogy programozási hiba. De nekem sikerült. Férfiként jelenek meg! Mondjuk nem túl sok sikert köszönhetek az itteni ismerkedésnek, páran szóba álltak velem ugyan de szex nem lett belőle, sőt randi sem. Bár ez talán az én hibám is. Egyet értek azzal, hogy a keresési feltételek bővíthetőek lehetnének. És rasszizmus ide vagy oda igenis vannak társkereső oldalak ahol működnek szűrők, és ha akarom nem is látok és ők sem látnak (pl: homoszexuális férfiakat) olyanokat akikre nem vagyok kíváncsi. Sajnos úgy látom, hogy az utóbbi időkben nagyon sok homoszexuális és biszexuális férfi tűnt fel a fórumokon és a társkeresőn is. Elfogadó vagyok velük szemben, sőt bizonyos mértékig pártolom is ( hiszen szerintem megoldás lehet az emberiség túlszaporodására sőt a normalizálásra is (kóbor gyilkos vírusok szabadon engedése helyett) de én vér heteró vagyok, és szószerint hányingerem lesz a férfi-férfi szexuális megnyílvánulásoktól. Tudom nehéz ezt felfogni mert akiben bújkál egy aprócska kis biszexualitás az már nem érez így. De nekem felfordúl a gyomrom mint a tengeri betegeknek. Tudom akkor ne nézzek ilyet, de hogy ha nem tudom kizárni? Szóval tenni kéne valamit, talán a regisztráció során fellépő nemiség kiválasztásánál vagy a nemiség ellenőrzését kéne bevezetni vagy mittom' én mit, de ha nőket szeretnék keresni akkor ne faszok ágaskodjanak oldalakon kersztűl.
Ja és lemaradt a homoszex férfiak témából, h talán nagyobb sikerrel járhatnának ha nekik különn lenne fórumuk és társkeresőjük, így talán kevesebbszer botlanánk egymásba. Nem tudom mikor volt itt fejlesztve bár mi is. Úgy hogy írhatjuk ide a vágyainkat elképzeléseinket nem tudom valóra válik-e valaha. Egyébként régóta zárt (vagy csak kicsit nyitott közösségnek tűnik az oldal látogatóinak közönsége.
Azt hiszem a rasszizmusnál van sokkal égetőbb probléma. mégpedig az, h ha kijelölöm, h nő-ket szeretnék látni és még azt is kijelölöm, h ne legyen pár tagja (tehát minden lehetőséget elveszek attól, h férfiakat lássak) a keresésre kattintok és mégis faszok vannak az első oldalon! Sokan írják, hogy nem tudják kijelölni, (régen regisztráltam már nem emlékszem, hogy miként volt.) hogy ennyire bénák vagy analfabéták vagy, hogy miért nem sikerül nekik a nemük felismerése és pontos bejelölése, eltudom képzelni, hogy programozási hiba. De nekem sikerült. Férfiként jelenek meg! Mondjuk nem túl sok sikert köszönhetek az itteni ismerkedésnek, páran szóba álltak velem ugyan de szex nem lett belőle, sőt randi sem. Bár ez talán az én hibám is. Egyet értek azzal, hogy a keresési feltételek bővíthetőek lehetnének. És rasszizmus ide vagy oda igenis vannak társkereső oldalak ahol működnek szűrők, és ha akarom nem is látok és ők sem látnak (pl: homoszexuális férfiakat) olyanokat akikre nem vagyok kíváncsi. Sajnos úgy látom, hogy az utóbbi időkben nagyon sok homoszexuális és biszexuális férfi tűnt fel a fórumokon és a társkeresőn is. Elfogadó vagyok velük szemben, sőt bizonyos mértékig pártolom is ( hiszen szerintem megoldás lehet az emberiség túlszaporodására sőt a normalizálásra is (kóbor gyilkos vírusok szabadon engedése helyett) de én vér heteró vagyok, és szószerint hányingerem lesz a férfi-férfi szexuális megnyílvánulásoktól. Tudom nehéz ezt felfogni mert akiben bújkál egy aprócska kis biszexualitás az már nem érez így. De nekem felfordúl a gyomrom mint a tengeri betegeknek. Tudom akkor ne nézzek ilyet, de hogy ha nem tudom kizárni? Szóval tenni kéne valamit, talán a regisztráció során fellépő nemiség kiválasztásánál vagy a nemiség ellenőrzését kéne bevezetni vagy mittom' én mit, de ha nőket szeretnék keresni akkor ne faszok ágaskodjanak oldalakon kersztűl.
Ezekkel az intézkedésekkel nem lesznek kevesebbek. Csak elejét veszik annak amit Önök is írtak hogy elharapózzanak az indulatok. Szerintem a többségi társadalomból érkező felhasználóknak semmilyen hátrányt nem fog jelenti hogy az adatlapjukra ezt nem írhatják ki. Mert ez kicsit olyan nekem mintha én roma származásúként felesleges kör lennék. Ahogy fogalmaztak is egy leveleükben, pontosabban ez azért helyén való mert egyel kevesebb felesleges kör. Ez egy elég rossz magyarázat valljuk be. Akár itt is sérülhet az hogy ki hogyan és ki milyen esélyekkel indul neki egy ilyen fajta társkeresőnek.
Az Önök társkeresője ha jól látom nem a származásra épül. Nem releváns szempont. Ha a származásra épülne és mint opció lehetne. Akkor teljesen érthető lenne ha nemzetiségek vagy közösségekbe is lehetne választani gondolkodni. Mivel én nem láttam ilyet és össztársadalomról beszélünk így a származást úgy vélem vagy az érintett saját maga tüntheti fel vagy a diszkrimináció másik formája a pozitív diszkrimináció az ami elfogadható. Pl amikor párok nők férfiak szinesbőrű férfiakat keresnek.