Többször küldtem be már anyagot a kismalac rovthoz, de még egyszer sem láttam a képek között...........
Te vagy a szégyen. Inkább küldj be anyagot, és ne járjon a szád. Főleg, hogy ingyenes rovatokról beszélsz.
naaaa képeket akarooook!!!!!
Ma ugye már felkerülnek a képek és videók?
Na tényleg mivan a képekel?
HOL VANNAKA KÉÉÉÉÉPPPPPPPEEEEEEEKKKKKKKK???????????????????????
amatőr kertész képek is jók? :)
Mikor lesznek láthatóak a beküldött anyagok ?
Azt hittem már ma kezdődik :-(
Hol vannak a képek????
gyorsan küld át mélbe! majd lemeózom;)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 00:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 14. hétfő 00:47
Törölt felhasználó (56068)

köszi. Várom mert izgato ha mások is látják.Bár nem vagyunk top modelek de ez van.
köszi. Várom mert izgato ha mások is látják.Bár nem vagyunk top modelek de ez van.
figyeld a frissítéseket (dátum szerint), előbb-utóbb fel fog kerülni (általában 1 hét a frissítés)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 14. hétfő 00:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 14. hétfő 00:38
Törölt felhasználó (56068)

Lehet nem ide kellene irni de valahol már szerettem volna meg tudakolni,hogy hét elején feltettem képeket a am.párokhoz de még nem látom.
5db képröl lenne szó.
5db képröl lenne szó.
Lehet nem ide kellene irni de valahol már szerettem volna meg tudakolni,hogy hét elején feltettem képeket a am.párokhoz de még nem látom.
5db képröl lenne szó.
5db képröl lenne szó.
merre vannak a képek? ;)
persze csak nőkhöz :-D
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2006. 08. 12. szombat 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
szívesen csatlakozok :-)
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 11. péntek 00:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 11. péntek 00:01
Törölt felhasználó (23775)

Jókat fogok rá masztizni... vki csatlakozik??? fiú-lány??? bisex vok..
Igazad van, tényleg nem neveztem, csak a kíváncsiság mardos
(Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2006. 08. 10. csütörtök 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 10. csütörtök 12:00

Mindig hosszabítom szinte a nevezési határidőt, mert többen megkérnek rá! Nem érkezett kevés, de majd meglátod. Te nem neveztél azt hiszem! :)
Jókat fogok rá masztizni... vki csatlakozik??? fiú-lány??? bisex vok..
figyelj iNfeSter[VIP][ADMIN] !! nem gond ha halasztod!! ha átküldőd nekem a sorozatokat! ;-))