Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 13 14 15 16 17 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#141   2005. 07. 04. hétfő 14:46
iNfeSter iNfeSter VIP Admin
Mi is orulnenk a dolognak.
#140   2005. 07. 04. hétfő 14:12
Biker majdnem eltalaltad, csak a 2-3 csere.
#139   2005. 07. 04. hétfő 14:11
Kint van az aktualis allas, elnezest a kesesert.
#138   2005. 07. 04. hétfő 10:10
X Törölt felhasználó (16211) VIP
Nálam aVADMACSKA az első ápolt nagyon jó alakja van, szépen építi fel a sort
2. fzrke
#137   2005. 07. 03. vasárnap 23:13
Gby Gby
Nekem az arca nem jön be.A teste az ok. eljen
#136   2005. 07. 03. vasárnap 14:35
X Törölt felhasználó (1327) VIP
Nem tudok szavazni, mert nem enged a gép!! Segítség!!
#135   2005. 07. 03. vasárnap 13:39
*christina* *christina* VIP
fersing puszika finom hol vannak azok csúnya pontok a képek mellett én , nem látom kerdes nyes wave pá szivecskéim :)köszi,hogy drukkoltok.
#134   2005. 07. 02. szombat 20:15
nagi66 nagi66
A többség szánalmas!
#133   2005. 07. 02. szombat 17:33
Moncy Moncy
Az itteni tisztelt közönség közül 2 embernek "adatott" meg h. láthassa tökéletes testemet...
Amúgy van fent fotóm a Képtár chateseknek-ben.. no persze ruhás...

"Az ilyen egyének miatt lesz élvezhetetlen a verseny." Vazzz.. ez egy nyilvános fórum nemde? Bárki bármikor +oszthatja véleményét...

Egyébként nem értelek mi a problémád: csak tanácsot adtam szőrtüsző gyulladás elkerülése végett... mivel ezzel a problémával Én már megküzdöttem...

Jaaaaa vagy az a probléma h. az Én általam felállított "képzeletbeli dobogóról" lemaradtál?

1. vadmacska
2. vadnyugatréme
3. lupus / fzreke

No mind1 akármilyen verseny lesz legközelebb eszem ágában sem lesz semmiféle reagálást klimpíroznom.... esküszöm.. vagy száradjon le a 10 ujjam hehe wave
#132   2005. 07. 02. szombat 17:23
Moncy Moncy
wave wave eljen ugye-ugye
(Ez egy válasz ZENO1 üzenetére (2005. 07. 02. szombat 10:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 07. 02. szombat 10:46
Ha nem birjátok a kritikákat,miért indultatok?
Többezren nézegetnek titeket (is) a neten.
Mindenkinek van valami véleménye.
Van aki ezt közzé is teszi.Ezt el kell fogadnotok!
Nem az indulók fogják egymásközött eldönteni a sorrendet.Itt a kritika az természetes!Ha egyszer ez egy verseny....
Sok sikert! üdv!
#131   2005. 07. 02. szombat 13:58
wave sziasztok drágáim :)bubus édei, igazad van crazya .hm & nálunk se volt,semmi a szigeten a vizirendőrség kukkolt rendesen wow2 egész kijöttek ,de csak mosolyogtak és távcsövel figyeltek ..... vigyor2 TomiDalmi nagyon szuper, a tiétek ! eljen Köszönöm a sok e-mailt !Csók...
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 07. 02. szombat 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (164)
2005. 07. 02. szombat 10:39
fzrke képei nem nyilvánosak, attól h. egy uszodában készültek, zárás után, kettesben még nem nyilvános meztelenkedés
lupus képei igazán izgatóak, bár a leényzó talán kicsit még túl fiatal, igazán szexi pózokat találtatok és tényleg nyilvános helyeken, csak úgy mint nyuszika84, akit szintén dijaznék
#130   2005. 07. 02. szombat 10:46
ZENO1 ZENO1 VIP
Ha nem birjátok a kritikákat,miért indultatok?
Többezren nézegetnek titeket (is) a neten.
Mindenkinek van valami véleménye.
Van aki ezt közzé is teszi.Ezt el kell fogadnotok!
Nem az indulók fogják egymásközött eldönteni a sorrendet.Itt a kritika az természetes!Ha egyszer ez egy verseny....
Sok sikert! üdv!
#129   2005. 07. 02. szombat 10:39
X Törölt felhasználó (164)
fzrke képei nem nyilvánosak, attól h. egy uszodában készültek, zárás után, kettesben még nem nyilvános meztelenkedés
lupus képei igazán izgatóak, bár a leényzó talán kicsit még túl fiatal, igazán szexi pózokat találtatok és tényleg nyilvános helyeken, csak úgy mint nyuszika84, akit szintén dijaznék
#128   2005. 07. 02. szombat 05:23
Moncy Moncy
"Tomi-Dalmi: a hölgy sürgősen keresen egy jó kozmetikust aki még talán helyrehozhatja amit otthon szőrtelenítés gyanánt elkövetett.. ha kozmetikus csinálta akkor keressen másikat!"

E mondatom borzalmasan megbántotta a versenyző lelkivilágát... Nem fogok bocsánatért esedezni...
confused confused

Kedves Inf! Nem lehetne, h. mind1ik versenyző + kapja az első díjat?
#127   2005. 07. 02. szombat 00:44
rooollyy rooollyy
Teljesen igazad van!Ez volt az elsö és utolsó nevezésünk.Bár most a párom nem tudja,hogy írok,de reggel úgyis elolvassa és szerintem igazat fog adni!Nem erröl kéne,hogy szóljon ez a topic! boxer
#126   2005. 07. 01. péntek 17:47
Moncy Moncy
Bocsika... miért szted mi folyik itt? Nem csesztettem senkit hanem véleményt mondtam.
Vagy talán már azt sem lehet? A pozitív és a negativ kritikát is el kell tudni fogadni...
#125   2005. 06. 30. csütörtök 18:50
go-go go-go VIP
Osztom véleményem!
Hála nekem alig van szőröm!
Mint férfi én sem szeretem a szőrös emberkéket!
Nehezebb ápoltnak lenni!Melegben főleg.Régen cikiztek a szőrtelenségért de ma!!
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2005. 06. 30. csütörtök 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 06. 30. csütörtök 13:21
Drága vagy Inf! De eltudod képzelni egy nő micsoda kínzásnak teszi ki magát h. szépen ápolt legyen, no persze nem csak a lába??
Ennyi áldozatot bevállalhat a férfi is, főleg ha túlzottan szőrős wink wave
#124   2005. 06. 30. csütörtök 17:30
Helló!:) wave Egy férfi csak,maradjon szőrös :)leirom nekem ki ,itt a kedvencem smile a legelső a 9.nyuszika84 elképesztő és gyönyrű .,aztán 12.shil sztem naggyon jó.,és végül 7.lupus . eljen Gratulálok mindenkinek . wave wave Sziasztok :)"legyetek jók, & szexeljetek sokat"...Puszi !
(Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2005. 06. 30. csütörtök 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
iNfeSter VIP Admin
2005. 06. 30. csütörtök 12:28
Orulunk, hogy egy no is nyilatkozott. Egyet is ertek veled, kiveve a ferfi lab szorteleniteset, azzal nagyon nem... :)
#123   2005. 06. 30. csütörtök 13:21
Moncy Moncy
Drága vagy Inf! De eltudod képzelni egy nő micsoda kínzásnak teszi ki magát h. szépen ápolt legyen, no persze nem csak a lába??
Ennyi áldozatot bevállalhat a férfi is, főleg ha túlzottan szőrős wink wave
(Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2005. 06. 30. csütörtök 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
iNfeSter VIP Admin
2005. 06. 30. csütörtök 12:28
Orulunk, hogy egy no is nyilatkozott. Egyet is ertek veled, kiveve a ferfi lab szorteleniteset, azzal nagyon nem... :)
#122   2005. 06. 30. csütörtök 12:28

... 13 14 15 16 17 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: jooska jooska
Nyitás ideje: 2005. 06. 21. kedd
Üzenetek: 421db
Utolsó üzenet: 2009. 07. 22. szerda

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!