Tisztelt fórumosok!
Nem tudom, más hogy van ezzel, de én sokszor a kendőzetlen, nyers őszinteséget részesítem előnyben, amikor véleményt alkotok. A mesterkélt pózolást első látásra kiszúrom, értékelem, és valahová behelyezem a sorba, anélkül, hogy elítélném, lepocskondiáznám. Új vagyok itt, de a verseny résztvevőinek sorozatait tüzetesen megnéztem. Sajnáltam azokat, akiket leszóltak, elbátortalanítottak, nem ezt érdemelték. Én melléjük állok. Sok sikert kivánok Nektek, lányok.
Barni
Nem tudom, más hogy van ezzel, de én sokszor a kendőzetlen, nyers őszinteséget részesítem előnyben, amikor véleményt alkotok. A mesterkélt pózolást első látásra kiszúrom, értékelem, és valahová behelyezem a sorba, anélkül, hogy elítélném, lepocskondiáznám. Új vagyok itt, de a verseny résztvevőinek sorozatait tüzetesen megnéztem. Sajnáltam azokat, akiket leszóltak, elbátortalanítottak, nem ezt érdemelték. Én melléjük állok. Sok sikert kivánok Nektek, lányok.
Barni
KÖSZÖNÖM !Ez gyönyörű a lélegzetem , is elakadt .Nagyon tetszik millió csók érte !!!Örülök neki nagyon :)A plakett be,lessz keretezve ! Emlékbe :)
(szivem-lelkem beleadtam a képekbe :)Boldoggá tettél !Drága vagy
Szia ...
(szivem-lelkem beleadtam a képekbe :)Boldoggá tettél !Drága vagy
Szia ...
Erre én is kíváncsi lennék. Vadmacska képei nagyon érdekelnének! :)
Cristina!
Sajnálom hogy leszedetted a képeidet, nekem nagyon tetszett az összes. Szexy, vagány csaj vagy, nehogy már megtörjenek lelkileg!.
Sajnálom hogy leszedetted a képeidet, nekem nagyon tetszett az összes. Szexy, vagány csaj vagy, nehogy már megtörjenek lelkileg!.
Csatlakozom az előttem szólóhoz!
Kedves jooska ! herodotosz !Édesek vagytok
Le kellett szedetni! Egy ,illető gúgyt űzött belőlem., rossz rágondolni nagyon :(( jó ám ,ilyeneket olvasni!irnak sokan :)Ezer puszi nektek !!! ééés azoknak , az emberknek akik,megkedveltek & akiknek hiányzom :)
(Ez egy válasz jooska üzenetére (2005. 09. 02. péntek 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 02. péntek 23:56
Le kellett szedetni! Egy ,illető gúgyt űzött belőlem., rossz rágondolni nagyon :(( jó ám ,ilyeneket olvasni!irnak sokan :)Ezer puszi nektek !!! ééés azoknak , az emberknek akik,megkedveltek & akiknek hiányzom :)
(Ez egy válasz jooska üzenetére (2005. 09. 02. péntek 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Cristina!
A magyar b. videóknál viszont egy,kedves klipp amit, *Rico* a férjem készitett :)Sok szeretettel ! NEKTEK !!!!!
(Ez egy válasz herodotosz üzenetére (2005. 09. 03. szombat 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz herodotosz üzenetére (2005. 09. 03. szombat 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!:)"lehet,hogy láttok még"
köszönöm puuuuuuuusz...(aki,ezt olvassa és úgy gondolja szeretne itt,még látni irjon :)
köszönöm puuuuuuuusz...(aki,ezt olvassa és úgy gondolja szeretne itt,még látni irjon :)
Christina!
Én is szeretnélek látni! Sajnálom hogy elvették a kedved a fotóid közzétételétől. Nekem bejössz. (Ez egy válasz *christina* üzenetére (2005. 09. 28. szerda 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 28. szerda 10:06
Én is szeretnélek látni! Sajnálom hogy elvették a kedved a fotóid közzétételétől. Nekem bejössz. (Ez egy válasz *christina* üzenetére (2005. 09. 28. szerda 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia!:)"lehet,hogy láttok még"
Gyönyörű és nagyon izgató vagy drága Cristina.
Teljesen elszomorodtam,amikor észleltem,hogy levetted a képeidet.
ne foglakozz a bunkókkal,ahogy írtam a szexuális kisugárzás a lényeg.NEKED hatalmas van!!!!
Nagyon-nagyon megkívántalak!!!!!!
Teljesen elszomorodtam,amikor észleltem,hogy levetted a képeidet.
ne foglakozz a bunkókkal,ahogy írtam a szexuális kisugárzás a lényeg.NEKED hatalmas van!!!!
Nagyon-nagyon megkívántalak!!!!!!
Chris!
Hiányozni fognak a képeid!
Imádlak! (Ez egy válasz *christina* üzenetére (2005. 10. 27. csütörtök 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Hiányozni fognak a képeid!
Imádlak! (Ez egy válasz *christina* üzenetére (2005. 10. 27. csütörtök 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
hi every one
szép estét
szia
(Ez egy válasz *christina* üzenetére (2005. 10. 27. csütörtök 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Ujra itt
Sokak örömére
& MÁR 13 sorozatunk van !!!:)+1elcsipett is.De küldtünk oda +eggyet:)))
Ugyhogy , láthattok husaim, még & köszönöm !
Csók!!!Christina :)
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 10. 27. csütörtök 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Sokak örömére
& MÁR 13 sorozatunk van !!!:)+1elcsipett is.De küldtünk oda +eggyet:)))
Ugyhogy , láthattok husaim, még & köszönöm !
Csók!!!Christina :)
(Ez egy válasz Silverman74 üzenetére (2005. 10. 27. csütörtök 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát sziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiia !!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 03. hétfő 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 04. 03. hétfő 22:35
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 04. 03. hétfő 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (366534)
VIP
szia
Itt a második rész, most indítottuk. Hajrá!
..én,inkább nem köszi .
Szega mindenkinek virítsatok magatokról szabadtéri képket ide akinek van!
Nekem nyeemá!
Nekem nyeemá!

jooska

Reny