Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 9 10 11 12 13 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#221   2006. 06. 26. hétfő 08:05
Moncy Moncy
(kimoderálva, az IP cím miatt a hozzászólás egyenlőre marad)
#220   2006. 06. 26. hétfő 08:02
Moncy Moncy
(kimoderálva)
#219   2006. 06. 26. hétfő 03:58
Teenboy Teenboy VIP
Csak nem Wildhorse ra gondolsz?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 06. 21. szerda 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2006. 06. 21. szerda 19:04
ki mire nevez be?
mennyek fotozni:)?
de ha jol tudom van lekes forum tagunk aki szivesen el megy bárhova fotozni söt még profin is meg csinálja a képeket...
#218   2006. 06. 25. vasárnap 23:18
iNfeSter iNfeSter VIP Admin
kiscsopi39: Úgy, hogy az előző versenyt nézed. A mostani a 2. szabadtéri verseny.

Katicka kérlek a témához szólj hozzá. Ilyenek kmiatt mennek el a témák más irányba, mint te.
#217   2006. 06. 25. vasárnap 22:04
kiscsopi39 kiscsopi39
A versenykiírás szerint augusztus 7 től indul a szavazás,mégis látok néhány versenyző képe alatt szavazatokat ill.helyezést.Ez hogy lehetséges?Én szavazni sem tudok!
#216   2006. 06. 22. csütörtök 10:38
sexmasini sexmasini
szilvia gratulálok!!!!!! HAJRÁ TISZAÚJVÁROS!!!!!!
#215   2006. 06. 21. szerda 19:04
vazelinator vazelinator VIP Admin
ki mire nevez be?
mennyek fotozni:)?
de ha jol tudom van lekes forum tagunk aki szivesen el megy bárhova fotozni söt még profin is meg csinálja a képeket...
#214   2006. 06. 20. kedd 19:52
azért mostmár a szvazokat is meglehetne dijazni valamivel? ebbe a versenybe...
mégis mi is dolgozunk... szavazunk
#213   2006. 06. 20. kedd 06:38
nem érdelek az anno most van az uj verseny.
aki ki akad a negativ kritikán könnyen téleg ne méretesen meg a versenyen...
de figyelmen kivül kell hagyni öket...
s egyéb ként ha tulépik a kurturált vélemény nyilvánitás mércét ugyis tőrlöm öket...
versenyre meg nevezni 1 szavazatod van már is.
téma részemröl lezártnak tekintem...
meg várom a következő fotosorozatba a megrendelt képemet...
#212   2006. 06. 20. kedd 01:05
*christina* *christina* VIP
Szia! Nagyon melg van, nem birok aludni be kapcs egy perc & itt.Hát pedig ,itt engem-e topicban keményen sértegettek a férjem *Rico* védett pl.9.old.#195,#198,#201. 8.old.#221,#224 !! Nézd meg .Miféle személyes gondok ,kérdeznek válaszolok.Nem vok gyáva,sértődött .Tedd ide a képet ,ha tetszem. sniffles
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 06. 20. kedd 00:27), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2006. 06. 20. kedd 00:27
"..én,inkább nem köszi "
tudomásul véve hogy nem indulsz...
na vidd innen a gyáva molett bájaid akkor...
mikor ivódót beléd molett = ronda, verd ki a fejedből..
senki sem sértegetett téged itt ebbe a témába...
nem kell a vétlenekre zúdítanod sértődöttséged...
csatlakozok Infester-hez:
"Christina: a személyes gondjaid ne itt tárgyald kérlek! Ez itt a verseny topicja! "

amúgy meg rendelek a következő sorozatodba egy punciból kicsorgós képet...
azt hiszem így sejted a magán véleményemet rólad...
#211   2006. 06. 20. kedd 00:37
Mullerl -nek szánta a dolgot...
de egy utal a hozászolásába üzent Christina -nak is
igaz tehette volna külön-külön
jah Christina nem indul... ha el olvasod figyelmesen... nem erősíttet meg az ellenkezőjét....
"..én,inkább nem köszi " "...nem ,leszek benne ,de köszönöm " ez az utolsó megerősített info...
nem kéne a Katicika user nevedbe bele vinni a Brigitta tulajdonságokat...
Katicika maradjon Katicika...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 19. hétfő 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 06. 19. hétfő 22:44
Kedves Infester!
Amire reagáltál, nem a Christina hsz-e volt!

1.)Nézd: "mullerl #370 | 2006.06.15
Sziasztok!
A kocsma beleszámít a versenybe, vagy csak a szigorúan szabadtéri dolgok? A kocsam nyilvános hely ugyan, de nem szabad tér. Persze a vendégek előtt történne a dolog."
2.)Mivel Christina versenyző, ez az Ő topicja is! És a személyes gondjaié is!
Remélem, ezzel a hsz-emmel nem sértettelek meg, kedves Infester. Kivánok egy kellemes, napsütéses hetet Neked meg a fórumunknak is! Pussza: Katinka
smile wave
#210   2006. 06. 20. kedd 00:27
"..én,inkább nem köszi "
tudomásul véve hogy nem indulsz...
na vidd innen a gyáva molett bájaid akkor...
mikor ivódót beléd molett = ronda, verd ki a fejedből..
senki sem sértegetett téged itt ebbe a témába...
nem kell a vétlenekre zúdítanod sértődöttséged...
csatlakozok Infester-hez:
"Christina: a személyes gondjaid ne itt tárgyald kérlek! Ez itt a verseny topicja! "

amúgy meg rendelek a következő sorozatodba egy punciból kicsorgós képet...
azt hiszem így sejted a magán véleményemet rólad...
(Ez egy válasz *christina* üzenetére (2006. 06. 19. hétfő 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 19. hétfő 23:11
Meg vagy zavarodva duma ki ,ez a mullerl?!Ne keverd a s*@rt!Nekem nincsenek gondjaim amúgy !!! Boldog házasságban élek !!!13éve !!! Le húzol innét ,mert nem vagyok gebe mi !? Görög jó lessz ?! De nem nevezem ,mert piszok vagy . gunyos1 levizsgáztál.
Katicika te, itt tündér vagy kedvellek :) hawaii
#209   2006. 06. 19. hétfő 23:11
Meg vagy zavarodva duma ki ,ez a mullerl?!Ne keverd a s*@rt!Nekem nincsenek gondjaim amúgy !!! Boldog házasságban élek !!!13éve !!! Le húzol innét ,mert nem vagyok gebe mi !? Görög jó lessz ?! De nem nevezem ,mert piszok vagy . gunyos1 levizsgáztál.
Katicika te, itt tündér vagy kedvellek :) hawaii
(Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2006. 06. 19. hétfő 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
iNfeSter VIP Admin
2006. 06. 19. hétfő 22:35
Természetesen kocsma is lehet, nem gond! :)

Christina: a személyes gondjaid ne itt tárgyald kérlek! Ez itt a verseny topicja!
#208   2006. 06. 19. hétfő 22:44
X Törölt felhasználó (7767)
Kedves Infester!
Amire reagáltál, nem a Christina hsz-e volt!

1.)Nézd: "mullerl #370 | 2006.06.15
Sziasztok!
A kocsma beleszámít a versenybe, vagy csak a szigorúan szabadtéri dolgok? A kocsam nyilvános hely ugyan, de nem szabad tér. Persze a vendégek előtt történne a dolog."
2.)Mivel Christina versenyző, ez az Ő topicja is! És a személyes gondjaié is!
Remélem, ezzel a hsz-emmel nem sértettelek meg, kedves Infester. Kivánok egy kellemes, napsütéses hetet Neked meg a fórumunknak is! Pussza: Katinka
smile wave
(Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2006. 06. 19. hétfő 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
iNfeSter VIP Admin
2006. 06. 19. hétfő 22:35

Christina: a személyes gondjaid ne itt tárgyald kérlek! Ez itt a verseny topicja!
#207   2006. 06. 19. hétfő 22:35
iNfeSter iNfeSter VIP Admin

(Ez egy válasz mullerl üzenetére (2006. 06. 15. csütörtök 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 15. csütörtök 08:15
Sziasztok!
A kocsma beleszámít a versenybe, vagy csak a szigorúan szabadtéri dolgok? A kocsam nyilvános hely ugyan, de nem szabad tér. Persze a vendégek előtt történne a dolog.
#206   2006. 06. 17. szombat 20:05
wave Sziasztok . Köszönöm nektek a biztatást Katicika -Julia-para11,... vigyor2 Ennek örülök ,hogy kellek én ,is ezek szerint a versenyzők közé worship Hálásan köszönöm,de megmondom őszintén nekem ,úgy rendsen elvették a kedvem az utóbbitól szomoru1 Igaz több ember volt , aki szerette-ti a képeim-nk de mégis "fáj ha ,az ember lelkét tapossák mert nem vagyok egy hófehérke & manöken alkat . rolleyes & itélkeznek stb...A férjem sem akarja , hogy sértegessenek ,ez neki nagyon fáj!(pedig én,nem bántok senkit pardon1 )...nem ,leszek benne ,de köszönöm smile wave
#205   2006. 06. 16. péntek 17:08
X Törölt felhasználó (7767)
Ne hagyd magad, hugicám, s főleg ne lombozódj le! Sok baromállatot mentett meg Noé apánk annakidején! :))))) Én Neked szurkolok! Katinka
(Ez egy válasz *christina* üzenetére (2006. 06. 15. csütörtök 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 15. csütörtök 19:30
beleolvastál már mit műveltek itt emberkék a hozzászólásaikkal felém sértegettek mert én telt vagyok ugyis a csontosok fognak nyerni ...á;
#204   2006. 06. 16. péntek 17:06
Júlia Júlia
Ne halgassál rájuk, ha fiu lennék, biztos kikezdenék veled.
#203   2006. 06. 15. csütörtök 20:05
para11 para11
En biztosan rad szavazok! wave vigyor2
(Ez egy válasz *christina* üzenetére (2006. 06. 15. csütörtök 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 15. csütörtök 19:30
beleolvastál már mit műveltek itt emberkék a hozzászólásaikkal felém sértegettek mert én telt vagyok ugyis a csontosok fognak nyerni ...á;
#202   2006. 06. 15. csütörtök 19:30

... 9 10 11 12 13 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: jooska jooska
Nyitás ideje: 2005. 06. 21. kedd
Üzenetek: 421db
Utolsó üzenet: 2009. 07. 22. szerda

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!