Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

... 9 10 11 12 13 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#221   2006. 06. 26. hétfő 08:05
Moncy Moncy
(kimoderálva, az IP cím miatt a hozzászólás egyenlőre marad)
#220   2006. 06. 26. hétfő 08:02
Moncy Moncy
(kimoderálva)
#219   2006. 06. 26. hétfő 03:58
Teenboy Teenboy VIP
Csak nem Wildhorse ra gondolsz?
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 06. 21. szerda 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2006. 06. 21. szerda 19:04
ki mire nevez be?
mennyek fotozni:)?
de ha jol tudom van lekes forum tagunk aki szivesen el megy bárhova fotozni söt még profin is meg csinálja a képeket...
#218   2006. 06. 25. vasárnap 23:18
iNfeSter iNfeSter VIP Admin
kiscsopi39: Úgy, hogy az előző versenyt nézed. A mostani a 2. szabadtéri verseny.

Katicka kérlek a témához szólj hozzá. Ilyenek kmiatt mennek el a témák más irányba, mint te.
#217   2006. 06. 25. vasárnap 22:04
kiscsopi39 kiscsopi39
A versenykiírás szerint augusztus 7 től indul a szavazás,mégis látok néhány versenyző képe alatt szavazatokat ill.helyezést.Ez hogy lehetséges?Én szavazni sem tudok!
#216   2006. 06. 22. csütörtök 10:38
sexmasini sexmasini
szilvia gratulálok!!!!!! HAJRÁ TISZAÚJVÁROS!!!!!!
#215   2006. 06. 21. szerda 19:04
vazelinator vazelinator VIP Admin
ki mire nevez be?
mennyek fotozni:)?
de ha jol tudom van lekes forum tagunk aki szivesen el megy bárhova fotozni söt még profin is meg csinálja a képeket...
#214   2006. 06. 20. kedd 19:52
azért mostmár a szvazokat is meglehetne dijazni valamivel? ebbe a versenybe...
mégis mi is dolgozunk... szavazunk
#213   2006. 06. 20. kedd 06:38
nem érdelek az anno most van az uj verseny.
aki ki akad a negativ kritikán könnyen téleg ne méretesen meg a versenyen...
de figyelmen kivül kell hagyni öket...
s egyéb ként ha tulépik a kurturált vélemény nyilvánitás mércét ugyis tőrlöm öket...
versenyre meg nevezni 1 szavazatod van már is.
téma részemröl lezártnak tekintem...
meg várom a következő fotosorozatba a megrendelt képemet...
#212   2006. 06. 20. kedd 01:05
*christina* *christina* VIP
Szia! Nagyon melg van, nem birok aludni be kapcs egy perc & itt.Hát pedig ,itt engem-e topicban keményen sértegettek a férjem *Rico* védett pl.9.old.#195,#198,#201. 8.old.#221,#224 !! Nézd meg .Miféle személyes gondok ,kérdeznek válaszolok.Nem vok gyáva,sértődött .Tedd ide a képet ,ha tetszem. sniffles
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2006. 06. 20. kedd 00:27), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2006. 06. 20. kedd 00:27
"..én,inkább nem köszi "
tudomásul véve hogy nem indulsz...
na vidd innen a gyáva molett bájaid akkor...
mikor ivódót beléd molett = ronda, verd ki a fejedből..
senki sem sértegetett téged itt ebbe a témába...
nem kell a vétlenekre zúdítanod sértődöttséged...
csatlakozok Infester-hez:
"Christina: a személyes gondjaid ne itt tárgyald kérlek! Ez itt a verseny topicja! "

amúgy meg rendelek a következő sorozatodba egy punciból kicsorgós képet...
azt hiszem így sejted a magán véleményemet rólad...
#211   2006. 06. 20. kedd 00:37
Mullerl -nek szánta a dolgot...
de egy utal a hozászolásába üzent Christina -nak is
igaz tehette volna külön-külön
jah Christina nem indul... ha el olvasod figyelmesen... nem erősíttet meg az ellenkezőjét....
"..én,inkább nem köszi " "...nem ,leszek benne ,de köszönöm " ez az utolsó megerősített info...
nem kéne a Katicika user nevedbe bele vinni a Brigitta tulajdonságokat...
Katicika maradjon Katicika...
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 06. 19. hétfő 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (7767)
2006. 06. 19. hétfő 22:44
Kedves Infester!
Amire reagáltál, nem a Christina hsz-e volt!

1.)Nézd: "mullerl #370 | 2006.06.15
Sziasztok!
A kocsma beleszámít a versenybe, vagy csak a szigorúan szabadtéri dolgok? A kocsam nyilvános hely ugyan, de nem szabad tér. Persze a vendégek előtt történne a dolog."
2.)Mivel Christina versenyző, ez az Ő topicja is! És a személyes gondjaié is!
Remélem, ezzel a hsz-emmel nem sértettelek meg, kedves Infester. Kivánok egy kellemes, napsütéses hetet Neked meg a fórumunknak is! Pussza: Katinka
smile wave
#210   2006. 06. 20. kedd 00:27
"..én,inkább nem köszi "
tudomásul véve hogy nem indulsz...
na vidd innen a gyáva molett bájaid akkor...
mikor ivódót beléd molett = ronda, verd ki a fejedből..
senki sem sértegetett téged itt ebbe a témába...
nem kell a vétlenekre zúdítanod sértődöttséged...
csatlakozok Infester-hez:
"Christina: a személyes gondjaid ne itt tárgyald kérlek! Ez itt a verseny topicja! "

amúgy meg rendelek a következő sorozatodba egy punciból kicsorgós képet...
azt hiszem így sejted a magán véleményemet rólad...
(Ez egy válasz *christina* üzenetére (2006. 06. 19. hétfő 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 19. hétfő 23:11
Meg vagy zavarodva duma ki ,ez a mullerl?!Ne keverd a s*@rt!Nekem nincsenek gondjaim amúgy !!! Boldog házasságban élek !!!13éve !!! Le húzol innét ,mert nem vagyok gebe mi !? Görög jó lessz ?! De nem nevezem ,mert piszok vagy . gunyos1 levizsgáztál.
Katicika te, itt tündér vagy kedvellek :) hawaii
#209   2006. 06. 19. hétfő 23:11
Meg vagy zavarodva duma ki ,ez a mullerl?!Ne keverd a s*@rt!Nekem nincsenek gondjaim amúgy !!! Boldog házasságban élek !!!13éve !!! Le húzol innét ,mert nem vagyok gebe mi !? Görög jó lessz ?! De nem nevezem ,mert piszok vagy . gunyos1 levizsgáztál.
Katicika te, itt tündér vagy kedvellek :) hawaii
(Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2006. 06. 19. hétfő 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
iNfeSter VIP Admin
2006. 06. 19. hétfő 22:35
Természetesen kocsma is lehet, nem gond! :)

Christina: a személyes gondjaid ne itt tárgyald kérlek! Ez itt a verseny topicja!
#208   2006. 06. 19. hétfő 22:44
X Törölt felhasználó (7767)
Kedves Infester!
Amire reagáltál, nem a Christina hsz-e volt!

1.)Nézd: "mullerl #370 | 2006.06.15
Sziasztok!
A kocsma beleszámít a versenybe, vagy csak a szigorúan szabadtéri dolgok? A kocsam nyilvános hely ugyan, de nem szabad tér. Persze a vendégek előtt történne a dolog."
2.)Mivel Christina versenyző, ez az Ő topicja is! És a személyes gondjaié is!
Remélem, ezzel a hsz-emmel nem sértettelek meg, kedves Infester. Kivánok egy kellemes, napsütéses hetet Neked meg a fórumunknak is! Pussza: Katinka
smile wave
(Ez egy válasz iNfeSter üzenetére (2006. 06. 19. hétfő 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
iNfeSter VIP Admin
2006. 06. 19. hétfő 22:35

Christina: a személyes gondjaid ne itt tárgyald kérlek! Ez itt a verseny topicja!
#207   2006. 06. 19. hétfő 22:35
iNfeSter iNfeSter VIP Admin

(Ez egy válasz mullerl üzenetére (2006. 06. 15. csütörtök 08:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 15. csütörtök 08:15
Sziasztok!
A kocsma beleszámít a versenybe, vagy csak a szigorúan szabadtéri dolgok? A kocsam nyilvános hely ugyan, de nem szabad tér. Persze a vendégek előtt történne a dolog.
#206   2006. 06. 17. szombat 20:05
wave Sziasztok . Köszönöm nektek a biztatást Katicika -Julia-para11,... vigyor2 Ennek örülök ,hogy kellek én ,is ezek szerint a versenyzők közé worship Hálásan köszönöm,de megmondom őszintén nekem ,úgy rendsen elvették a kedvem az utóbbitól szomoru1 Igaz több ember volt , aki szerette-ti a képeim-nk de mégis "fáj ha ,az ember lelkét tapossák mert nem vagyok egy hófehérke & manöken alkat . rolleyes & itélkeznek stb...A férjem sem akarja , hogy sértegessenek ,ez neki nagyon fáj!(pedig én,nem bántok senkit pardon1 )...nem ,leszek benne ,de köszönöm smile wave
#205   2006. 06. 16. péntek 17:08
X Törölt felhasználó (7767)
Ne hagyd magad, hugicám, s főleg ne lombozódj le! Sok baromállatot mentett meg Noé apánk annakidején! :))))) Én Neked szurkolok! Katinka
(Ez egy válasz *christina* üzenetére (2006. 06. 15. csütörtök 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 15. csütörtök 19:30
beleolvastál már mit műveltek itt emberkék a hozzászólásaikkal felém sértegettek mert én telt vagyok ugyis a csontosok fognak nyerni ...á;
#204   2006. 06. 16. péntek 17:06
Júlia Júlia
Ne halgassál rájuk, ha fiu lennék, biztos kikezdenék veled.
#203   2006. 06. 15. csütörtök 20:05
para11 para11
En biztosan rad szavazok! wave vigyor2
(Ez egy válasz *christina* üzenetére (2006. 06. 15. csütörtök 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 06. 15. csütörtök 19:30
beleolvastál már mit műveltek itt emberkék a hozzászólásaikkal felém sértegettek mert én telt vagyok ugyis a csontosok fognak nyerni ...á;
#202   2006. 06. 15. csütörtök 19:30

... 9 10 11 12 13 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: jooska jooska
Nyitás ideje: 2005. 06. 21. kedd
Üzenetek: 421db
Utolsó üzenet: 2009. 07. 22. szerda

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!