Szerintem annál a nőnél vagyunk kapósabbak aki alapból csak szeretőt keres. A szeretői státusz pedig azért jó, mert csak a pasi napos oldalát kapja...
Dehogynem... előbb-utóbb elő kerül az a póráz:-p
(Ez egy válasz Nivastus üzenetére (2018. 05. 16. szerda 06:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 16. szerda 06:59
Jól mondod drága! De csetes barátkozásban nincs póráz. Leszel a barátom?
Jól mondod drága! De csetes barátkozásban nincs póráz. Leszel a barátom?
(Ez egy válasz X üzenetére (2018. 05. 16. szerda 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2018. 05. 16. szerda 06:51
Törölt felhasználó (1278282)
A nös férfi problémás és kifogásokkal teli, százbol egynek nincs poráza :p
A nös férfi problémás és kifogásokkal teli, százbol egynek nincs poráza :p
Nem tudom aki ezt a topicot nyitotta hol él, de én nem úgy veszem észre hogy Kapos lennék.
Ez egy rossz kérdés! Valahogy én ezt épp fordítva tapasztalom. Ráadásul 8085%-ban épp ez a kifogás, hogy miért nem...
Sehol egy Nő aki válaszolna legalább nem hogy még találkozna is Nős pasival.
Én is így látom...
kaposabbaaaak?
Nem kaposak.
Érdekes! Régen elég volt 1 nézés, tekintet, 1-2 jó duma. A többi jött magától! Most + olyan igények vannak, hogy köpni-nyelni nem tudok! 50 nőből kettő vissza ír, majd a második e-mail után el tűnnek. Szó szerint nem tudjuk kinek írunk, milyen ember lehet, de ő egyből ítél! Majd el tűnik! Sajnos!!!
Biztonságos sex házas ff alap. Nem szexelünk
fű
fával. De a punci uncsi szt! Keret más de ugyan az! Bi sex az izgalmas! F F . Meg nem kel tartani attol szerelemmel össze keveri a sex kapcsoltatott. Ez baj női sex partnerekkel!
alf
ve alf
l
Szerintem nem kapósabbak. Sajnos nehéz tervezni/szervezni a találkozókat velük. :-( Egyébként szex szempontjából mindegy lenne, hogy nős vagy sem. Szerintem a szingli pasi nem nagyobb kockázat az egészségesség szempontjából, mint a nős pasi. Ha belegondolunk voltaképp nincs is szingli pasi, mert szinte mindenki szekrényében hever egy "hulla", vagy más szóval van nője így vagy úgy, itt vagy ott.
egyáltalán nem kapósak a nős férfiak jobban mint a szinglik
Ezt cáfolom, hogy kapósabbak lennének. Saját tapasztalatból, általában majdnem minden csaj rendes ebben a tekintetben. Mikor kiderül, hogy nős vagyok, nagyon nagy százalék nem akar tovább menni a beszélgetésnél.
Nem kaposak... sőt....
Szerintem a kulcsszó itt a gazdag nős pasi.
Azt tapasztalom, hogy igencsak kapós a nős férfiember. Szerintem ez több okból van így. A nők szeretik más nő pasiját használni, lenyúlni. A nős férfiak kiegyensúlyozottabbak, biztosabb egzisztenciával, nagyobb bevétellel, jobb autóval bírnak, általában. Valamint egészségesebbek, kevésbbé esélyes náluk pl nemi betegség, hiszen kontrollnak és vigyázó partnernek ott a feleség. Sokan ezek miatt kedvelik, vagy akár választják harmadikként is.
Miert ? Kaposak ? nem gondolnam...
Mert sokkal tapasztaltabbak,mint a fiatal bikák !

Marlen