Volt egy barátom aki szeretett csúnyán beszélni szex közben,engem felizgatott
remélem a 20-ast azért odaadtad neki
(Ez egy válasz Triboro üzenetére (2020. 02. 17. hétfő 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 17. hétfő 23:16

Egyszer szopás közben, elkezdtem ribancnak, kurvának nevezni a párom, és elég közönségesen utasítani mit műveljen a farkammal, baromira beindultunk mind a ketten. Mielőtt elélveztem mondom neki, " kapsz egy húszast ha a szádba élvezhették te ringyó" . Ok mondta és még vadabbul szopta és verte a farkam. Én meg egykettőre elélveztem. Meglepetésemre tényleg nem kapta el a fejét, és amennyit csak bírt le is nyelt belőle.
ahha, az is speckó
izgató
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 21. szerda 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 21. szerda 18:09

Törölt felhasználó (1123022)

Hajhuzással füszerezve?

simán belefér, imádjuk , és alkalmazzuk
pörget

Izgat, ha szex közben aláznak
Hajhuzással füszerezve?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 10. 20. kedd 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 10. 20. kedd 22:01

Törölt felhasználó (4437332)

szerintem.. izgató

Csúnyán nem beszélünk ugyan közben, maga a beszéd nagyon felizgat szex közben. Például miközben dugom, a fülébe súgom, hogy hú de nedves a puncid, vagy ő súgja a fülembe, hogy milyen kemény a farkam. Vagy mikor szopatom, szoktam dícsérni, hogy milyen jó. Vagy nyalás közben mondom neki hogy gyönyörű a puncid, vagy nagyon finom a puncid. Ilyenek. Ez izgat engem
szerintem.. izgató

...és megkapta a húszast ?
(Ez egy válasz Triboro üzenetére (2020. 02. 17. hétfő 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyszer szopás közben, elkezdtem ribancnak, kurvának nevezni a párom, és elég közönségesen utasítani mit műveljen a farkammal, baromira beindultunk mind a ketten. Mielőtt elélveztem mondom neki, " kapsz egy húszast ha a szádba élvezhették te ringyó" . Ok mondta és még vadabbul szopta és verte a farkam. Én meg egykettőre elélveztem. Meglepetésemre tényleg nem kapta el a fejét, és amennyit csak bírt le is nyelt belőle.
Kell. Számomra vágyfokozó.

Imadom felizgat.. es hianyolom is innen a videókból legyen az hetero vagy meleg video. Alig alig latok olyat..
Érdekes mert a parom mindig "puncikamnak" nevezi a puncijat, de szex közben mindig úgy mondja, hogy "baszd szét a PINÁM", "nyald erősebben a PINÁM"
Nálunk főként részegen imád a párom mocskosul beszélni, ilyenkor sokkal vadabb. Gátlásai oldódnak, szó szerint kéri hogy basszam meg, nyaljam ki vagy épp verjem az arcára. Természetesen ilyenkor nyögni is hangosabban nyög. Ha épp a szájában megyek el nagy örömmel nyeli, majd csókol meg.
Imádom!
Imádom!
Engem nagyon felizgat,ha szex közben nem a romantikán van a hangsúly,hanem az állatias ösztönön:

Mi is kb ezt csináljuk mindíg !
Csak még lovagoltatom egy nagy vastag dildóban!
Nagyon király !! (Ez egy válasz Triboro üzenetére (2020. 02. 17. hétfő 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak még lovagoltatom egy nagy vastag dildóban!
Nagyon király !! (Ez egy válasz Triboro üzenetére (2020. 02. 17. hétfő 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)

A húszast megkapta?

Izgato lehet, persze partnerfüggő is.

Törölt felhasználó (4248542)

....majdnem elfelejtettem, imádja azt a fantáziát, amikor én, árulom őt, vadidegen pasiknak....