Szerintem is így van . A párom sosem beszél csúnyán kivéve ha nagyon be van indulva sex közben. innen is tudom hogy már megszünt körülötte a világ és már nincs kontrol
(Ez egy válasz Pczinege üzenetére (2024. 12. 17. kedd 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 17. kedd 08:12

Minél intelligensebb, kedvesebb egy Nő, annál izgatóbb, ha obszcén szavakat, hosszabb mondatokat használ.

Ez azt jelenti, hogy teljesen átadta magát a kéjnek és a gyönyörre vágyik minden porcikája. Bizony nagyon izgató tud lenni, amikor egy egyébként szépen beszélő, talán a mindennapokban visszahúzódó feleség, mocskos szájú, "ribanccá" válik a férje, partnere, partnerei társaságában.
(Ez egy válasz erzo3 üzenetére (2024. 12. 20. péntek 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 20. péntek 09:35

Szerintem is így van . A párom sosem beszél csúnyán kivéve ha nagyon be van indulva sex közben. innen is tudom hogy már megszünt körülötte a világ és már nincs kontrol
Igen,pontosan
(Ez egy válasz Pczinege üzenetére (2024. 12. 20. péntek 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 20. péntek 10:31

Ez azt jelenti, hogy teljesen átadta magát a kéjnek és a gyönyörre vágyik minden porcikája. Bizony nagyon izgató tud lenni, amikor egy egyébként szépen beszélő, talán a mindennapokban visszahúzódó feleség, mocskos szájú, "ribanccá" válik a férje, partnere, partnerei társaságában.
Én általában nem szoktam csúnyán beszélni, de szex közben néha olyan mondatok is elhagyják a számat, amit szégyellnék kimondani egyébként. A párom nagyon be tud tőle vadulni.
Jól teszed... Nagyon izgi, amikor egy alapjában kedves, intelligens Nő mocskos szavakat használ szex közben...
(Ez egy válasz kiskíváncsi95 üzenetére (2025. 04. 13. vasárnap 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 13. vasárnap 09:44

Én általában nem szoktam csúnyán beszélni, de szex közben néha olyan mondatok is elhagyják a számat, amit szégyellnék kimondani egyébként. A párom nagyon be tud tőle vadulni.
Imadom