Kiváncsi vagyok mi a véleményetek erről

Úgy fest ez csak engem izgat?

Szerintem izgató.
engem

Engem is
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 15. csütörtök 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 15. csütörtök 22:03

Törölt felhasználó (1085602)

engem

Bocsánat, khm. Tudom műveletlen vagyok, de mi is ez a napi gyakorlatban magyarul?
A hógolyózás, más néven habcsók, elterjedt angol kifejezéssel snowballing, vagy snowdropping szexuális tevékenység, melynek során a magömlést követően a szájba juttatott ondót a partnerek egymás szájába adják tovább. Ez történhet egy csók keretében, vagy egyszerűen átcsorgatással.
Köszönöm, így már vágom. Ez esetben további sok sikert a kedvelőknek.
(Ez egy válasz qivan2 üzenetére (2019. 08. 16. péntek 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 16. péntek 12:51

A hógolyózás, más néven habcsók, elterjedt angol kifejezéssel snowballing, vagy snowdropping szexuális tevékenység, melynek során a magömlést követően a szájba juttatott ondót a partnerek egymás szájába adják tovább. Ez történhet egy csók keretében, vagy egyszerűen átcsorgatással.
Igen, bár még nem próbáltam.
Izgalmas mikor a nejem szájába élvezek, vagy élveznek és utána hosszan smárolni, miközben megfelezzük az adagot. Az is jó, ha dugás után a fejemhez guggol és a számba folyatja, csöpögteti a kapott mennyiséget. Sokkal izgalmasabb a (luk) sógor ondóját kóstolgatni belőle mint a sajátom.
Hol lehet ilyet megnézni?
nyami-nyami!

Mi rendszeresen csinaljuk. Volt olyan csajom aki nem nyelte le, de elmehettem a szajaba. Mindig kikopte. Aztan egyszrr mikor felkelt es indult a mosdo felé, visszahuztam es megcsokoltam. Atcsokolta az egeszet. En termeszetesen lenyeltem. Meglepodott nagyon, beszeltunk is róla. Onnantol kezdve mindig at csókolta ő is. A jelenlegi paromnal nem is volt kérdés. Mikor eloszor leszopott, teljesen termeszetesen megcsomolt utana.
Örömmel látom, hogy nem csak engem izgat fel ez a dolog

szia!
lennék a lyuk sógorod. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 23. hétfő 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 23. hétfő 17:00
lennék a lyuk sógorod. (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 23. hétfő 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (3864612)

Izgalmas mikor a nejem szájába élvezek, vagy élveznek és utána hosszan smárolni, miközben megfelezzük az adagot. Az is jó, ha dugás után a fejemhez guggol és a számba folyatja, csöpögteti a kapott mennyiséget. Sokkal izgalmasabb a (luk) sógor ondóját kóstolgatni belőle mint a sajátom.
Szia.Nekem is a szám fölé guggolhatna az asszonykád.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 09. 23. hétfő 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 23. hétfő 17:00

Törölt felhasználó (3864612)

Köszi, de van éppen elég
(Ez egy válasz sex75 üzenetére (2019. 10. 13. vasárnap 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia. Azt ki kell érdemelni.
(Ez egy válasz car83 üzenetére (2019. 10. 13. vasárnap 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Nem rossz

Én is csak nemrég hallottam erről a snowball dologról.
Vicces volt: a csaj leszopta a férjét, majd a nyálával higított cuccot átcsorgatta a másik csajnak, ő tovább játszott vele, majd tovább akarta adni nekünk, de mi nem voltunk felkészülve a dologra, ezért csak az arcunkra és a mellünkre csorgott. Utána jött a magyarázat, hogy nekünk is tovább kellett volna adni...
Őszintén szólva nézni jobb volt, mint aktívan résztvenni benne.
(Ez egy válasz qivan2 üzenetére (2019. 08. 16. péntek 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 16. péntek 12:51

Vicces volt: a csaj leszopta a férjét, majd a nyálával higított cuccot átcsorgatta a másik csajnak, ő tovább játszott vele, majd tovább akarta adni nekünk, de mi nem voltunk felkészülve a dologra, ezért csak az arcunkra és a mellünkre csorgott. Utána jött a magyarázat, hogy nekünk is tovább kellett volna adni...
Őszintén szólva nézni jobb volt, mint aktívan résztvenni benne.