Ejj! Nem vagyok túl öreg,de ezek a hozzászólások már nekem is szánalmasak! kb az utolsó 10-15...

Upsz!!!!Ez biza kemény volt.De én szeretem a kemény,határozott nőket.Csak igy tovább Szerényke.Le a magukról mindenfélét kamuzó userekről
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 11. 27. péntek 07:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 11. 27. péntek 07:52
Törölt felhasználó (438761)

Szia,te csak ne kritizálj senkit,váltottunk jó pár levelet és amikor komolyra fordult volna a dolog egyszerüen eltüntél (lehet hogy a fotók nem téged ábrázolnak) itt sajnos sürün előfordul az ilyen!
sajna ez nem erkolcsi kerdes alltalaban a leirt eset kivetelevel, azoknal a noknel akikkel eltudnam kepzelni a szexet eselyem sincs.aki meg ajanlkozik nekem nincs ra gustusom"vagyam"
ha figyelmesen olvasod akkor rajossz hogy nem a ferje hanem az a fazon akivel elozoleg lattam,lehet ha nem latom oket . akkor kihasznaltam volna ezt a lehetoseget bar azota mint irtam nagyon banom hogy nem tettem.de sajna nem lehet vissza pergetni az idot
Véleményeket szeretnék hallani, hogy a feleségem, barátnőjét, hogyan csábíthatnám el szilveszterkor?
Nálunk lesz vendégségben, a feleségemnek feldobtam a témát, csak legyintett.
Piszkálja a fantáziám.
Bocs, de nem tudtam hol kérdezzem!
Piszkálja a fantáziám.
Ha a feleséged csak egy legyintéssel elintézte azt hogy el akarod csábítani a szilveszteri bulin a barátnőjét, akkor nem a feleségeddel való viszonyodon kéne előbb elgondoloznod?
Mert:
- Nem veszi komolyan azt amit mondtál
- Baromira nem érdekli hogy mit csinálsz
- Eléggé nem barátnők már a nejeddel és ezért se érdekli a dolog
A válasz is összetettt, de magadnak kell rájönni.
Mert:
Arra nem gondoltál esetleg, hogy neki is tetszene???
A legyintést meg arra gondoltam, hogy úgy sem lesz belőle semmi alapon... (Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2009. 12. 26. szombat 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 26. szombat 22:21
A legyintést meg arra gondoltam, hogy úgy sem lesz belőle semmi alapon... (Ez egy válasz Zsuzsi_ üzenetére (2009. 12. 26. szombat 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha a feleséged csak egy legyintéssel elintézte azt hogy el akarod csábítani a szilveszteri bulin a barátnőjét, akkor nem a feleségeddel való viszonyodon kéne előbb elgondoloznod?
Mert:
Mert:
Ha neki is tetszene, akkor a válasza, véleménye és hozzá állása nem egy legyntés lett volna.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 30. szerda 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 30. szerda 09:59
Törölt felhasználó (365207)

Arra nem gondoltál esetleg, hogy neki is tetszene???
A legyintést meg arra gondoltam, hogy úgy sem lesz belőle semmi alapon...
A legyintést meg arra gondoltam, hogy úgy sem lesz belőle semmi alapon...
hát csak egy legyintés volt a válasz rá? Nekem pl a feleségem megengedné. Volt már róla szó hogy ha alkalom nyílik rá akkor megdughatok egy nagy csöcsűt, míg ő meg nézi. Szerintem a feleséged azt hiszi h csak jár a szád. Hát nem is tudom hogyan kezdj hozzá. Ha volt belőle valamit akkor várjuk a leírást h mi és hogyan történt
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 26. szombat 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 26. szombat 18:28
Törölt felhasználó (365207)

Véleményeket szeretnék hallani, hogy a feleségem, barátnőjét, hogyan csábíthatnám el szilveszterkor?
Piszkálja a fantáziám.
Piszkálja a fantáziám.
dzivkane;mint irtam ahogy a ferjem megtudta hogy aposomtol szulettek a gyerekek botrany, mosoly szunet. azota nem voltunk magyarorszagon. Nagy meglepetesunkre szenteste betoppantak a sogoromek anyosomekkal eggyutt,nagyon megremultem(feltem a ferjem ellenseges reakciojatol) de hal istennek bar hidegen de botrany nelkul udvozolte a vendegeket.Vacsi beszelgetes, a ferjem mint egy pincer surgott forgott s alig szolt valamit.Egyutt ment a csapat az ejfeli misere,hazafele nagy ho csatat vivtunk,Hazaerve lefektettuk a gyerekeket,a sogoromek is elvonultak.A lanyom rabeszelte anyosom hogy aludjon vele.A halban szet huztuk a kanapet hogy oda agyazzak aposomnak.Nem is vettem eszre hogy a ferjem jo idelye eltunt a haloszobankba megorultem hisz a mosolyszunet ota nem aludtunk eggyutt.Meglepetesemre ahogy kijott oda iranyitotta aposom,nekem meg a kezembe nyomott egy attetszo rovid sejem haloinget,mondvan hogy azt vegyem fel.Ahogy a furdoszobaba at oltoztem eszrevettem hogy a bugyi hianyzik a keszletbol szoltam a ferjemnek hogy hozza be,mire o "minek ugyis mindjart leveted"de olyan rovid a haloing hogy kilatszik a puncim(kb a fenekem feleig ert) mire o "na es a gyerekek mar alszanak".Ahogy kileptem a furdoszobabol szegyenkezve probaltam a kezemmel eltakarni a puncim,ugyanis a ferjem a sogorom es a sogornom tarsasagaban kortyolgattak megegy drinket.Gyorsan a kanapehoz leptem hogy bebujjak a paplan ala,ekkor nagy megdobbenesemre(szerintem nem csak az enyemre)ram szolt a ferjem nem oda te a halobafekszel,de...probaltam tiltakozni de meg mielott befejezhettem volna a ferjem mar be is tessekelt mondvan remelem nem alszol apammal,ertetlenul kerdeztem akkor mert kuldtel be mind a kettonket?Azert hogy eggyutt legyetek bepotoljatok a kimaradt idott.Hulye vagy mondtam es ki akartam jonni,ekkor eletemben elosszor kepen legyintett,s ellentmondast nem turo hangon azt mondta "bemesz azt mig a gyerekek fel nem ebrednek szeretkeztek "de probalt kozbeszolni anyosom," nincs de ha eddig elnezted nem szoltal akkor most is csukd be a szemed fuled "torkolta le a ferjem,mire anyosom konnyes szemmel visszafekudt aludni a lanyom szobajaba.kozben a sogoromek is eltuntek a szamukra megagyazott szobaba, meg egyszer megprobaltam tiltakozni mondvan hogy veled szeretnek szeretkezni aludni.De valaszul beljebb tolt a szobaba es igy szolt az ejjeli lampat felkapcsolod az ajtot nyitva hagyod azt nehogy eszrevegyem hogy elalszol ezt olyan hangon mondta hogy teljesen megremultem.Nem nagy kedvvel bujtam be aposommelle.De a" hosszu bojt" es a meleg fasz hatasara gyorsan feloldodtam onfeledten szoptam majd beleultem aposom nagy faszaba es hosszan lovagoltam ereztem hogy aposom mindjart elmegy ,gyorsan leszalltam hanyat fekudtem az agyszelen aposom a padlon terdelve baszott a labammal atkulcsolva vonaglottam az elvezettol,a csucson voltam mikor ereztem ahogy aposom meleg gecije a puncimba lovel egy parpercig igy maradtunk majd pozt valtva ujra a szamba vettem aposom faszat.
És felébredtél, amikor a kezed belelógott a bilibe!!!!! Gondolom ez lessz a folytatás!
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2010. 12. 29. szerda 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 29. szerda 17:58

dzivkane;mint irtam ahogy a ferjem megtudta hogy aposomtol szulettek a gyerekek botrany, mosoly szunet. azota nem voltunk magyarorszagon. Nagy meglepetesunkre szenteste betoppantak a sogoromek anyosomekkal eggyutt,nagyon megremultem(feltem a ferjem ellenseges reakciojatol) de hal istennek bar hidegen de botrany nelkul udvozolte a vendegeket.Vacsi beszelgetes, a ferjem mint egy pincer surgott forgott s alig szolt valamit.Egyutt ment a csapat az ejfeli misere,hazafele nagy ho csatat vivtunk,Hazaerve lefektettuk a gyerekeket,a sogoromek is elvonultak.A lanyom rabeszelte anyosom hogy aludjon vele.A halban szet huztuk a kanapet hogy oda agyazzak aposomnak.Nem is vettem eszre hogy a ferjem jo idelye eltunt a haloszobankba megorultem hisz a mosolyszunet ota nem aludtunk eggyutt.Meglepetesemre ahogy kijott oda iranyitotta aposom,nekem meg a kezembe nyomott egy attetszo rovid sejem haloinget,mondvan hogy azt vegyem fel.Ahogy a furdoszobaba at oltoztem eszrevettem hogy a bugyi hianyzik a keszletbol szoltam a ferjemnek hogy hozza be,mire o "minek ugyis mindjart leveted"de olyan rovid a haloing hogy kilatszik a puncim(kb a fenekem feleig ert) mire o "na es a gyerekek mar alszanak".Ahogy kileptem a furdoszobabol szegyenkezve probaltam a kezemmel eltakarni a puncim,ugyanis a ferjem a sogorom es a sogornom tarsasagaban kortyolgattak megegy drinket.Gyorsan a kanapehoz leptem hogy bebujjak a paplan ala,ekkor nagy megdobbenesemre(szerintem nem csak az enyemre)ram szolt a ferjem nem oda te a halobafekszel,de...probaltam tiltakozni de meg mielott befejezhettem volna a ferjem mar be is tessekelt mondvan remelem nem alszol apammal,ertetlenul kerdeztem akkor mert kuldtel be mind a kettonket?Azert hogy eggyutt legyetek bepotoljatok a kimaradt idott.Hulye vagy mondtam es ki akartam jonni,ekkor eletemben elosszor kepen legyintett,s ellentmondast nem turo hangon azt mondta "bemesz azt mig a gyerekek fel nem ebrednek szeretkeztek "de probalt kozbeszolni anyosom," nincs de ha eddig elnezted nem szoltal akkor most is csukd be a szemed fuled "torkolta le a ferjem,mire anyosom konnyes szemmel visszafekudt aludni a lanyom szobajaba.kozben a sogoromek is eltuntek a szamukra megagyazott szobaba, meg egyszer megprobaltam tiltakozni mondvan hogy veled szeretnek szeretkezni aludni.De valaszul beljebb tolt a szobaba es igy szolt az ejjeli lampat felkapcsolod az ajtot nyitva hagyod azt nehogy eszrevegyem hogy elalszol ezt olyan hangon mondta hogy teljesen megremultem.Nem nagy kedvvel bujtam be aposommelle.De a" hosszu bojt" es a meleg fasz hatasara gyorsan feloldodtam onfeledten szoptam majd beleultem aposom nagy faszaba es hosszan lovagoltam ereztem hogy aposom mindjart elmegy ,gyorsan leszalltam hanyat fekudtem az agyszelen aposom a padlon terdelve baszott a labammal atkulcsolva vonaglottam az elvezettol,a csucson voltam mikor ereztem ahogy aposom meleg gecije a puncimba lovel egy parpercig igy maradtunk majd pozt valtva ujra a szamba vettem aposom faszat.
dzivkane;folyt.;igy pozokat valtva szeretkeztunk reggelig,neha mar fajt a szam mire sokadjara is sikerult felallitanom aposom faszat legalabb hatszor a puncimba elvezett meg egy jo parszor a szamba ugyhogy csupa geci voltam mire a tobbiek fel ebredtek. Nagyon faradt voltam ugyhogy orommel hallottam ahogy anyosom a sogoromekkal jo reggelt kivannak,a ferjem illedelmesen megkinalta oket mire ok majd reggelizunk eggyutt a gyerekekkel,es egy ital tarsasagaban leultek a halban beszelgetni.Ki akartam osonni a furdoszobaba de a ferjem elallta az utam mondvan eregy szopni a gyerekek meg alszanak, latva az arcan hogy nincs ertelme ellenkezni visszamentem es ujra a szamba vettem aposom faszat s amint kemeny lett az agy szelere ulve szettettem a labaim hogy aposom ujra megbasszon apinamba elvezzen majd ujra szoptam pont spriccelt aposom mikor kicsuszott a fasza es osszegecizte az arcom,szopd tisztara azt gyere foglalkozz a tobbi vendeggel is szolt a ferjem.Le akartam torolni az arcomrol a gecit de a ferjem ram szolt hagydd hagylassak milyen egy spermakiralyno!Faradtan szegyentol pirulva gecis arcal a puncimbol a combomon lefolyo gecivel mentem a halba jo reggelt kivanni.Megdobbenesunkre a ferjem megforgatott atkarolt magahoz huzott es hosszan lesmarolt,majd a kezembe adta a kedvenc sejem bugyim hogy vegyem fel.Megszerettem volna mosdani de a ferjem nem engedte mondvan hogy egy gecikiralyno legyen gecis.Fevettem a bugyit majd a harisnyat bluzt es szoknyat a spermatol atitatott haloingem a bluz alatt kellett hagynom.A wcre se volt szabad elmennem estig mig a gyerekek ujra le nem fekudtek,Ekkor vegre kikisert a ferjem a furdoszobaba ahol ruhaimtol megszabaditva csokolgatott majd a combom pinam tisztitotta meg a sok gecitol ahogy elelveztem nem birtam tovabb tartani a szajjaba pisiltem mohon itta a sok pisit szinte egy csepp se ment karba lefurodtunk felvetetett velem egy valamivel hosszabb de teljesen atlatszo halo inget,o meg az en szennyes bugyimba haloingembe oltozott,es igy szolt na menj de nehogy szegyenbe hozz.Aposom ketszer a puncimba elvezet harmadszorra meg a szamba nyeltem eggyet s aposom faszat szopogatva elaludtam.Reggel az aposom faszaval a szamba arra ebredtem hogy anyosom a sogoromekkal ot allnak a kuszobon a ferjem meg keszitett egy par fenykepet mondvan latjatok milyen boldog hogy mosolyog almaban.Ugye milyen aranyos,milyen tunderien nez ki a nagylany cumival a szajaban.Na menjunk ne zavarjuk oket hagy szeretkezzen szopjon ez a nagy lany.Ki mentek mi meg ujra szeretkeztunk aposom ujra tele gecizte a puncim majd a szam.Sajna a vendegek ma elmentek ,s bar bucsuzoul ebed utan aposom jol megdugott telegecizett estere hianyozni fog a" cumi a nagylanynak"
dzivkane; se neked se masnak nem muszaj elhinni mindenki azt hisz amit akar
eleve, ennyiszer, mint apósod, képtelenség elélvezni....
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2010. 12. 29. szerda 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 29. szerda 19:39

Ha az elözöeket elhiszed, ez a rengeteg élvezés is belefér
(Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2010. 12. 29. szerda 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)

A sex nem a valóságról szól.
Minek húzgálja egy férfi a bőrt, az egyik végtagján, mi jó van ebben, ha ezt látja egy nő?
Vagy mi izgató van abban ha egy nő különböző tárgyakat helyez el valamelyik testnyílásába?
Esetleg egy férfi ütemesen, vagy ütemtelenül lökdös a csípőjével egy nőt?
Ez a valóság. De a többit a fantáziánk, az agyunk generálja! Ettől jó dzvikané története, mert a fantáziája dolgozik. Ha meg valóságos, akkor irigylem az apósát
Inkább ezerszer egy fantáziadús átlagos kinézetű lány, mint egy fantáziátlan plázacica.
(Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2010. 12. 29. szerda 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Minek húzgálja egy férfi a bőrt, az egyik végtagján, mi jó van ebben, ha ezt látja egy nő?
Vagy mi izgató van abban ha egy nő különböző tárgyakat helyez el valamelyik testnyílásába?
Esetleg egy férfi ütemesen, vagy ütemtelenül lökdös a csípőjével egy nőt?
Ez a valóság. De a többit a fantáziánk, az agyunk generálja! Ettől jó dzvikané története, mert a fantáziája dolgozik. Ha meg valóságos, akkor irigylem az apósát

Inkább ezerszer egy fantáziadús átlagos kinézetű lány, mint egy fantáziátlan plázacica.

Persze , hogy mindenki azt hisz amit akar ! Én példul azt hiszem ,hogy te orvosi eset vagy.
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2010. 12. 29. szerda 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)

- ha kitalálta a történetet (amire nagy az esély), akkor nem csodálkozom
- ha valós akkor sem csodálkozom
eddigi írásait olvasva is az jött le, hogy nem teljesen tiszta személylel állunk szemben, a nagy részének kamuszaga van, ő mindent megélt már, meg stb.
amit leírt az lehet igaz is, hisz manapság minden elképzelhető, de hogy a családtagok ilyen szinten benen vannak azt nem hiszem el.
főleg, hogy mindig dzikáné irogat. szerintem egy skizofrén aberrált személy bújik meg a nick mögött. ezt már régóta gyanítom. (Ez egy válasz zorn üzenetére (2010. 12. 30. csütörtök 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 30. csütörtök 10:31
eddigi írásait olvasva is az jött le, hogy nem teljesen tiszta személylel állunk szemben, a nagy részének kamuszaga van, ő mindent megélt már, meg stb.
amit leírt az lehet igaz is, hisz manapság minden elképzelhető, de hogy a családtagok ilyen szinten benen vannak azt nem hiszem el.
főleg, hogy mindig dzikáné irogat. szerintem egy skizofrén aberrált személy bújik meg a nick mögött. ezt már régóta gyanítom. (Ez egy válasz zorn üzenetére (2010. 12. 30. csütörtök 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Persze , hogy mindenki azt hisz amit akar ! Én példul azt hiszem ,hogy te orvosi eset vagy.
Tudnék én fogalmazni szivem szerint jóval durvábban de akkor tiltanak én az ilyet kizárnám örökre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 12. 30. csütörtök 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 12. 30. csütörtök 14:13
Törölt felhasználó (69371)

- ha kitalálta a történetet (amire nagy az esély), akkor nem csodálkozom
főleg, hogy mindig dzikáné irogat. szerintem egy skizofrén aberrált személy bújik meg a nick mögött. ezt már régóta gyanítom.
főleg, hogy mindig dzikáné irogat. szerintem egy skizofrén aberrált személy bújik meg a nick mögött. ezt már régóta gyanítom.
"a gyerekeknek is jó reggelt kívánt"???? vagy azok addig vajon hol is voltak míg a gecis arcával futkosott a lakásba (halba), és köszöngetett a családnak
bakker ezt a kamut!!!! ADMINOK riadó!!!! (Ez egy válasz dzivka üzenetére (2010. 12. 29. szerda 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)

bakker ezt a kamut!!!! ADMINOK riadó!!!! (Ez egy válasz dzivka üzenetére (2010. 12. 29. szerda 19:39), amit ide kattintva olvashatsz)