Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Sziasztok!olvastam már itt több topicban,hogy a fiatalabb férfiak mennyire rajonganak az idősebb nőkért...és ki hogy van azzal hogy fiatal cica idősebb pasit keres magának?Várom a tapasztalatokat,hozzászólásokat!

Az eddigi hozzászólások

... 8 9 10 11 12 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#257   2014. 01. 04. szombat 22:05
dzivka dzivka
sokaig en is azt hittem amit te es vadaszkutya igaznak veltek.Meg legeny koromban mint sofor dolgoztam mar idonkent nemzetkozi fuvart is csinaltam,ithon meg daruval dolgoztam.Az akkor menonek tartott uj samaraval szaladgaltam megis a nagy szerelmem gyurus menyasszonyom megcsalt lelepett a nalam ugy 15evvel idosebb ragyaskepu csoro alkoholista (kotozommel)rakodommal.
(Ez egy válasz karpat57 üzenetére (2014. 01. 04. szombat 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 04. szombat 08:01
Van a leírtakban igazság bőven!
#256   2014. 01. 04. szombat 13:33
X Törölt felhasználó (69371)
Az ilyen ismerősöket, haverokat, barátcsajokat nagy ívben el kell kerülni. Ezek a lejmolósok. Furcsa általánosítani így, mert ezt tapasztaltad. Nagyon nem így van. A megfelelő kört kell megtalálni. ha csóró vagy nem az elit körben akarj mozogni. Ez nem valami Aladdin mese, vagy hasonló. Persze példa lehet erre is, de ez is olyan ritka, mint amit írsz, hogy mindenki a pénzre megy. Nem protekcióval kellene takarítani ha nem felel meg, hanem tanulni egy kicsit, vagy kibújni anyuci szoknyája mögül és tenni valamit. Mint írtam kimenni külföldre valahova, akár haveri társasággal, segítséggel. Aki önmagában siránkozik egy fórumon, abból biztos nem lesz semmi. Hidd el nem lesz itt oylan jó csaj, mert alig vanank nők, aki majd megszánja keserű szavaid. Ha erre számítasz felejtsd el Vadászkutya. Ha szerinted pénz kell hozzá, akkor tegyél azért, hogy legyen. Nem azt kell szajkózni, hogy miért nem lehet. Tegyél azért, hogy legyen.

A fiatal kiscsajok vagy a pénz miatt vonzódnak az idősebb pasikhoz, sőt nyíltan megmondják, hogy ruházzák őket, akár 1-2 menetért, vagy apa komplexus van a dologban. Ez a kettő a leggyakoribb. Persze vannak szokásos kommersz dumák, hogy a korosztálya gyerekes, stb. bla-bla-bla, az ilyen magának is hazudik. Egy idősebb férfi ha meg megteheti miért ne villogna egy fiatal tip-top kiscsajjal?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 04. szombat 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (904507)
2014. 01. 04. szombat 12:30
Nos olvastam a beirasod: 26 eves letedhez kepest mindent jol latsz!! Mig Magyarba eltem atlagos kocsim volt , altalaban, miota kint elünk külföldön könnyebben vehetek jobb fele autot ,igy aztan haza latogatva az ismerösök- havarok-baratcsajok maskepp neznek ram, könnyebb a hoditas. igazad van a zseb tele vastag auto =van minden!!! nyes . ha ez neked nincs es takaritani jarsz a semmiert akkor bizony meg sokaig kell keresgelned.
#255   2014. 01. 04. szombat 12:30
X Törölt felhasználó (904507)
Nos olvastam a beirasod: 26 eves letedhez kepest mindent jol latsz!! Mig Magyarba eltem atlagos kocsim volt , altalaban, miota kint elünk külföldön könnyebben vehetek jobb fele autot ,igy aztan haza latogatva az ismerösök- havarok-baratcsajok maskepp neznek ram, könnyebb a hoditas. igazad van a zseb tele vastag auto =van minden!!! nyes . ha ez neked nincs es takaritani jarsz a semmiert akkor bizony meg sokaig kell keresgelned.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 03. péntek 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (846377)
2014. 01. 03. péntek 21:28
Végig olvastam az összes kommentet a topikban, és azt kell hogy mondjam.

Hogy bennem azt a benyomást keltik, hogy mindkét oldal kikiálltotta alapigazságnak, hogy egy 18-25 év közötti lányhoz csakis kizárólag egy 35 év feletti férfi való, mert így, meg úgy.... mert az egzisztenciált befutott karrierje, autója van, meg drága ruhatára JUJ MIKET IS BESZÉLEK HISZEN EZEK NEM IS SZÁMÍTANAK A LÁNYOKNAK!!!!! (Legalábbis itt az interneten tényleg nem számítanak, de a való életben annál inkább.) Milyen k...va érdekes nem igaz??

Továbba azt a benyomást is kelti bennem,hogy ti azt mondjátok, hogy egy vele egykorú srác csakis sz.r lehet mindenben, és semmit nem tud neki adni, az életkorán kívűl (PERSZE A FENT EMLÍTETT ELVÁRÁSOK UTÁN MI MÁS IS LEHETNE??)

Kérdés

Miből hiszik azt a csajok, hogy annyira érettek, amikor ők is fiatalok, és ennél fogva nem is azok? Csak játszák az agyúkat, mert k..va menő egy ilyen kvalitású palival lofrálni. De a pasikat is megértem, hiszen az ő önbecsülésüknek jót tesz egy fiatal ropogós, csinos punci k.rogatása.

Újabb kérdés. Tudjuk, hogy a férfi társadalom felé a lányok részéről magasak az elvárások (a fent említettek). HAHHHHH MÁR MEGINT HÜLYESÉGEKET BESZÉLEK HISZEN NEM VÁRJÁK EL SEMMELYIK DOLGOT A FENTIEK KÖZÜL A CSAJOK!!!!!

Hogyan feleljen meg egy huszonéves srác ezeknek a NEM LÉTEZŐ (CSAK ÉN BESZÉLEK BAROMSÁGOKAT AZ INTERNETEN, MINDENKI MÁS NEM, ÉS NEM IS ÁLSZENTESKEDIK SENKI) elvárásoknak, ha a MAI VILÁGBAN ennek baromi nehéz megfelelni??
Itt vagyok én, 26 leszek tavasszal, és mire vittem?? Protekcióval van egy alkalmi takarítói munkám, mert kell a pénz, nincs jogsim, nincs autóm, nincs lakásom, ennél fogva mekkora értéket képviselek a csajok szemében??

Válasz: SEMEKKORÁT!!!

A csajszik óriási szerencséjük van, hogy a társadalom tőlük nem várja el, azt, hogy keress jól, építs házat, vezess jó autót, legyen magas a sztátuszod, legyen menő a munkát. Nekik csak elvárniuk kell. Előteremteni nem nekik kell, nekik csak le kell lúzerozni, meg ki kell röhögni azt a srácot, akiknél ezek nem adottak, és bele magyarázni ilyen f.szságokat, mint amiket itt olvsatam, hogy Ő milyen érett, meg az idősebb mellette egy isten mindenben, és tökéletesen hibátlan!!! A Nyugati pasi is tökéletesen hibátlan, havi 2000 eurós fizuval én is tökéletesen hibátlan lennék a szemükben, és rám ugrana az összes!!

NE hazudja nekem senki azt, hogy ezek a dolgok nem számítanak!!!

BIztos mindjárt jönnek a kommentek, hogy nekem semmiben nincs igazam, mert én csak hülye lehetek, és kitalált baromságokat beszélek, meg csak a frusztráció, meg a mittudom én mi.
#254   2014. 01. 04. szombat 11:39
Az evolúcióban, az ösztönökben is benne van az, bele van kódolva, hogy a nőstények olyan hímet választanak, akikkel a legnagyobb az esély a fajfenntartásra, aki megóvja őket, aki élelmet visz haza. Néhány fajnál a nőstény csinálja ezt. Ez ugyanúgy az emberre is átvetíthető. Nyílván vannak nők, akiknek kevésbbé fontos az anyagi dolog, de számít. Az ilyen nő maga is dolgozik. Akinek csak az anyagiak számítanak, az nem nő, hanem egy lusta qrva. Ilyen egyszerű. De szerintem ilyen nőt normális férfi nem akar. Legalábbis hosszútávra nem. Aki lúzer és pénze van, az meg fogja tűrni, mert legalább dicsekedhet milyen fullos nője van, az sem érdekli ha a háta mögött meg arról beszélnek, hogy húzza le a csaj. Vadászkutya magyaráztam már neked privátban is eleget. Nem akarod megérteni. Elmondtam ne kezdj fullos nővel. Főleg, úgy, hogy szűz vagy, mert simán pofán fog nevetni és aztán sírhatsz itt. Nem kell válogatósnak lenni. Ja, hogy neked nem mindegy milyen a csaj? Akkor fogadd el, hogy nekik sem mindegy, hogy neked mennyi pénzed, milyen autód van.
Továbbra is azt tudom mondani, hogy neked kell változtatnod a helyzeteden. Attól, hogy állandóan ezzel sírod tele a fórumot még nem lesz jobb. Fogd meg magad irány külföld, munkát mindig találni valamit, főleg ha amerikába kijutnál, fánkot árulni mindig lehet. Ott úgy adod elő magad ahogy akarod. Én relatíve jó egzisztenciával rendelkezem, mégsem kellene egy olyan nő sem, akikről beszélsz. Nem vagyok adonisz, olyan átlagos inkább. És tudom, hogy azoknak a nőknek, akik nekem tetszettek mit sem számított, hogy épp milyen autóm van, vagy mennyit keresek. Viszont a kigyúrt tesztoszteron bomba pávák jók nekik, az sem számít, ha trabanttal jár. A megjelenés fontosabb inkább.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 04. szombat 01:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (878230)
2014. 01. 04. szombat 01:20
Volt egy nagyon szép autóm. (tényleg az volt,nem is olcsó márka ) . Mikor mentem vele a nők 16tól -99-ig (év) benéztek -megnéztek benne és mosolyogtak .Persze magamra nem fogom azt mondani,hogy csúnya vagyok,sportolok, fekette haj-kék szemek stb... de ennyire nem szép,hogy így nézzenek ..... De itt van pld a Berki K. gyerkőc, Elnézést a véleményemért de egy lófejű,kokszos paraszt, aztán minden nő őt akarja. Nos eladtam az autót , és ezzel a pillantások száma IS csökkent smile . Nem a koromat nézték,nem azt ,hogy mekkora hasam van vagy mekkora bicepszem. A kocsi és az értéke vonzotta a tekinteteket és a mosolyokat. SAJNOS ! Most szintén egy nem olcsó de nem olyan sportos autóm van, de ezt már annyira nem nézik pedig én ,azaz ugyan az a személy vezeti a kocsit smile . Hozzá teszem van sok ismerősöm akinek hmmm nem számít a pénz vagy inkább úgy mondanám ne legyen csoró a fasz de jóépű is legyen. Sajnos a mai világban a nők /férfiak is/ azt nézik,hogy a jólét biztosítva legyen. De ez ugye régen is megvolt csak ott kötelező jeleggel . Gazdag a gazdaghoz ment .... Aztán volt mikor a "szolgálólegénybe" szeretett bele a leány. Lehet most is ezt kellene és akkor lázadva a szerelmet és nem az anyagi dolgokat keresné a nők többsége.
#253   2014. 01. 04. szombat 08:01
karpat57 karpat57
Van a leírtakban igazság bőven!
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 03. péntek 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Hogy bennem azt a benyomást keltik, hogy mindkét oldal kikiálltotta alapigazságnak, hogy egy 18-25 év közötti lányhoz csakis kizárólag egy 35 év feletti férfi való, mert így, meg úgy.... mert az egzisztenciált befutott karrierje, autója van, meg drága ruhatára JUJ MIKET IS BESZÉLEK HISZEN EZEK NEM IS SZÁMÍTANAK A LÁNYOKNAK!!!!! (Legalábbis itt az interneten tényleg nem számítanak, de a való életben annál inkább.) Milyen k...va érdekes nem igaz??

Továbba azt a benyomást is kelti bennem,hogy ti azt mondjátok, hogy egy vele egykorú srác csakis sz.r lehet mindenben, és semmit nem tud neki adni, az életkorán kívűl (PERSZE A FENT EMLÍTETT ELVÁRÁSOK UTÁN MI MÁS IS LEHETNE??)

Kérdés

Miből hiszik azt a csajok, hogy annyira érettek, amikor ők is fiatalok, és ennél fogva nem is azok? Csak játszák az agyúkat, mert k..va menő egy ilyen kvalitású palival lofrálni. De a pasikat is megértem, hiszen az ő önbecsülésüknek jót tesz egy fiatal ropogós, csinos punci k.rogatása.

Újabb kérdés. Tudjuk, hogy a férfi társadalom felé a lányok részéről magasak az elvárások (a fent említettek). HAHHHHH MÁR MEGINT HÜLYESÉGEKET BESZÉLEK HISZEN NEM VÁRJÁK EL SEMMELYIK DOLGOT A FENTIEK KÖZÜL A CSAJOK!!!!!

Hogyan feleljen meg egy huszonéves srác ezeknek a NEM LÉTEZŐ (CSAK ÉN BESZÉLEK BAROMSÁGOKAT AZ INTERNETEN, MINDENKI MÁS NEM, ÉS NEM IS ÁLSZENTESKEDIK SENKI) elvárásoknak, ha a MAI VILÁGBAN ennek baromi nehéz megfelelni??
Itt vagyok én, 26 leszek tavasszal, és mire vittem?? Protekcióval van egy alkalmi takarítói munkám, mert kell a pénz, nincs jogsim, nincs autóm, nincs lakásom, ennél fogva mekkora értéket képviselek a csajok szemében??

A csajszik óriási szerencséjük van, hogy a társadalom tőlük nem várja el, azt, hogy keress jól, építs házat, vezess jó autót, legyen magas a sztátuszod, legyen menő a munkát. Nekik csak elvárniuk kell. Előteremteni nem nekik kell, nekik csak le kell lúzerozni, meg ki kell röhögni azt a srácot, akiknél ezek nem adottak, és bele magyarázni ilyen f.szságokat, mint amiket itt olvsatam, hogy Ő milyen érett, meg az idősebb mellette egy isten mindenben, és tökéletesen hibátlan!!! A Nyugati pasi is tökéletesen hibátlan, havi 2000 eurós fizuval én is tökéletesen hibátlan lennék a szemükben, és rám ugrana az összes!!

BIztos mindjárt jönnek a kommentek, hogy nekem semmiben nincs igazam, mert én csak hülye lehetek, és kitalált baromságokat beszélek, meg csak a frusztráció, meg a mittudom én mi.
#252   2014. 01. 04. szombat 01:20
X Törölt felhasználó (878230)
Volt egy nagyon szép autóm. (tényleg az volt,nem is olcsó márka ) . Mikor mentem vele a nők 16tól -99-ig (év) benéztek -megnéztek benne és mosolyogtak .Persze magamra nem fogom azt mondani,hogy csúnya vagyok,sportolok, fekette haj-kék szemek stb... de ennyire nem szép,hogy így nézzenek ..... De itt van pld a Berki K. gyerkőc, Elnézést a véleményemért de egy lófejű,kokszos paraszt, aztán minden nő őt akarja. Nos eladtam az autót , és ezzel a pillantások száma IS csökkent smile . Nem a koromat nézték,nem azt ,hogy mekkora hasam van vagy mekkora bicepszem. A kocsi és az értéke vonzotta a tekinteteket és a mosolyokat. SAJNOS ! Most szintén egy nem olcsó de nem olyan sportos autóm van, de ezt már annyira nem nézik pedig én ,azaz ugyan az a személy vezeti a kocsit smile . Hozzá teszem van sok ismerősöm akinek hmmm nem számít a pénz vagy inkább úgy mondanám ne legyen csoró a fasz de jóépű is legyen. Sajnos a mai világban a nők /férfiak is/ azt nézik,hogy a jólét biztosítva legyen. De ez ugye régen is megvolt csak ott kötelező jeleggel . Gazdag a gazdaghoz ment .... Aztán volt mikor a "szolgálólegénybe" szeretett bele a leány. Lehet most is ezt kellene és akkor lázadva a szerelmet és nem az anyagi dolgokat keresné a nők többsége.

Kérdés

#251   2014. 01. 03. péntek 21:28
X Törölt felhasználó (846377)

Kérdés

#250   2013. 12. 30. hétfő 14:56
X Törölt felhasználó (846377)
"...Bár nem sarkítanék, ugyanis egy 35 fölötti férfi többnyire számtalan adottsága miatt tud vonzóbb lenni egy 20 körüli leánynak, mint a kortársai...
Na, akkor ez jó hír Vadászkutyának... már csak tíz év és ragadni fognak rá a zsenge lányok!"

Ezt csak most olvastam!!! Látom már törölte magát a felhasználó, na körbenézek a többi topikban is, hogy mit írtatok rólam.

Viszont, amit Nyúlmedve írt azzal teljesen egyetértek.
#249   2013. 12. 26. csütörtök 17:25
dzivka dzivka
Abban viszont lehet hogy igazatok van hogy mivel fiatal kiscsaj mar jo ideje nem vagyok nemkellet volna e topikba irnom de ugy gondoltam hogy az a harminc ev koruli korkulonbseg feljogosit Bocs!!!!!!!!!! pardon1
#248   2013. 12. 25. szerda 22:09
robertosanni robertosanni
A következő történetben egy kilencven éves mikulás fog szerepelni vagy a betlehemi játék egyik szereplőjét fogja meglovagolni a díszlet mögött! smile
#247   2013. 12. 25. szerda 12:36
*********************************************************** vallási témát kéretik mellőzni!!!
Az meg nagyon furcsa, hogy mindig dzivkane ír, többet mint a férfi. Néztem honnan írsz,
************************************************************ (moderálva)
Érdekes kapcsolatban vagy a férjeddel, hogy csak úgy simán elmész, elmehetsz más hapsikhoz, és még csak nem is teszi szóvá, nem is keres, hogy hova lettél. Ettől nekem nagyon kamu szagú az egész.
Képetek semmi, vagy esetleg megtalálható a neten rólatok? Lengyelekről elég sok érdekeset látni.
(Ez egy válasz dzivka üzenetére (2013. 12. 25. szerda 12:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 25. szerda 12:18
dzivkane az jfeli misen voltunk ahol osszefutottunk a volt fonokommel 70feletti jo vagasu ffi. Hosszan beszelgettunk hisz reg nem talalkoztunk a ferjem egy ido utan ott hagyott bennunket.A rengeteg tema kozot kiderult hogy a kozelbe vet egy lakast es mar tobb mint ket eve ozvegy,es azota idonkent felkeresi az agencia towarzistot (bordely haz).Ketelkedve firtattam hogy meg mindig kepes,mire o nana sot meg jobban kivanja es tobsszor mint azelott.Hiszi a piszi mondtam nevetve,mire azt ajanlotta menjek fel hozza.Merges voltam a ferjemre hogy ott hagyott,igy aztan a masodik meghivasnal(no ne felj nem eroszakollak meg de egy italt megihatunk nem?) No felmentem egy szepen berendezett M3 lakasa volt. Toltott egy likort es uj temaval folytatta a beszelgetest.Kis ido mulva megint a ferfi no viszony kerult temara.Vele szemben ulltem elo csak valtogattam a labam bepillantast engedve,,majd egy kicsit fel huzva a szoknyam szet raktam a labam teljes belatast engedve.Meg is lett az eredmenye elkezdett dudorodni a nadragja,elo probalta leplezni aztan hirtelen mellem ullt es szajoncsokolt mikozben a kezevel benyult a szoknyam ala es a mar nedves bugyin harisnyan keresztul megerintette simogatta a puncim.Teljesen beindulva gomboltamki a nadragjat ki veve a farkat.Elo a szamba vettem es szoptam csokolgattam majd a bugyitol harisnyatol megvalva beleulltem es orult vagtaba meglovagoltam szinte egyszerre elveztunk,ereztem ahogy belem lovel az ondoja,majd ismet a szamba vettem hogy tisztara nyaljam szopjam,hosszan csokolgattam szoptam mire ujra megmerevedett most az asztalra ultetett azt a labamkoze alva dugta a puncim (mint regen az irodaba)nagyokat elveztem mar vagy hatszor a csucson voltam mire ujra a puncimba elvezett.Megtoroltem a farkat a bugyimba majd felvettem .Bucsuzoul megegyeztunk hogy gyakran meglatogatom.
#246   2013. 12. 25. szerda 12:18
dzivka dzivka
dzivkane az jfeli misen voltunk ahol osszefutottunk a volt fonokommel 70feletti jo vagasu ffi. Hosszan beszelgettunk hisz reg nem talalkoztunk a ferjem egy ido utan ott hagyott bennunket.A rengeteg tema kozot kiderult hogy a kozelbe vet egy lakast es mar tobb mint ket eve ozvegy,es azota idonkent felkeresi az agencia towarzistot (bordely haz).Ketelkedve firtattam hogy meg mindig kepes,mire o nana sot meg jobban kivanja es tobsszor mint azelott.Hiszi a piszi mondtam nevetve,mire azt ajanlotta menjek fel hozza.Merges voltam a ferjemre hogy ott hagyott,igy aztan a masodik meghivasnal(no ne felj nem eroszakollak meg de egy italt megihatunk nem?) No felmentem egy szepen berendezett M3 lakasa volt. Toltott egy likort es uj temaval folytatta a beszelgetest.Kis ido mulva megint a ferfi no viszony kerult temara.Vele szemben ulltem elo csak valtogattam a labam bepillantast engedve,,majd egy kicsit fel huzva a szoknyam szet raktam a labam teljes belatast engedve.Meg is lett az eredmenye elkezdett dudorodni a nadragja,elo probalta leplezni aztan hirtelen mellem ullt es szajoncsokolt mikozben a kezevel benyult a szoknyam ala es a mar nedves bugyin harisnyan keresztul megerintette simogatta a puncim.Teljesen beindulva gomboltamki a nadragjat ki veve a farkat.Elo a szamba vettem es szoptam csokolgattam majd a bugyitol harisnyatol megvalva beleulltem es orult vagtaba meglovagoltam szinte egyszerre elveztunk,ereztem ahogy belem lovel az ondoja,majd ismet a szamba vettem hogy tisztara nyaljam szopjam,hosszan csokolgattam szoptam mire ujra megmerevedett most az asztalra ultetett azt a labamkoze alva dugta a puncim (mint regen az irodaba)nagyokat elveztem mar vagy hatszor a csucson voltam mire ujra a puncimba elvezett.Megtoroltem a farkat a bugyimba majd felvettem .Bucsuzoul megegyeztunk hogy gyakran meglatogatom.
#245   2013. 12. 24. kedd 17:52
X Törölt felhasználó (893602)
Az ember elhányja magát. Ösztönlények.... mindegy, csak luk legyen.
#244   2013. 12. 24. kedd 16:27
X Törölt felhasználó (880586)
Ne legyél hülye, már nem bűncselekmény! Ha neked felkínálja magát, akkor másnak is, megbánod ha kihagyod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 24. kedd 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (817613)
2013. 12. 24. kedd 15:39
bajban vagyok,egy jó haver 15! éves lány vetett szemet rám :( ,nem egy jó pasi vagyok,csak,ahogy ismerősök megjegyezték,még a guruló krumplit is megdugnám,lehet ezért? mikor kettesben maradunk,szinte keresi az alkalmat,hogy szemem elé kerüljön,pl asztaltól úgy áll fel,hogy láthassam szép kerek cicijeit,avagy fülembe súgta,hogy már tangát is hord,utoljára,pl megjegyezte,hogy talán nem találom vonzónak,hogy nem lépek??
már csak fiatalsága miatt is félek lassan haverékhoz menni!! Erre mit lehet lépni?? Közöltem vel,hogy pár év múlva vissza térünk rá.
#243   2013. 12. 24. kedd 15:39
X Törölt felhasználó (817613)
bajban vagyok,egy jó haver 15! éves lány vetett szemet rám :( ,nem egy jó pasi vagyok,csak,ahogy ismerősök megjegyezték,még a guruló krumplit is megdugnám,lehet ezért? mikor kettesben maradunk,szinte keresi az alkalmat,hogy szemem elé kerüljön,pl asztaltól úgy áll fel,hogy láthassam szép kerek cicijeit,avagy fülembe súgta,hogy már tangát is hord,utoljára,pl megjegyezte,hogy talán nem találom vonzónak,hogy nem lépek??
már csak fiatalsága miatt is félek lassan haverékhoz menni!! Erre mit lehet lépni?? Közöltem vel,hogy pár év múlva vissza térünk rá.
#242   2013. 08. 04. vasárnap 08:44
X Törölt felhasználó (879341)
Én arra vágyom 37 évesen ,hogy egy 18 éves csaj egyen az alkalmi gátlástalan csajom aki imád autozgatás közben masztizni smile
#241   2013. 07. 28. vasárnap 14:07
Mira Cuckold Mira Cuckold
Még nem töltöttem be a 22-t mikor Rocco Siffredi aki maholnap 50 lesz,egy forgatási szünetben bevitt egy szertárba ,egymásnak estünk és egy igazán vad menetben volt részem...isteni élmény egy élő istennel...mikor kijöttem a sminkes látta ,hogy meg kell igazítani a sminkem..kérdezte mi történt..csak mosolyogtam,,,
Leesett neki és csak annyit szólt :Ok,Rocco... vigyor2
#240   2013. 07. 23. kedd 17:48
X Törölt felhasználó (833764)
te akkora kamu dolgokat írogatsz ezt vki elhiszi???
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 07. vasárnap 06:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (882720)
2013. 07. 07. vasárnap 06:02
egyszer rajtakapott a barinöm hogy az apjával kurok...na azután vlahogy már nem voltunk olyan joban nyes
#239   2013. 07. 15. hétfő 14:26
X Törölt felhasználó (453388)
Abban az esetben valamelyest igazolható a b.nőd reakciója, ha a szülei kimondottan jó és örömteli házasságban éltek.
De minden más esetben örülnie kellett volna, hogy az faterjának örömöt szereztél, illetve vica-versa alapon az apucija pedig a Neked a barátnőjének.
Ennyire egyszerű(nek kellene lennie). crazya worship
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 07. vasárnap 06:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (882720)
2013. 07. 07. vasárnap 06:02
egyszer rajtakapott a barinöm hogy az apjával kurok...na azután vlahogy már nem voltunk olyan joban nyes
#238   2013. 07. 07. vasárnap 06:02
X Törölt felhasználó (882720)

... 8 9 10 11 12 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Lady J. Lady J.
Nyitás ideje: 2009. 08. 14. péntek
Üzenetek: 437db
Utolsó üzenet: 2024. 09. 12. csütörtök

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!