Nem tudom, hogy létezik-e, de azt igen, hogy nagyon megváltozott minden az elmúlt 20 évben.
Anno a fiatal lányok nagy része azért választott jóval idősebb pasit, mert azok NŐKÉNT bántak velük, amiért nagyon hálásak voltak.
Ma a pénz az Isten.
Van pénz, akkor nézhetik guminőnek is, az úgy jó.
Változnak az idők. (Ez egy válasz borosta üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Anno a fiatal lányok nagy része azért választott jóval idősebb pasit, mert azok NŐKÉNT bántak velük, amiért nagyon hálásak voltak.
Ma a pénz az Isten.
Van pénz, akkor nézhetik guminőnek is, az úgy jó.
Változnak az idők. (Ez egy válasz borosta üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Létezik egyáltalán ilyen csajszi a mai világban?
Engem pasiként izgatna nézni páromat, de mi perverzebbek vagyunk az átlagnál. Páromat is nagyon izgatja az idősebb tapasztalt pasi fantázia, de ő a fejében egy igazi silver fox pasi van, egy 60+ aki le tudná tagadni korát, iszonyat jó tapasztalatot tud nyújtani és közben kőkemény.
Engem valamiért jobban izgat a "
Engem valamiért jobban izgat a "
me
" rész, a tabu, hogy egy öreg, pocakos, már nem éppen szexi faszi kőkeményen használja mintha az övé lenne
alf
ga alf
lá alf
zó
Ritka az ilyen az tuti!
Szerintem 20-30ból max 1
Nekem egy ilyen volt de az is úgy hogy adtam fel hirdetést hogy diáklányt támogatnék.
Ő 19 volt nagyon feszes volt mindene imádtam, de ugyanakkor nem volt olyan rutinja mint egy 40-es nőnek.
De nem is várhatjuk el hogy annyi gyakorlata legyen pl szopásban.
Szerintem 20-30ból max 1
Nekem egy ilyen volt de az is úgy hogy adtam fel hirdetést hogy diáklányt támogatnék.
Ő 19 volt nagyon feszes volt mindene imádtam, de ugyanakkor nem volt olyan rutinja mint egy 40-es nőnek.
De nem is várhatjuk el hogy annyi gyakorlata legyen pl szopásban.
Sziasztok!
Van itt olyan pár akiket izgat, izgatna ha párjuk jóval (20-30 évvel) idősebb pasival szexel, szexelne?
Van itt olyan pár akiket izgat, izgatna ha párjuk jóval (20-30 évvel) idősebb pasival szexel, szexelne?
sziasztok. Nekem is csak idősebb nők jutottak vagy egykorúak velem. De az a gyanúm most sem lesz máshogy sőt sehogy sem.
Exemnek
ti
éveiben volt egy olyan korszak mikor egy idősebb 60as pasivval volt együtt.
alf
ni
Az első pasim 20 évvel volt idősebb nálam. Nekem kellemes emlék. Egy fiatal, esetleg még tapasztalatlan csajnál nagyon meghatározó tud lenni egy idősebb tapasztalt önzetlen férfi.
Csodás élmény huszonéves lánnyal szexelni.
57éves vette el szüzességem.És ujra igy tenném ha lehetne.
17 évesen együttlétem egy 55 éves pasival
Engem kifejezetten izgat a gondolat ha a 30 éves páromat egy 60 év feletti kemény farkú öreg cimborával kefélnénk
Exem is imádta érett pasikat. 20-24 éves kora közt általában 45-55 közti pasikkal szexelt.
Párom mesélte ,hogy 17-18 éves lehetett,mikor lefeküdt egy 50 körüli pasival.
Egy alkalom volt de nagyon élvezte.
Egy alkalom volt de nagyon élvezte.
Nekem vágyam újra egy 18 évessel, igaz csak egy 10es, de akkor is, régen is mindig fiatalabb barátnőm volt és hát na
Van egy 25 éves és imádom mindig. Meseszép és odaadó. Azok a cicik lenyűgözőek mikor lovagol. Imádok vele lenni és jó érzés ez számomra
hmm, jó is az
na élesszük fel ezt a
fó
alf
ru alf
mo alf
t
Legjobb csaj akivel együtt voltam 15 évvel volt fiatalabb nálam.szétszedtük egymást minden alkalommal!
Nálunk is működik 47/27 én odavagyok hogy mindig tettre kész

Lady J.

edike
Tania C