ez egy jó felállás, mindig fiatalabbakat kerestem...
Középkorú Pasiként természetesen izgat egy Fiatal Csaj
Én is minnél jobban öregedem annál fiatalabb csajra vágyom...
Csepel Dunaparton 187, 98, 46 éves.
Az előléptetés meg volt? és hányszor?
(Ez egy válasz Rizla üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 13. vasárnap 19:59
Engem is ugyanez izgat. Próbálom párom rávezetni, jelentkezett is egy 60 éves úr, szívesen látnám páromban, de nem tudom h hozzam fel neki. Valószínüleg gondolkodás nélkül nemet mondana. Esetleg vkinek vmi jó tanács?
Igen . Hajt a kiváncsiság .
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2026. 09. 15. kedd 05:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Fiatal Hölgy?
Ez relatív.
Én elfogadnék egy 40 körüli bevállalós Hölgyet, aki szülnek nekem egy
Félek tőle, hogy ez csak egy vágy marad, hiszen nem vagyok gazdag ember.
Azért lenne mit örökölte.
Na mindegy. (Ez egy válasz Fitt69 üzenetére (2026. 09. 14. hétfő 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Ez relatív.
Én elfogadnék egy 40 körüli bevállalós Hölgyet, aki szülnek nekem egy
gy
, hogy legyen örökösöm. alf
er alf
ek alf
etFélek tőle, hogy ez csak egy vágy marad, hiszen nem vagyok gazdag ember.
Azért lenne mit örökölte.
Na mindegy. (Ez egy válasz Fitt69 üzenetére (2026. 09. 14. hétfő 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Romlatlan?
Mondjuk inkább kevésbé romlott.
Ám ez csak rosszabb lesz. (Ez egy válasz Fitt69 üzenetére (2026. 09. 14. hétfő 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Mondjuk inkább kevésbé romlott.
Ám ez csak rosszabb lesz. (Ez egy válasz Fitt69 üzenetére (2026. 09. 14. hétfő 08:42), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Onkyoo12 üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem klub még mindig a legmegfelelőbb. Ott már volt hármas kalandunk egy 50+ éves pasival anno jó pár éve, ott azért van választék általában és a nők is könnyebben bele mennek ha már alapból izgatottan mennek klubba.
De azért megpróbálok jövőre én is szervezni valami fucked-up BDSM kikötözős valamit egy időssel csinálni, maga a perverz dolgokra jobban rá tudom venni mint csak hogy simán szex legyen egy idősel
De azért megpróbálok jövőre én is szervezni valami fucked-up BDSM kikötözős valamit egy időssel csinálni, maga a perverz dolgokra jobban rá tudom venni mint csak hogy simán szex legyen egy idősel
Azért keresel most fiatalokat?
(Ez egy válasz Ani81 üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Imádnám, 48 vagyok, de szexuális kapcsolataim 98%-a 30 alatti nőkkel volt.
Tetszett , de meg is érte.
(Ez egy válasz Búvarbenő üzenetére (2026. 09. 14. hétfő 04:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyetértek, "anno" az egy romlatlan világ volt.
(Ez egy válasz mazo üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 18:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 13. vasárnap 18:42
Nem tudom, hogy létezik-e, de azt igen, hogy nagyon megváltozott minden az elmúlt 20 évben.
Anno a fiatal lányok nagy része azért választott jóval idősebb pasit, mert azok NŐKÉNT bántak velük, amiért nagyon hálásak voltak.
Ma a pénz az Isten.
Van pénz, akkor nézhetik guminőnek is, az úgy jó.
Változnak az idők.
Anno a fiatal lányok nagy része azért választott jóval idősebb pasit, mert azok NŐKÉNT bántak velük, amiért nagyon hálásak voltak.
Ma a pénz az Isten.
Van pénz, akkor nézhetik guminőnek is, az úgy jó.
Változnak az idők.
ÉS megérte? Vagy csak mert tetszett?
(Ez egy válasz Ani81 üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Imádom a fiatal lányokat! 45F
Nagyon jók a Fotóitok és az Adatlapotok is tökéletesen érthető!
Én innen Tolna megyéből gratulálok Nektek! (Ez egy válasz Onkyoo12 üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 13. vasárnap 22:36
Én innen Tolna megyéből gratulálok Nektek! (Ez egy válasz Onkyoo12 üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem klub még mindig a legmegfelelőbb. Ott már volt hármas kalandunk egy 50+ éves pasival anno jó pár éve, ott azért van választék általában és a nők is könnyebben bele mennek ha már alapból izgatottan mennek klubba.
De azért megpróbálok jövőre én is szervezni valami fucked-up BDSM kikötözős valamit egy időssel csinálni, maga a perverz dolgokra jobban rá tudom venni mint csak hogy simán szex legyen egy idősel (Ez egy válasz Rizla üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 13. vasárnap 19:59
De azért megpróbálok jövőre én is szervezni valami fucked-up BDSM kikötözős valamit egy időssel csinálni, maga a perverz dolgokra jobban rá tudom venni mint csak hogy simán szex legyen egy idősel (Ez egy válasz Rizla üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem is ugyanez izgat. Próbálom párom rávezetni, jelentkezett is egy 60 éves úr, szívesen látnám páromban, de nem tudom h hozzam fel neki. Valószínüleg gondolkodás nélkül nemet mondana. Esetleg vkinek vmi jó tanács?
Huszon évesen a hatvanas főnökömmel feküdtem le.
(Ez egy válasz Onkyoo12 üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 13. vasárnap 18:16
(Ez egy válasz Onkyoo12 üzenetére (2026. 09. 13. vasárnap 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Engem pasiként izgatna nézni páromat, de mi perverzebbek vagyunk az átlagnál. Páromat is nagyon izgatja az idősebb tapasztalt pasi fantázia, de ő a fejében egy igazi silver fox pasi van, egy 60+ aki le tudná tagadni korát, iszonyat jó tapasztalatot tud nyújtani és közben kőkemény.
Engem valamiért jobban izgat a "
Engem valamiért jobban izgat a "
me
" rész, a tabu, hogy egy öreg, pocakos, már nem éppen szexi faszi kőkeményen használja mintha az övé lenne
alf
ga alf
lá alf
zó

Lady J.

ROBERT1992