Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Sziasztok!olvastam már itt több topicban,hogy a fiatalabb férfiak mennyire rajonganak az idősebb nőkért...és ki hogy van azzal hogy fiatal cica idősebb pasit keres magának?Várom a tapasztalatokat,hozzászólásokat!

Az eddigi hozzászólások

... 19 20 21 22
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#37   2009. 08. 22. szombat 20:47
X Törölt felhasználó (247451)
Olvastam néhány korábbi kommentet, nem kívánok ezekhez hozzászólni.
A saját élményem egyetemista koromból származik, akkor keveredtem kapcsolatba idősebb ( nálam 15-20 évvel idősebb) férfiakkal. 2 férfival volt dolgom: az egyikből meglehetősen hosszú kapcsolat lett, pedig szimpla egy estés finom dugásnak indult. Utána meg hívogatott, kedveskedett (nem anyagilag!!!), és mivel imádtam a tapasztaltságát, hogy mennyi mindent tud a világról (egy kimondottan művelt, sokat utazott értelmiségi volt) vele maradtam kb 1 évig. Amikor megkérte a kezem, leléptem. A másik pasi viszont életem bizonyos szempontból talán legvisszataszítóbb élménye: alkalmi szeretőnek indult és az is lett. Volt egy jó esténk, vagy inkább délutánunk, mit mondjak 20 évvel volt idősebb, de majd szétszedett az ágyban, az asztalon, a fürdőben, majd a liftben is. Amikor hazavitt, kiléptem a kocsiból, majd visszahívott, gondoltam lesz egy csók... erre egy csomó pénzt a kezembe nyomott, és elhajtott. Csak álltam ott és néztem. Soha nem dugtam pénzért, csak élvezetért. Később pedig nem vettem fel a telefont, ha hívott.
#36   2009. 08. 22. szombat 15:18
X Törölt felhasználó (4821)
zorn, ahogy írtam is. Ha a szülők megtudják hogy az édes kicsi lányuk egy velük korabeli férfival van, nem hiszem repdesnének örömükben.
(Ez egy válasz zorn üzenetére (2009. 08. 21. péntek 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 21. péntek 23:22
Bocsi nem is igazán akartam hozzá szólni ehez a topichoz csak kicsi megjegyzés ha valakinek bejön tegye de szerintem a mostani lányok olyan magasra teszik a mércét ,hogy nagyon nehéz megfelelni egy fiatal fiúnak ha csak apuci meg anyuci nem tólja meg lóvéval de lehet nem jól gondolom.Egy biztos kár ilyenen még gondokzni is ha bejönnek egymásnak akkor mi a gond?
#35   2009. 08. 21. péntek 23:22
zorn zorn
Bocsi nem is igazán akartam hozzá szólni ehez a topichoz csak kicsi megjegyzés ha valakinek bejön tegye de szerintem a mostani lányok olyan magasra teszik a mércét ,hogy nagyon nehéz megfelelni egy fiatal fiúnak ha csak apuci meg anyuci nem tólja meg lóvéval de lehet nem jól gondolom.Egy biztos kár ilyenen még gondokzni is ha bejönnek egymásnak akkor mi a gond?
#34   2009. 08. 20. csütörtök 09:09
Nekem is volt egy osztály társam akinek vagy 10-15 évvel idősebb barátnője volt. De hozzá kell tenni, nem élnek boldog házasságban (sehogy se). A legtöbb srác tudja, hogy az idősebb nőknél nem kell hónapokig puncsolni egy szexért. Ott bizonyítható hogy csak azt szeretnék, de sztem a másik fél is. Persze ez se jó!
Narutonak abba igaza van hogy hány munkanélküli 50-es pasinak van 18-22 éves barátnője és hány bmwvel, vagy mercivel rohangálónak...
(Ez egy válasz Dagiiii üzenetére (2009. 08. 20. csütörtök 00:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 20. csütörtök 00:52
Egyrészt nem minden fiatal lány vonzódik jobban az idősebb pasikhoz, másrészt pedig én nem feltétlen 20-30 év korkülönbségről beszéltem (nekem az már sok). Nem tudom kinél hogy, de én 22 vagyok a max 36 volt.
Zolik hozzászólásához még annyit, hogy nem csak az idős pasik szoktak menőzni a fiatal csajaikkal.
És ez ami itt felállás, hogy fiatal csajok vonzódnak idősebb pasikhoz fordítva is igaz, mert nem 1 fiatal srác történetről tudok ahol meg inkább az idősebb nőkre hajtott rá az illető (ez szerintem durvább,de mind1). Ennyi erről a véleményem. De lehet rossz tapasztalataim vannak...nem tudom.
Minden esetre még mindig az idősebbekre teszem le a voksom smile )
#33   2009. 08. 20. csütörtök 00:52
Dagiiii Dagiiii
Egyrészt nem minden fiatal lány vonzódik jobban az idősebb pasikhoz, másrészt pedig én nem feltétlen 20-30 év korkülönbségről beszéltem (nekem az már sok). Nem tudom kinél hogy, de én 22 vagyok a max 36 volt.
Zolik hozzászólásához még annyit, hogy nem csak az idős pasik szoktak menőzni a fiatal csajaikkal.
És ez ami itt felállás, hogy fiatal csajok vonzódnak idősebb pasikhoz fordítva is igaz, mert nem 1 fiatal srác történetről tudok ahol meg inkább az idősebb nőkre hajtott rá az illető (ez szerintem durvább,de mind1). Ennyi erről a véleményem. De lehet rossz tapasztalataim vannak...nem tudom.
Minden esetre még mindig az idősebbekre teszem le a voksom smile )
(Ez egy válasz naruto88 üzenetére (2009. 08. 19. szerda 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 19. szerda 21:26
Az az igazság h a fiatalabb lányok semmivel sem érettebbek vagy semmivel sem inkább nők mint a fiatal srácok. Más kérdés h mennyire annak gondolják magukat, de az én véleményem az h ez pont kicsit gyerekesebbé teszi őket mikor nagylányt játszanak. Logikusan belegondolva pedig sztük egy 10-20 évvel idősebb fószer ugyan mit akarna egy olyan idős lánytól aki kb a lánya lehetne... Baromi egyszerű, vagy csak sexre kell vagy akár mutatóba h nekem ilyen van. Illetve felettébb érdekes mindig-mindig csak a gazdag idős fószerek eléggé férfiak igaz?.... Valahogy nem látok 50-60 as csóró fazont akinek vmi kis fiatal csitri kijutna. Sztem érdemes lenne kicsit elgondolkozni és magukba szállni az ilyen lányoknak. (Természetesen mint mindenhol itt is vannak kivételek és persze akinek nem inge..., de révén h általánosságban beszélünk itt is így értelmezendő)
#32   2009. 08. 19. szerda 21:26
naruto88 naruto88
Az az igazság h a fiatalabb lányok semmivel sem érettebbek vagy semmivel sem inkább nők mint a fiatal srácok. Más kérdés h mennyire annak gondolják magukat, de az én véleményem az h ez pont kicsit gyerekesebbé teszi őket mikor nagylányt játszanak. Logikusan belegondolva pedig sztük egy 10-20 évvel idősebb fószer ugyan mit akarna egy olyan idős lánytól aki kb a lánya lehetne... Baromi egyszerű, vagy csak sexre kell vagy akár mutatóba h nekem ilyen van. Illetve felettébb érdekes mindig-mindig csak a gazdag idős fószerek eléggé férfiak igaz?.... Valahogy nem látok 50-60 as csóró fazont akinek vmi kis fiatal csitri kijutna. Sztem érdemes lenne kicsit elgondolkozni és magukba szállni az ilyen lányoknak. (Természetesen mint mindenhol itt is vannak kivételek és persze akinek nem inge..., de révén h általánosságban beszélünk itt is így értelmezendő)
#31   2009. 08. 19. szerda 13:51
Érdekes téma, sok különböző hozzászólással.
Az alap kiindulás azt volt, hogy van egy lány aki az idős érettebb korosztályhoz vonzódik, mert a kortársai nem elég érettek hozzá.
Sajnos eléggé előítéletes vagy. Nekem fiatal srácként (gondolok itt a szakközép sulis évekre és utána) nem volt soha barátnőm, mert vagy olyan volt a lány mint te, hogy én érettebb vagyok nálad vagy pedig a pénzes menő srácok csaptak le rájuk. Azt mondod, hogy éretlenek és hogy tapasztalatlanok.
Nos akkor megkérdezem, hogy legyen egy 18-20 éves srácnak tapasztalata, ha soha egy vele egykorú barátnője se lesz mert azok az idős tapasztalt férfiakra buknak? Vagy talán ők is kezdjenek idős nőkkel, szerezzenek tapasztalatot és úgy 10 év múlva hívjanak föl, hogy "hé most már elég érett és tapasztalt vagyok hozzád?"
Nem minden fiatal srác bunkó, szemét és gyerekes, ahogy nem minden idős férfi tapasztalt és "profi".

A másik a korkülönbség. Rengeteg idős férfi csak azért szed fel magának fiatal barátnőt, hogyha elmegy a haveri körrel akkor legyen mellette valaki aki jól mutat. Nem egy ilyenről hallottam már. De most őszintén, hány 40-50 fölötti férfi gondolja komolyan, hogy letudná élni az életét egy 16-22 éves lánnyal? Gondoljatok csak bele, mire a lány 30 éves lesz addigra a "pasija-barátja-stb" már 60-at fogja taposni. És melyik 30 éves lány akar nagypapa korú férfiakkal lenni? Mire a hölgy 40-les a "barátja" már 70! Sztem ez akkor se egészséges!

Képzeljétek el, főleg akiknek van lány gyereke, hogy 18-22 évesen bejelenti, hogy van egy 40-es barátja és hogy meghívhatja-e családi ebédre? Nem tudom, de akinek van lány gyereke, hogy reagálná le ezt a dolgot. Főleg ha pl az utcán látná meg őket.

Biztos ti is láttatok már 20-as éveiben járó hölgyikét 10-20 millás kocsival mászkálni a városban. Nem 1et és nem 2őt. Gondolom nem az 5ös lottót nyerték meg és teljesen nem véletlen a pasijuk pénzeli őket... Persze mindenki azt hisz amit akar. Én láttam amit láttam, és részemről elég gusztustalannak tartom, hogy házas vagy elvált nagypapa korú férfiak stírölik az utcán a 20év körüli lányokat!

Van egy egészséges korhatár amit úgy érzem mindenkinek erkölcsi kötelessége lenne betartani, mégha olyan rohadt nehéz is! Ha egy 20 éves lánynak egy 50 éves férfitól születik gyereke, az apuka már a 70-et nyaldosná alulról mire a gyereke leérettségizik... Persze ez még a jobbik eset lenne..

Biztos létezik szerelem első látásra, örökkön örökké, csak a tied senki másé, biztos létezik szerelem egy 80 éves és egy 20 éves között, de azt hiszem ennek kb akkora az esélye mint a lottó 5ösnek.
Hiába nem számít a kor, egy 18 év alatti még akkor is csak gyerek. Mi felnőttek se tudjuk sokszor hogy jót teszünk vagy sem, rengeteget hibázunk. Akkor egy fiatal lány hogy a fenébe tudna, életre szóló felelős döntéseket hozni? Biztos van olyan lány aki 10 évesen már egyetemre jár és több benne a felelőség mint egy katonába, de nem ebből kell kiindúlni, mert sajnos nem ez a jellemző....
#30   2009. 08. 15. szombat 22:09
dzivka dzivka
dzivkane! fiatalab koromban nalam is ez volt a meno (20 evesen imadtam az otven feletti ferfiakat ma 40felett jobban elvezem a fiatal kandurokat
#29   2009. 08. 15. szombat 21:32
Dagiiii Dagiiii
Én is kíváncsi vagyok rá,hogy milyen lehet élőben smile
#28   2009. 08. 15. szombat 21:25
Dagiiii Dagiiii
Igazmondás?...nem feltétlen nevezném annak. Inkább ő végig gondolja, és ki meri mondani az igazat. Sokan inkább tudomást sem veszünk róla, hiszen könnyebb 'úszkálni a szarban' , mint változtatni rajta. Ajánlom neked is a Nő-t meg az új könyvét is. Bár azt még most készülök olvasni de állítólag azt is érdemes lesz smile Remélem smile
#27   2009. 08. 15. szombat 21:15
Dagiiii Dagiiii
Kíváncsiságból olvastam el a könyvét....és nagyon sok mindenre rádöbbentett...érdemes elolvasni. Ott volt az a pont amikor elgondolkodtam ezen a dolgon is (azon, hogy az idősebb pasik érdekelnek).
#26   2009. 08. 15. szombat 20:57
Dagiiii Dagiiii
...
#25   2009. 08. 15. szombat 20:49
Dagiiii Dagiiii
Sziasztok...
Jó a téma...Én magam is az idősebb korosztályt részesítem előnyben. 22 vagyok...de 30alatt nem nagyon érdekelnek a pasik. 10-15 év szerintem nem sok. Macinak abban igaza van, hogy a saját korosztályunk miatt is lehet ez (belegondolva 1-2 saját korombeli srác ismerősöm 16éves agyi szinten van, ami eléggé elszomorító), bár nem tudom...nekem maga az hogy ők még csak fiúk...nem férfiak.
Másrészt ebben az apa dologban is igaza lehet....én sem hittem addig ameddig a Csernus könyvét nem olvastam el. Nagyon sok igaz dolgot ír benne ami reálisan belegondolva igaz.
De sajnos az is igaz,legalább is én így tapasztaltam,hogy az idősebb pasik is legtöbbször (90%) csak szórakoznak a fiatal lányokkal.
Ettől függetlenül kitartóan maradok az idősebbeknél, egyszer hátha....de lehet majd 10 év múlva másképpen fogom ezt gondolni...
(Ez egy válasz GUMMIMACI üzenetére (2009. 08. 15. szombat 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 15. szombat 20:21
Érdekesen álltok hozzá a témához...
Sztem kis lélekelemzést megérne..
Egyrészt valóban a korosztályuk sfej viselkedése veheti rá Őket, másrészt lehet, hogy a szülők elváltak, Apuka idő előtt távozott, messze dolgozik...stb...
Ergo, hjiányzik az idősebb férfi "apa-képe" - bepótolja..
Aztán általában ez nem vezet jóra, de ez sem szabály...
#24   2009. 08. 15. szombat 20:21
GUMMIMACI GUMMIMACI
Érdekesen álltok hozzá a témához...
Sztem kis lélekelemzést megérne..
Egyrészt valóban a korosztályuk sfej viselkedése veheti rá Őket, másrészt lehet, hogy a szülők elváltak, Apuka idő előtt távozott, messze dolgozik...stb...
Ergo, hjiányzik az idősebb férfi "apa-képe" - bepótolja..
Aztán általában ez nem vezet jóra, de ez sem szabály...
#23   2009. 08. 15. szombat 00:21
Sanya0x0 Sanya0x0
Neked csak gratulálni tudok a jól sikerült kapcsolatodhoz.Gratula!
Talán ennyi még nekem is van,de azért köszi a felvilágosítást.Most már nem halok meg idiótán. lookaround A pedofíliát átvitt értelemben gondoltam,főleg azért mert sokan a saját gyermekük korabeli lányokat választanak maguknak,és jórészt csak dugásra. levele Hááát,a fene sem tudja,nekem nem lenne gyomrom hozzá,de akinek ez kell és még partnere is van hozzá,az tegye.
(Ez egy válasz qkatz69 üzenetére (2009. 08. 15. szombat 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 15. szombat 00:06
wow1 épülésedre és tájékoztatásdra kell hogy elmondjam, hogy a "pedofilia" egy pontosan meghatározható fogalom, és ebben az esetben KORKÜLÖNBSÉGRŐL és nem gyerekekről van szó (mert a magyar büntetőjog szerint is csak dohányozni nem szabad a 18. életév előtt a lányoknak, dugni már 14-től szabad mf1 )
#22   2009. 08. 15. szombat 00:06
qkatz69 qkatz69
wow1 épülésedre és tájékoztatásdra kell hogy elmondjam, hogy a "pedofilia" egy pontosan meghatározható fogalom, és ebben az esetben KORKÜLÖNBSÉGRŐL és nem gyerekekről van szó (mert a magyar büntetőjog szerint is csak dohányozni nem szabad a 18. életév előtt a lányoknak, dugni már 14-től szabad mf1 )
(Ez egy válasz Sanya0x0 üzenetére (2009. 08. 14. péntek 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 14. péntek 23:54
Szia Lady!
Szerintem nincs az a pasi,aki ne csorgatná a nyálát egy fiatalabb,valamilyen tekintetben vonzó,lány után.Van aki ezt beismeri,és van aki nem.De ahogy azt már előttem is írták,van egy egészséges korkülönbség,ami ennek határt szab.Persze ezen túlmenően is léteznek ilyen jellegű kapcsolatok,amik ezt a határt átlépik,de az már elgondolkodtató,egyrészt,hogy egészséges e,másrészt pedig,hogy mi vezérli.
A lány részéről esetleg apakomplexus,naivitásból fakadó,biztosnak vélt háttér keresése,stb.....
A férfi részéről pedofília,bizonyítási vágy, szex,stb...
Szerintem te is túl lőttél a célon,a korhatár tekintetében,és így nem is kell csodálkozni,hogy csak kihasználtak,viszont szerencsésnek is mondhatod magad amiért nem egy beteg agyú barmot fogtál ki,aki beszédített volna teljesen,és most ki tudja hol lennél.
#21   2009. 08. 15. szombat 00:00
qkatz69 qkatz69
ezen a témán is, -mint mindenen- lehet veszekedni is,de véleményeket is elmondani. Sztem a legtöbb hozzászóló még meg sem látta a napvilágot, amikor én igyekeztem tapasztalatokat gyüjteni vigyor4 Néhány éve elváltam, azóta volt 1-2 érdekesebb kalandom süldő-lányokkal. Pedig semmilyen szempontból nem vagyok különleges, csak igyexem figyelni a nőket, lányokat, és észreveszem az érdeklődést, aztán már csak finoman "rákérdezni" kell vigyor5 Szóval konkrét eset volt, h kb 20 körülinek kinéző lány láthatóan kereste a társaságomat, aztán többé-kevésbé rendszeresen találkoztunk, de csak szexre. 1-2 hónap múlva többször keresett telon1 másik lány, hogy találkozni akar velem, mert a barátnőjétől jókat hallott rólam, Miután 1x-2x meglátogattam a leányzót otthon (amikor épp 1edül volt ), kiderült, hogy az előző lány neki osztálytársa, és középiskolások ! Ezen eset előtti barátnőm is 24 volt, és neki sem volt előtte saját korosztályából kapcsolata, mert ahogy ő mondta: "éretlenek" Aztán még szerencsére néhány ilyen kiváncsi lánnyal összehozott a sors..

Szóval igenis sok lány gondolkodik igy, és elsősorban nem anyagi vagy hasonló dolog motiválja őket, mert szóba sem került soha bármiféle "anyagi támogatás-igény" (meg az nem is az én világom...pinát pénzért? áááá)
Jelenleg pedig a nálam 18 évvel fiatalabb barátnőmmel 3 év óta nagyon jól megvagyunk!
#20   2009. 08. 14. péntek 23:54
Sanya0x0 Sanya0x0
Szia Lady!
Szerintem nincs az a pasi,aki ne csorgatná a nyálát egy fiatalabb,valamilyen tekintetben vonzó,lány után.Van aki ezt beismeri,és van aki nem.De ahogy azt már előttem is írták,van egy egészséges korkülönbség,ami ennek határt szab.Persze ezen túlmenően is léteznek ilyen jellegű kapcsolatok,amik ezt a határt átlépik,de az már elgondolkodtató,egyrészt,hogy egészséges e,másrészt pedig,hogy mi vezérli.
A lány részéről esetleg apakomplexus,naivitásból fakadó,biztosnak vélt háttér keresése,stb.....
A férfi részéről pedofília,bizonyítási vágy, szex,stb...
Szerintem te is túl lőttél a célon,a korhatár tekintetében,és így nem is kell csodálkozni,hogy csak kihasználtak,viszont szerencsésnek is mondhatod magad amiért nem egy beteg agyú barmot fogtál ki,aki beszédített volna teljesen,és most ki tudja hol lennél.
#19   2009. 08. 14. péntek 23:29
Sanya0x0 Sanya0x0
Én nem aggódom,hisz láttam,hogy csak kötekedés az egész.Ezzel nincs is semmi bajom,tudomásul tudom venni azt,van akinek annyira inger szegény a környezete,hogy ennyitől is jól tudja érezni magát.Valahol még talán sajnálom is,de azt nehezen emésztem meg,hogy ha ez a valaki,olyan személy,aki három mondatba,kilenc helyesírási hibát be tud illeszteni,és mindezt csak azért,hogy okosabbnak lássék. nyes
Valóban kezdhetne magával akár mást is. smile
(Ez egy válasz cyane1 üzenetére (2009. 08. 14. péntek 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 14. péntek 23:11
Ne aggódj, ő az élő fába is beleköt.... Biztos ráférne egy kiadós szex smile
#18   2009. 08. 14. péntek 23:11
cyane1 cyane1
Ne aggódj, ő az élő fába is beleköt.... Biztos ráférne egy kiadós szex smile
(Ez egy válasz Sanya0x0 üzenetére (2009. 08. 14. péntek 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 08. 14. péntek 22:44
Ezt a topic írója gépelte,neked kimásoltam. "Egyszerűen én arra vagyok kiváncsi,hogy kinek mi a véleménye arról ha egy fiatal lány idősebb pasival kerül érzelmi vagy sex kapcsolatba,"......

Ezt meg te "miért nehéz idösebb fazont találni",

Érzed a különbséget?Én a magam részéről a topic írójának kíváncsiságára írtam,hogy én miért!
A többi a te körömaggatásod szüleménye,pedig nem láttam írva sehol,hogy ez egy vita fórum lenne.

... 19 20 21 22
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Lady J. Lady J.
Nyitás ideje: 2009. 08. 14. péntek
Üzenetek: 437db
Utolsó üzenet: 2024. 09. 12. csütörtök

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!