SÜNDISZNÓ
nincs rá sükségem te na gyon okos genied hihetetlen :) csak a baj hogy ezen információ évek óta nyilvános :)
http://www.visualchat.hu/ talán itt kéne :)
(Ez egy válasz X üzenetére (2005. 09. 16. péntek 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 09. 16. péntek 19:29
Törölt felhasználó (9148)
Talán erős kifejezés a kiközösítés...mert Téged kedves T2005HK..nem lehet....pofátlanul pofázol bele mindenbe és köpködsz mindenkit...a röhej, hogy már csak magaddal vagy jóban..
Tom,
tudod jobb is ez így...szerintem keresnünk kellene valami más nyugalmasabb helyett, ahol az ilyen őrülteknek esélyt nem sem adnak..
audrey
Tom,
tudod jobb is ez így...szerintem keresnünk kellene valami más nyugalmasabb helyett, ahol az ilyen őrülteknek esélyt nem sem adnak..
audrey
Talán erős kifejezés a kiközösítés...mert Téged kedves T2005HK..nem lehet....pofátlanul pofázol bele mindenbe és köpködsz mindenkit...a röhej, hogy már csak magaddal vagy jóban..
Tom,
audrey
Tom,
audrey
.
Hahhhó! De rég "láttalak" úgy eltűntél... rem. minden oké...
Barni!
Remélem nem a hegesztő apaarátok -ról van szó?
-Csak, mert nem értek Kinai-ul.
Csá!
Remélem nem a hegesztő apaarátok -ról van szó?
-Csak, mert nem értek Kinai-ul.
Csá!
"nem kezdek el a heggesztőaparátok tulajdonságairól vakelni mert az nem odaillő téma!!"
Üdv!
Üdv!
Szia Brigitta még mindig fura tájszólással beszéled az oroszt ;)
Á faxod égyén lóhúst tüllem aztán még a faxodra is írkáható nem vagyok én operátior vagy mi a rák Csák engem haggyá lógni a pellengéren :)
Izérajder öcsém :) óvastam mindönt de hidegen hagy lepereg rólam mint szalonnárú a víz :)
Te mint mindig megfontolt és tárgyilagos vagy:)
És anyatigrisként állsz a Wadmalac oldalára Édes vagy de én ezen igazán jól szórakozom :) (Ez egy válasz katta2 üzenetére (2005. 08. 08. hétfő 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2005. 08. 08. hétfő 09:24
És anyatigrisként állsz a Wadmalac oldalára Édes vagy de én ezen igazán jól szórakozom :) (Ez egy válasz katta2 üzenetére (2005. 08. 08. hétfő 09:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello Brigi...bocs...nekem semmi bajom veled..de ez irto russzul áll neked...és ezt csak a q_more-tol olvassuk szivesen!!!!!
Üdv.Kata
Üdv.Kata
Baxalak a falhó bammeg Má megen kóstógacc? Nem tanítt meg ídösanyád a jómodorra? bár ártó szándék annyi sincs bennem mint a maszületett barikában de azé a faxodra csaphatná égy 145kilós páncílszekrény ajtócskát :)
Hello Brigi...bocs...nekem semmi bajom veled..de ez irto russzul áll neked...és ezt csak a q_more-tol olvassuk szivesen!!!!!
Üdv.Kata
Üdv.Kata
Te agyoniskolázott helyesíróbajnok én sem itt töltöm a napjaimat csak veszem a fáradtságot hogy a témába vágóan "fikázzak" és a tejszínhabos szexdesszert című topicban nem kezdek el a heggesztőaparátok tulajdonságairól vakelni mert az nem odaillő téma!!
Remélem érted miről nyomom a rizsát kiscsávó?
Ha netán mégsem hát akkor sajnálattal kell látnom csökkent értelmi képességű egyénnel állok szemben akivel nem lehet ill. nem érdemes értelmes társalgásba ill. vitába [fikázásba] bonyolodni :)
"....csak a lényeget mond tata ami a papirra van írva....." :)))
Remélem érted miről nyomom a rizsát kiscsávó?
Ha netán mégsem hát akkor sajnálattal kell látnom csökkent értelmi képességű egyénnel állok szemben akivel nem lehet ill. nem érdemes értelmes társalgásba ill. vitába [fikázásba] bonyolodni :)
"....csak a lényeget mond tata ami a papirra van írva....." :)))
FAXÍVÓK EZ ITT NEM A SÜNÖK NÉPSZERŰSÍTÉSÉT ELŐSEGÍTŐ TOPIC HANEM EGY VÉLEMÉNY NYÍLVÁNÍTÓ!!!!!!!
eGGYI ERŐVEL LEHETNE A CÍME BAKKFITTY TYÜTYME TÖKGÁZ BAXXAMEG ALÁRENDELT GÁGÁG LÓFÜTTY STB. ITT CSAK A ALÉNYEG AZ AMI AZ ELSŐ HOZZÁSZÓLÁSBAN MEGÍRATOTT HA NEM VESZITEK A FÁRADTSÁGOT A TOPIC TÉMÁJÁNAK MEGISMERÉSÉHEZ AKKOR FÉLREMEGY A TÉMA ÉS AZ UTÓLAG JÖVÖK NEM TUDJÁK HÁNYAS A DZSEKI :)
PÁ PUPÁKOK ;)
eGGYI ERŐVEL LEHETNE A CÍME BAKKFITTY TYÜTYME TÖKGÁZ BAXXAMEG ALÁRENDELT GÁGÁG LÓFÜTTY STB. ITT CSAK A ALÉNYEG AZ AMI AZ ELSŐ HOZZÁSZÓLÁSBAN MEGÍRATOTT HA NEM VESZITEK A FÁRADTSÁGOT A TOPIC TÉMÁJÁNAK MEGISMERÉSÉHEZ AKKOR FÉLREMEGY A TÉMA ÉS AZ UTÓLAG JÖVÖK NEM TUDJÁK HÁNYAS A DZSEKI :)
PÁ PUPÁKOK ;)
Az újszülött sünök rózsaszínűek, fehér, puha tüskékkel, amelyek néhány nap alatt keményednek meg.
Csak egy apróság: a sünök háborgatása egy praktikus okból is ellenjavallot, mivel meglehetQsen sok "lakója" van. És hát mi emberek nehezen toleráljuk a bolhákat.
Ja, most már én is kíváncsi lennék rá, de kezdem kapizsgálni.
(Ez egy válasz Barom1 üzenetére (2005. 07. 25. hétfő 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)

q.more.d

RIPKIP