Én elszem:D Gondolom a moddereknek van veled célja:D Azt is nehéz elhinni, hogy annyi minden után én pl még tiltva se voltam egy percre sem:D Mindennek oka van...:D A modik pedig okos emberek:D
Tegnap óta vagyok VIP, és nem csináltam érte semmit. Tudom, hogy senki nem hiszi el.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 30. szerda 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 30. szerda 22:40
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 30. szerda 22:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (38040)

Tényleg Charlotte , te mióta vagy VIP? :D Vagy csak én nem emlékszem jól?:D Ez utóbbi lehetetlen...:D
Köszönöm a "meleg" üdvözlést:D A nyaram hosszan telt, és nem szerettem volna a számítógép előtt tölteni:D Új barátnő, egy térdficam meg szakadás:D Sarud és környéke:D Görkorcsolya tanulás:D Elvoltam:D De mostmáér megen jönnek a dolgos hétköznapok:D Örültem az ismerős arcoknak:D Béke veletek:D
Tényleg Charlotte , te mióta vagy VIP? :D Vagy csak én nem emlékszem jól?:D Ez utóbbi lehetetlen...:D
De bántottad mert gonosz vagy:D Olyan tanárszerű..:D Kevés szimpatizánsaim egyike, akik nem köcsögöznek le:D PROTECT!!!!! Meg kell becsülni:D Nekem am is szimpatikus:D Na:D Am nembaj, ,csak írtam. Nem lesz vita nyugi van:D
Béke:D (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 30. szerda 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 30. szerda 22:29
Béke:D (Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 30. szerda 22:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP

Én nem bántottam, csak adtam neki egy jótanácsot és kértem, hogy ne örömködjön azon, hogy kijavítottalak.
Amúgy hiányoztál! Egész nyáron nem írtál. Kezdtem aggódni...
Isten hozott itthon!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 30. szerda 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 30. szerda 22:30
Isten hozott itthon!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 30. szerda 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Nyugi csak félre értette:D Egy anno nagynak nevezhető vita így kezdődött:D Azért a túlzott óvatosság, ami érthető:d Nem csináltál rosszat főnök, nyugi:D Csak bátran:d Bármit írok nyugodtan kommenteljed:D Én melletted vagyok:D
Tudtam, hogy végül összejöttök...
2006. 08. 30. szerda 22:30

Nyugi csak félre értette:D Egy anno nagynak nevezhető vita így kezdődött:D Azért a túlzott óvatosság, ami érthető:d Nem csináltál rosszat főnök, nyugi:D Csak bátran:d Bármit írok nyugodtan kommenteljed:D Én melletted vagyok:D
Nyugi, nem félek a veled való konfliktustól. Ne állíts be neurotikusnak!
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 30. szerda 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 30. szerda 22:25

Jaj ne :D Good-evening nem vitázik:D Nem veszem én ezt pellengérnek ejj. Milyen kényes sértődékenynek állítassz be itt engem he?:D Azért írta mert télleg kijavítottam:D Hgayjda már szegényt ,nem akart semmit:D De ez a félelem a avelem való konfliktustól szinte neurotikus:D Nyugio nem harapok, nem veszem rossz névem:D Nem vetem kioktatásnak sem:D
Nincs harag. Csak helyre akartam tenni a dolgokat.
Én nem bántottam, csak adtam neki egy jótanácsot és kértem, hogy ne örömködjön azon, hogy kijavítottalak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 30. szerda 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 30. szerda 22:27
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 30. szerda 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Ja és béke:D Meg tényleg ne báncsad G.E.-t ,nem akart rosszat:D
Ja és béke:D Meg tényleg ne báncsad G.E.-t ,nem akart rosszat:D
Jaj ne :D Good-evening nem vitázik:D Nem veszem én ezt pellengérnek ejj. Milyen kényes sértődékenynek állítassz be itt engem he?:D Azért írta mert télleg kijavítottam:D Hgayjda már szegényt ,nem akart semmit:D De ez a félelem a avelem való konfliktustól szinte neurotikus:D Nyugio nem harapok, nem veszem rossz névem:D Nem vetem kioktatásnak sem:D
Tényleg nem
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 30. szerda 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 30. szerda 22:23

Hát tudom:D Oda is írtam... És nem sok oval mondja :P Hanem "lo-o-o-ser:D Szval télleg helytelen igazad van:D Hárommal kellet volna írni:D De akkor sem írtam igaziból helytelenül:P
Hát tudom:D Oda is írtam... És nem sok oval mondja :P Hanem "lo-o-o-ser:D Szval télleg helytelen igazad van:D Hárommal kellet volna írni:D De akkor sem írtam igaziból helytelenül:P
Te ebbe ne szólj bele!
Ez a kettőnk dolga volt Zombiee-val.
Pont azért nem akartam itt leírni ezt, mert nem nyilvános megszégyenítésnek szántam, és tudtam, hogy te annak fogod venni, mert látom, hogy most veled akasztotta össze a bajszát.
Ne érezd azt, hogy szövetségest szereztél magad mellé a vitában.
Én semleges kívülálló vagyok.
És ezt ajánlom neked is, ha két ember vitázik.
Maradj ki belőle!
Ez a kettőnk dolga volt Zombiee-val.
Pont azért nem akartam itt leírni ezt, mert nem nyilvános megszégyenítésnek szántam, és tudtam, hogy te annak fogod venni, mert látom, hogy most veled akasztotta össze a bajszát.
Ne érezd azt, hogy szövetségest szereztél magad mellé a vitában.
Én semleges kívülálló vagyok.
És ezt ajánlom neked is, ha két ember vitázik.
Maradj ki belőle!
Miért nem tudtad azt írni, hogy oké, rendben?
Az Ace Venturában nem két oo-val mondja, hanem sokkal.
És itt most berekesztem a vitát, mert elfajul, mint múltkor.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 30. szerda 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 08. 30. szerda 22:15
Az Ace Venturában nem két oo-val mondja, hanem sokkal.

És itt most berekesztem a vitát, mert elfajul, mint múltkor.
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 08. 30. szerda 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)

Háhááááá:D Ez a looser az Ace Venturából van:D Ó mondja eccer hogy lo-o-ooooser:D Hosszan:D Onnan vettük:D Azért ilyen:D
egybe...:D
Ugyanígy helytelen lehetle a lifeles, és a loller is. Ezek mind szlengesítve vannak:D Noch etwas?:D
Háhááááá:D Ez a looser az Ace Venturából van:D Ó mondja eccer hogy lo-o-ooooser:D Hosszan:D Onnan vettük:D Azért ilyen:D