Megélni egészen odáig még nem tudatosult bennem hogy nem jó neki izgalmas volt számomra , aztán.már én is kényelmetlenül éreztem.magam.de,azért állta végig . Igy nem tudom én azt mondom.nem volt jó neki.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 12. 31. kedd 17:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 31. kedd 17:18
Törölt felhasználó (829518)

És Zsuzsinak ez jól esett?
És Zsuzsinak ez jól esett?
(Ez egy válasz 1sexmániás üzenetére (2019. 12. 31. kedd 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 31. kedd 16:33

Hogyne lenne nekünk a legutobbi háromasunk ugy,végzödött hogy Zsuzsi puncija hasa is fájt v három.napig az minden volt csak nem szeretkezés.
Hogyne lenne nekünk a legutobbi háromasunk ugy,végzödött hogy Zsuzsi puncija hasa is fájt v három.napig az minden volt csak nem szeretkezés.
Érdekes, hogy itt a honlapon töltött idő után, megfogalmazódik bennünk, hogy van-e különbség, vagy nincs a dugjunk, szexeljünk, szeretkezzünk, stb. szavak között az itteni kommunikációban.
Nekünk például nem jön be az a szöveg, hogy "találkozzunk és dugjunk", "megdugjalak jól", stb.
De a szeretkezés pedig lelki oldalt is takar, viszont nem találtunk jobb szót arra, amit mi szeretnénk csak hasonló párokkal.
Vajon ez hogyan és miért van?
Szerintetek?
Nekünk például nem jön be az a szöveg, hogy "találkozzunk és dugjunk", "megdugjalak jól", stb.
De a szeretkezés pedig lelki oldalt is takar, viszont nem találtunk jobb szót arra, amit mi szeretnénk csak hasonló párokkal.
Vajon ez hogyan és miért van?

Szerintetek?