páromé is finom igaz a lyuksi tanulékony úgyhogy beférne egy vaskos farok de ököl nem hiszem, imádom a szeméremajkait és a csiklóját szopni
Nekünk nagypuncink van és kicsi fasz.
Nálunk ugyanez
12cm, a párom meg befogad kb bármit
érdekes, mert mikor dugom, én nagyon szűknek érzem. Igaz, ő nem érez semmit belőle. De pl minden előkészítés nélkül gond nélkül benyeli az oklom. Fiatalon a minél szűkebb puncikák vonzottak, mostanra a baromi tág pinákra izgulok fel nagyon. Öklözés közben annyira áll a farkam, hogy majdnem elélvezek
(Ez egy válasz levendula78 üzenetére (2024. 05. 06. hétfő 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)

A miénket kedve, vágya szerint megosztja más urakkal, akiknek nagyobb fasza van és nagyokat élvez velük.
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2024. 05. 10. péntek 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 10. péntek 07:16

Nálunk ugyanez
12cm, a párom meg befogad kb bármit
érdekes, mert mikor dugom, én nagyon szűknek érzem. Igaz, ő nem érez semmit belőle. De pl minden előkészítés nélkül gond nélkül benyeli az oklom. Fiatalon a minél szűkebb puncikák vonzottak, mostanra a baromi tág pinákra izgulok fel nagyon. Öklözés közben annyira áll a farkam, hogy majdnem elélvezek

Mindenképp a szűk punci! Nem vagyok oda a harangozásért sem élben sem szex közben

Eddig minden férfi imádta, és izgatja, hogy tág, öklözhető a pinám. :P
Szeretnek vele játszani, és mivel kissé mazo, sub nő vagyok, engem is izgat. :P
Anno, az egyik akkori barátnőm járt eléggé nagy puncival a lábai közt, azt nem élveztem, és ő sem amikor velem volt! Nem is tartott sokáig! A jelenlegi páromnak szerintem átlagos, de ha már nagyon benne vagyunk a témában, simán betudna fogadni egy jóval vastagabb szerszámot is! Szóval saját magam részéről az átlagos méreteimmel én a normál, vagy picit szűkebb punci mellé tenném le a voksomat!
Inkább a kicsi mert az minden méretet szorít, nincs harangozás benne.

Mind egy hogy kicsi vagy nagy...csak jó szük legyen
Én a nagy puncit imádom!
Szia,nalad pont az az igazi
(Ez egy válasz zsofiribi üzenetére (2024. 05. 10. péntek 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 10. péntek 10:32

Eddig minden férfi imádta, és izgatja, hogy tág, öklözhető a pinám. :P
Sokkal izgatóbb számomra a nagy punci. Kegyetlenül fel tudok izgulni mikor valami nagy van benne (uborka, padlizsán, az öklöm stb). Maga a tudat is nagyon izgat, hogy a nagy farkakat szereti. Talán kurvásabbnak érzem ettől, vagy nem tudom.
Amikor a nyalás jön számításba, akkor inkább a nagyobb pina a jobb, szét lehet szépen nyitni a nagy szeméremajkakat, s ha szép, nagy, meredező csikló várja hogy szopogassam és szívjam, még rátesz egy lapáttal. A behatoláskor meg baszás közben viszont szeretem, ha jó szűk és rendesen körülöleli a faszt, ha kifacsarja rendesen.
Imádom a nagy szeméremajkakat.Rajongok érte, őrülten jó nyalni!
nekem is a gyengém, a pillangós punci
szerencsére van ilyen barátnőm, és imádom vele a lányos nyali falis dolgokat
(Ez egy válasz DomFeri üzenetére (2024. 05. 13. hétfő 15:58), amit ide kattintva olvashatsz)

A legjobb!
(Ez egy válasz lanybsx üzenetére (2024. 05. 14. kedd 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 05. 14. kedd 08:26

nekem is a gyengém, a pillangós punci
szerencsére van ilyen barátnőm, és imádom vele a lányos nyali falis dolgokat