Red Diamond tablettát próbálta már valaki?
Nekem nem mell semmi. Így is 2 órán keresztül le sem lankad ha olyan a helyzet és 3 szor is el tudok élvezni egymás után
Én a Moon-t használom telon kell rendelniha érdekel valakit,tudok adni telo számot ez nem Kamas évek óta tőlük rendelem!
Remélem tudtam segíteni uraim!
Remélem tudtam segíteni uraim!
Inkább Audi
(Ez egy válasz sunhangyasz üzenetére (2023. 07. 16. vasárnap 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Valaki szed maca vibe tabletát?
Sok jot hallottan rola
Sok jot hallottan rola
Mutatóujjon pörgetett BMW-kulcs.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 14. péntek 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 14. péntek 22:42
Törölt felhasználó (4630582)

női "vágyfokozót" ami nem kamu, tudnátok ajánlani?
Cobra 120-at próbálta már valaki?
Ha igen mesélhetne az eredményről.
És a hátrányok is jöhetnek.
Ha igen mesélhetne az eredményről.
És a hátrányok is jöhetnek.
női "vágyfokozót" ami nem kamu, tudnátok ajánlani?
Kevés nő akar 50 évvel idősebb férfit
(Ez egy válasz Krumplisteszta üzenetére (2023. 06. 20. kedd 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 20. kedd 08:26

Ugy hivjak: a szebbik nem. Faludi Gyorgytol kerdeztek egy nala 50 evvel fiatalabb fruskat vett felesegul:
- Mester, mit gondol? Fugg a potencia a kortol?
- Persze- valaszolta- a holgy koratol.
Nem kell ide gyogyszer, az agyban kell rendet tenni es allni fog mint a covek.
Nekem az El Torito kapszula bevállt.
Házas vagyok, 41 éves. Ha kellett, mindig készen álltam a szexre, a feleségem is elégedett volt.
Aztán beleszerettem egy tőlem 15 évvel fiatalabb nőbe. A válás okozta stressz és a megfelelési kényszer miatt nem állt fel amikor kellett volna. Bementem egy sex shopba és ott vettem darabra két különböző kapszulát. Utána néztem, mindkettőnek ugyan az a hatóanyaga es ugyan annyi van benne, csak más néven forgalmazzák.
Szóval bevettem egy egészet delután 4kor es 1 óra múlva már éreztem, h teltebb, duzzattabb a cerka. Amikor pedig teljesíteni kellett gond nélkül ment. Az első élvezés után nekem már nem ment a második csak következő reggel, de a cerka attól még kemény volt és dolgozott. Aztán még bevettem következő nap is egyet, biztos ami tuti . Mostanra kb. 3 naponta veszek be egy felet és úgy is szuperül megy. Akár egész nap áll tőle, de csak ha megvan az inger, egyébként pihen.
Azt nem tudom, h hozzá tud e szokni a szervezet és ezáltal már később nem lesz olyan a hatása.
Van esetleg erről valakinek tapasztalata?
Ki mennyi ideje és milyen sűrűn szed hasonló szereket?
Házas vagyok, 41 éves. Ha kellett, mindig készen álltam a szexre, a feleségem is elégedett volt.
Aztán beleszerettem egy tőlem 15 évvel fiatalabb nőbe. A válás okozta stressz és a megfelelési kényszer miatt nem állt fel amikor kellett volna. Bementem egy sex shopba és ott vettem darabra két különböző kapszulát. Utána néztem, mindkettőnek ugyan az a hatóanyaga es ugyan annyi van benne, csak más néven forgalmazzák.
Szóval bevettem egy egészet delután 4kor es 1 óra múlva már éreztem, h teltebb, duzzattabb a cerka. Amikor pedig teljesíteni kellett gond nélkül ment. Az első élvezés után nekem már nem ment a második csak következő reggel, de a cerka attól még kemény volt és dolgozott. Aztán még bevettem következő nap is egyet, biztos ami tuti . Mostanra kb. 3 naponta veszek be egy felet és úgy is szuperül megy. Akár egész nap áll tőle, de csak ha megvan az inger, egyébként pihen.
Azt nem tudom, h hozzá tud e szokni a szervezet és ezáltal már később nem lesz olyan a hatása.
Van esetleg erről valakinek tapasztalata?
Ki mennyi ideje és milyen sűrűn szed hasonló szereket?
Ugy hivjak: a szebbik nem. Faludi Gyorgytol kerdeztek egy nala 50 evvel fiatalabb fruskat vett felesegul:
Vágyfokozot tod valaki??
Nem potencia növelőt
Nem potencia növelőt
Sziasztok! Ki honnan veszi vagy rendeli?
Akár privátba is jöhet.
Illetve kinek milyen mellékhatása van? Fejfájás ilyesmi?
Nem próbáltam még egyiket sem de erősen gondolkozok rajta.
Akár privátba is jöhet.
Illetve kinek milyen mellékhatása van? Fejfájás ilyesmi?
Nem próbáltam még egyiket sem de erősen gondolkozok rajta.
Nekem is!
(Ez egy válasz rija789 üzenetére (2023. 05. 15. hétfő 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 15. hétfő 08:39

Sziasztok!
Használ valaki kamagra zselét "rendszeresen"?
Ha igen,írj üzenetet légyszi!
Használ valaki kamagra zselét "rendszeresen"?
Ha igen,írj üzenetet légyszi!
Sziasztok az XXL POWERING SATISFY tablettárol tudnátok véleményt írni?
Sziasztok!
Nekem az a gond, hogy stresszelek mikor új nővel bújok ágyba és van hogy nem áll fel. Valaki volt már így???
Nekem az a gond, hogy stresszelek mikor új nővel bújok ágyba és van hogy nem áll fel. Valaki volt már így???
jogos
(Ez egy válasz Fox Mulderék üzenetére (2023. 05. 25. csütörtök 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 25. csütörtök 15:54

Férfinak hívják, egy kis figyelmesség, virág, esetleg vacsora és persze romantika. Minden nőnél működött eddig

Férfinak hívják, egy kis figyelmesség, virág, esetleg vacsora és persze romantika. Minden nőnél működött eddig
(Ez egy válasz sunhangyasz üzenetére (2023. 05. 24. szerda 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt nem potencia növelőnek hívják. Hanem fizetett elvtársnő, aranyásó.
(Ez egy válasz sunhangyasz üzenetére (2023. 05. 24. szerda 10:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Mutatóujjon pörgetett BMW-kulcs
(Ez egy válasz swapping7140 üzenetére (2023. 04. 13. csütörtök 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)