Szia! Szlovák oldalról rendeltem mivel sk-ban élek. Diszkréten csomagolva pár nap alatt megjött . Nem placebo, működik.. bevált . Próbáld ki, nem fogsz csalódni ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 17. szerda 08:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 17. szerda 08:02
Törölt felhasználó (914074)

Az szuper, de egyikőtöktől sem kaptam választ arra, hogy honnan szerzitek be?!

Az szuper, de egyikőtöktől sem kaptam választ arra, hogy honnan szerzitek be?!

Sziasztok. Egy ilyen gyógyszerári bogyót én is szívesen k próbálnék. kiváncsíságbol.
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX moderálva!
Én szoktam használni, nagyon hatásos. Elég egy fél is belőle, napokig van hatása nálam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 15. hétfő 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 15. hétfő 09:16

Kíváncsiságból kipróbálnám a super kamagrat! Mindenhol olvastam, ilyen jó olyan jó! Honnan érdemes beszerezni, ami igazit árul és nem c vitamint kapok ennyi pénzért? Akar privátba is várom a tapasztalatokat.

Próbáld ki, megéri .....
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 15. hétfő 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Kíváncsiságból kipróbálnám a super kamagrat! Mindenhol olvastam, ilyen jó olyan jó! Honnan érdemes beszerezni, ami igazit árul és nem c vitamint kapok ennyi pénzért? Akar privátba is várom a tapasztalatokat.

Hali!nekem egyszer unokaöcsán szervezz valahonnan és tök fiatalon kipróbáltam bevettem tali előtt kb 15perccel észre sem vettem és állt a farkam mint állatt és olyan látvány volt mintha 5centivel nagyobb lenne és 3mal vastagabb de a randin lóvgolt a csaj de rendesen fájt mert valahogy nem tudott kitágulni annyira a csaj vagy a farkam feje érzékenyebb lett fél óra szenvedés után mnodtam neki hogy ezt a pózt hagyjuk de nem ilyen finoman erre besérödött a csaj de a farkam legalább egyben maradt
amúgy a kamagrától unokatesóm 2 haverja is állítólag megsüketül 1-1 fülére mondjuk szóval ha lesz kamagád csak felté vegyél be én az egészet vettem be még akkor ilyyenről nem hallottam
)
amúgy a kamagrától unokatesóm 2 haverja is állítólag megsüketül 1-1 fülére mondjuk szóval ha lesz kamagád csak felté vegyél be én az egészet vettem be még akkor ilyyenről nem hallottam

EREC
(Ez egy válasz gabormaraczi üzenetére (2020. 09. 29. kedd 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 29. kedd 20:59

Sziasztok
Most szervezek egy Swinger partit. És nem szeretnék fel sülni a kiszemelt csajok előtt.
Mivel az elmúlt időbe nem igen volt nemi életem. Nem szeretnék a lámpaláz miatt is aggódni és csődöt jelenteni a rendezvényemen. Ezért segítsetek melyik POTENCIA növelő kapszulát vagy zselét a leghatékonyabb. Ami akár 12 óra állóképességet biztosít??? számomra
Most szervezek egy Swinger partit. És nem szeretnék fel sülni a kiszemelt csajok előtt.
Mivel az elmúlt időbe nem igen volt nemi életem. Nem szeretnék a lámpaláz miatt is aggódni és csődöt jelenteni a rendezvényemen. Ezért segítsetek melyik POTENCIA növelő kapszulát vagy zselét a leghatékonyabb. Ami akár 12 óra állóképességet biztosít??? számomra
Igazán küldhetnél két szemet mert nyaraláson fél részegen jól jönne!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 12. péntek 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 12. péntek 16:09
Törölt felhasználó (4260552)

Ez igy van...betonkemeny az erekcio es hosszan hat, szerdan vettem be es meg mindig csak hozzaerek mar all a bre.
És manapság egyáltalán nem ciki feiratni. Egy hölgynek sokkal kellemetlenebb lehet a nőgyógyásznál széttárni a lábait!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 13. szombat 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 13. szombat 13:04
Törölt felhasználó (4260552)

Ugyanezt irtam... Komolyan azt hiszi valaki hogy szaritott levelorlemenytol felall a farka?
Ugyanezt irtam... Komolyan azt hiszi valaki hogy szaritott levelorlemenytol felall a farka?
(Ez egy válasz Kutyu14cm üzenetére (2021. 02. 12. péntek 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 12. péntek 20:59

Sziasztok! Mint a legtöbb fórumon,itt is csak a kínlódás megy. Kapjátok össze magatokat és irassátok fel az orvossal! Én ezt tettem,nem vesézem ki,hogy miért. De annyit mondhatok,megérte. Három éve használom,de nélküle is megy a dolog. A nők viszont odavannak az erekcióért! Én pedig jobban tudom visszatartani az elélvezést és egész aktus alatt orgazmusközeli állapotban vagyok. Megéri kipróbálni!
Igazadvan ha valaki 7 napból 7x szeretne szeretkezni.
De ha elég a het 2-3, akkor tesztoszteron szint természetes növelése eléglehet. De ez persze nagyon függ az embertől. Én csak azt akartam mondani hogy óvatosan. (A billentyűzet smile-t nem szereti bocsi)

Nem vagyok hülye csak a véget mindig lehadja.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 13. szombat 07:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 13. szombat 07:12
Törölt felhasználó (29752)

(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 12. péntek 15:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 12. péntek 15:51
Törölt felhasználó (3112072)

Nekem volt kb 15éve egy csaj csoporttársam,Az direkt ilyen 45+os gazdag faszikra ment rá abban az időben és az összes szedett valami cuccot.Szóval ez bele kell törödni 40fwlwtt már muszáj valamit szedni.
Sziasztok! Mint a legtöbb fórumon,itt is csak a kínlódás megy. Kapjátok össze magatokat és irassátok fel az orvossal! Én ezt tettem,nem vesézem ki,hogy miért. De annyit mondhatok,megérte. Három éve használom,de nélküle is megy a dolog. A nők viszont odavannak az erekcióért! Én pedig jobban tudom visszatartani az elélvezést és egész aktus alatt orgazmusközeli állapotban vagyok. Megéri kipróbálni!
Adél ti ilyet tdtok szerezni??elég lenne 2 szem,és nem is sürgős juniusi nyaralásra kellne
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 11. csütörtök 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 11. csütörtök 22:45
Törölt felhasználó (62398)

És még csak urológus sem kell hozzá, mert már a háziorvos is felírhatja.
Ez igy van...betonkemeny az erekcio es hosszan hat, szerdan vettem be es meg mindig csak hozzaerek mar all a bre.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 11. csütörtök 22:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 11. csütörtök 22:45
Törölt felhasználó (62398)

És még csak urológus sem kell hozzá, mert már a háziorvos is felírhatja.
Nekem volt kb 15éve egy csaj csoporttársam,Az direkt ilyen 45+os gazdag faszikra ment rá abban az időben és az összes szedett valami cuccot.Szóval ez bele kell törödni 40fwlwtt már muszáj valamit szedni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 12. péntek 06:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 12. péntek 06:57
Törölt felhasználó (29752)

Teljesen igazad van. De nekem 3 kollégám is használja abból kettő már nélküle nem is tud. Pedig semmi gondjuk nem volt előtte. Mindhárman 40x évesek. Könnyű hozzászokni.