Ez engem is èrdekelne
(Ez egy válasz swapping7140 üzenetére (2023. 04. 13. csütörtök 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Használ valaki kamagra zselét "rendszeresen"?
Ha igen,írj üzenetet légyszi!
Használ valaki kamagra zselét "rendszeresen"?
Ha igen,írj üzenetet légyszi!
A Zerex szerintem nagyon jó, nekem bevált. Használja itt valaki? Privátba vélemények.
Nekem használt, 1/4 tablettát raktam, 0,5 liter vízbe. Volt amikor 1/2 tablettát, jó volt.
(Ez egy válasz RichardGere üzenetére (2023. 03. 08. szerda 13:24), amit ide kattintva olvashatsz)
jó kemény farok
(Ez egy válasz swapping7140 üzenetére (2023. 04. 13. csütörtök 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok !
Női vágyfokozót, tud valaki ajánlani ?
Női vágyfokozót, tud valaki ajánlani ?
kösz!
Szerintem nyugodtan használd fel. Nem csak erre, hanem majdnem minden élelmiszerre is igaz, hogy a szavatossági idő (felhasználási is) lejárati dátuma csak jelenti, hogy a gyártó addig garantálja a gyártáskor meglévő minőséget. De semmiképpen nem jelenti, hogy megromlik, pláne nem, hogy valami bajod lehet tőle.
Egyébként ezt a jövőben kezelni is fogják valamilyen európai egységes szabályozással, ezzel csökkentve az élelmiszer pazarlást. Mert pl. ha egy száraztészta "lejár", attól még egy évvel később is ugyanúgy meg lehet enni. A tej nyilván megsavanyodik, a húskészítmények is megromlanak, stb. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 11. kedd 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 04. 11. kedd 10:30
Egyébként ezt a jövőben kezelni is fogják valamilyen európai egységes szabályozással, ezzel csökkentve az élelmiszer pazarlást. Mert pl. ha egy száraztészta "lejár", attól még egy évvel később is ugyanúgy meg lehet enni. A tej nyilván megsavanyodik, a húskészítmények is megromlanak, stb. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 04. 11. kedd 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4630582)

Tavaly nyáron, barátommal kamagra zselét vettünk, testvériesen elosztottuk, ő csodákat mesélt róla, nálam úgy alakult, hogy az én adagom nem került felhasználásra
Most kezembe akadt, sajnos a felhasználási ideje lejárt októberben. Akkor hogyan legyen? Dobjam ki, vagy próbáljam ki, legfeljebb a hatóanyaga lesz visszafogottabb, vagy, több mint fél évvel szavatossága után, akár még káros is lehet? Talán nem egyedi esetem, hátha van ilyenben tapasztalata valakinek!?

Tavaly nyáron, barátommal kamagra zselét vettünk, testvériesen elosztottuk, ő csodákat mesélt róla, nálam úgy alakult, hogy az én adagom nem került felhasználásra
Most kezembe akadt, sajnos a felhasználási ideje lejárt októberben. Akkor hogyan legyen? Dobjam ki, vagy próbáljam ki, legfeljebb a hatóanyaga lesz visszafogottabb, vagy, több mint fél évvel szavatossága után, akár még káros is lehet? Talán nem egyedi esetem, hátha van ilyenben tapasztalata valakinek!?

Szerintem a Silderec és a cobra120 a hatásos... A többi nem az igazi.
Szia, nem rendelem. Szex shopban veszem. Veszprémben van de úgy tudom máshol is forgalmaznak ilyen tsblettákat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 11. szombat 20:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 11. szombat 20:47
Törölt felhasználó (4696114)

Privátban meg tudnád írni, hogy honnan rendeled? Előre is köszi
Privátban meg tudnád írni, hogy honnan rendeled? Előre is köszi
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 03. 06. hétfő 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 06. hétfő 21:11

Szia,
Mi a Strong Power-t használjuk, 4 darab van egy dobozban valami 7-8 ezer lehet. Én nem 1 órával előtte hanem
Már reggel beveszem, 3 napig hat. De csak akkor amikor kell, feleslegesen nem áll
saját tapasztalatból mondom hogy nem okoz semmi mellékhatást.
Mi a Strong Power-t használjuk, 4 darab van egy dobozban valami 7-8 ezer lehet. Én nem 1 órával előtte hanem
Már reggel beveszem, 3 napig hat. De csak akkor amikor kell, feleslegesen nem áll

egyse,kamu.mit vársz?
(Ez egy válasz Anti25 üzenetére (2023. 03. 09. csütörtök 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Dmben kapható termékek közül melyik hat?
Szia Lehet h egy kicsit buta kérdés de, ez pontosan mi is / Estrogenolit / és mennyire megbízható , legális ,hol lehet beszerezni ? Köszi a választ, akár privátban is .
(Ez egy válasz Hafiz üzenetére (2022. 06. 26. vasárnap 23:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen, van vagy négy-öt féle de ez jött be a legjobban. Hosszan hát és csak akkor áll keményen amikor kell. Sosem éltem ilyeneken de valahogy egy swinger buliba pont ellentétesen működtetni nagy volt a várakozás és izgalom, erre aminek működni kellett volna az nem működött. Szerencsére ezzel ez is ki van küszöbölve.
(Ez egy válasz Manna Ventura üzenetére (2023. 03. 07. kedd 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Kamagra pezsgőtabletárol valakinek van tapasztalat?
És ezeket lehet venni szexshopban?
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2023. 03. 06. hétfő 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 06. hétfő 21:11

Szia,

Szia,
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 06. hétfő 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 06. hétfő 17:33

Törölt felhasználó (4664594)

Sziasztok!
Igazából nincs különösebb gondunk a potenciával, de ha fáradt, ideges az ember, sajnos van hogy nehezebben jön össze a dolog sajnos, de ez ritka igaz.
A lényeg, hogy tudnátok e ajánlani olyan tablettát, ami nem vényköteles, legális, beveszem az aktus előtt egy bő órával és egész este kőkeményen állok és képes vagyok többször is elsűlni!
Olyat ajánljatok ami bevált tényleg es helyet is, ahol legálisan lehet mondjuk rendelni, eredeti terméket!?
Mi a Boom Boom-ot nézegettük, 2 db. 5500 szállítással!
Vélemények?
Köszönjük előre is!
Igazából nincs különösebb gondunk a potenciával, de ha fáradt, ideges az ember, sajnos van hogy nehezebben jön össze a dolog sajnos, de ez ritka igaz.
A lényeg, hogy tudnátok e ajánlani olyan tablettát, ami nem vényköteles, legális, beveszem az aktus előtt egy bő órával és egész este kőkeményen állok és képes vagyok többször is elsűlni!
Olyat ajánljatok ami bevált tényleg es helyet is, ahol legálisan lehet mondjuk rendelni, eredeti terméket!?
Vélemények?
Köszönjük előre is!
Sziasztok!
Vélemények?
Köszönjük előre is!
Vélemények?
Köszönjük előre is!