Üdv. A lobalzsamot probáltad-e???
(Ez egy válasz Vagyok79 üzenetére (2025. 04. 03. csütörtök 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
A tested állítja elő többek közt koleszterinből.
Sport, napozás, meg mivel az "egészséges táplálkozás" lehetetlen a szarránemesített de tápanyagot alig tartalmazó zöldségek-gyümölcsök és a kizsigerelt termőföldek / nagyüzemi, hidropóniás termelés miatt, így megfelelő étrendkiegészítők szedése erősen javasolt. (Ez egy válasz Branko üzenetére (2025. 04. 29. kedd 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Sport, napozás, meg mivel az "egészséges táplálkozás" lehetetlen a szarránemesített de tápanyagot alig tartalmazó zöldségek-gyümölcsök és a kizsigerelt termőföldek / nagyüzemi, hidropóniás termelés miatt, így megfelelő étrendkiegészítők szedése erősen javasolt. (Ez egy válasz Branko üzenetére (2025. 04. 29. kedd 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Hol tudtál hozzá jutni?
(Ez egy válasz Ad Am üzenetére (2025. 03. 21. péntek 01:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 21. péntek 01:20

Próbáljátok ki a PT-141 et. Férfiaknak nőknek egyaránt hatásos. 1 egység/ alkalom elég.
Nem kell szedni semmi tesztoszteron szart.
Ha eszel ilyet leáll a test termelése és semmi nem lesz csak amit beviszel. Inkább sportolj étkező megfelelően es masziroztads a hereidet vagy te magadnak minden nap 15 perc .
Ha eszel ilyet leáll a test termelése és semmi nem lesz csak amit beviszel. Inkább sportolj étkező megfelelően es masziroztads a hereidet vagy te magadnak minden nap 15 perc .
Hol vegyek milyet?
(Ez egy válasz apu1950 üzenetére (2025. 04. 29. kedd 05:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Beszerzési forrás??
(Ez egy válasz apu1950 üzenetére (2025. 04. 29. kedd 05:37), amit ide kattintva olvashatsz)
szedj tesztoszteront..
(Ez egy válasz wizardry7 üzenetére (2025. 03. 28. péntek 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 28. péntek 15:18

Van olyan szer is ami nem potenciát nővel, hanem gyakrabban leszel kanos tőle? Értem azt, hogy 50 évesen dugás után eltelhet nekem 4-5 nap is, mire újra elburjánzik a vágy. Van olyan szer amitől mondjuk 2 nap múlva már kaparom a falat?
Érdekes ahogy mindenki az olcsó, nem kamu, jól bevált csodaszert keresi...... Miközben csak el kellene menni az urológushoz, aki felírja a legkedvezőbb áru és valóban működő potencianövelőt. Ha pedig egyszer fel lett írva, onnantól a háziorvos is ad receptet gond nélkül.
Tényleg nem értem ez az út miért nem megfelelő sokaknak?!?!?!
Tényleg nem értem ez az út miért nem megfelelő sokaknak?!?!?!
szintén jo Kamagra tablettát keresek-régi hely megszűnt-tud valaki segiteni, Privátban...
Igen!
(Ez egy válasz gintonic5 üzenetére (2025. 04. 22. kedd 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 22. kedd 20:05

Valaki tud biztos forrást, ahol nem kamu cuccot (zselé) árulnak? Budapest vagy közelében?
Valaki tud biztos forrást, ahol nem kamu cuccot (zselé) árulnak? Budapest vagy közelében?
Igen, úgy hívják hogy pinanedv
(Ez egy válasz Huhtamaki43 üzenetére (2025. 04. 04. péntek 10:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 04. péntek 10:42

Állítólag van valami kenőcs is ami a farokra kenve merevedést okoz. Próbálta valaki?
Állítólag van valami kenőcs is ami a farokra kenve merevedést okoz. Próbálta valaki?
Zselét használok
(Ez egy válasz davy78 üzenetére (2025. 04. 03. csütörtök 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Melyik kamagra az amelyik bevàlt? Mert már az sem a régi....
(Ez egy válasz Vagyok79 üzenetére (2025. 03. 31. hétfő 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 31. hétfő 14:54

Nekem az El Torito nem jött be, a fejem eszméletlenül fájt tőle, a hatása meg sehol nem volt a Kamagrahoz képest(kb 5 éve használom, viszonylag ritkán).
Szia ugyanez. Olyan rosszul voltam tőle hogy jo messzire dobtam az összeset ami maradt.
(Ez egy válasz Vagyok79 üzenetére (2025. 03. 31. hétfő 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 31. hétfő 14:54

Nekem az El Torito nem jött be, a fejem eszméletlenül fájt tőle, a hatása meg sehol nem volt a Kamagrahoz képest(kb 5 éve használom, viszonylag ritkán).
Több opció van, kisérletezni kell hogy a te testedben mi hiányzik.
Az biztos hogy az első a normális alvás mert az eléggé szét tudja cseszni a tesztoszteront ha nem ideális.
Ha konkrét cuccok kellenek akkor ezeknek olvass utána meg ítéld meg hogy a te életviteledben kell e, van pár ami megnyomja a vérnyomást, van ami leviszi, ilyenek, szóval igényel az egész némi bölcs kutatómunkát.
-Én úgy tapasztaltam a cink általánosan hasznos
-Arginin tágítja az ereket(minden értelemben)
-ALA, alfa liponsav kicsit ellensúlyozza a túl sok ösztrogént
-Csalángyökér szintén
-Fűrészpálma nekem bevált kanosságra
-Általában a ginseng is jó de ez megdobja kicsit a vérnyomást
-Maca, Tribulus, Gingko, Ashwagandha; ezeket teszteld, nem mindenkinek válik be, nekem is változó.
Ha nincs reggeli merevedés az általánosan jel arra, hogy valami nem stimmel, vagy szar életvitel vagy hiányzik valami tápanyag az étrendedből. Amúgy ha nem akarsz az egésszel vesződni annyira vannak ilyen férfiakra optimalizált multivitaminok, azok általában eltalálják a problémás területet. Nekem a gym beames bevált de egy hete éppen hiányban voltak, állítólag az Adam se rossz. (Ez egy válasz wizardry7 üzenetére (2025. 03. 28. péntek 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 28. péntek 15:18
Az biztos hogy az első a normális alvás mert az eléggé szét tudja cseszni a tesztoszteront ha nem ideális.
Ha konkrét cuccok kellenek akkor ezeknek olvass utána meg ítéld meg hogy a te életviteledben kell e, van pár ami megnyomja a vérnyomást, van ami leviszi, ilyenek, szóval igényel az egész némi bölcs kutatómunkát.
-Én úgy tapasztaltam a cink általánosan hasznos
-Arginin tágítja az ereket(minden értelemben)
-ALA, alfa liponsav kicsit ellensúlyozza a túl sok ösztrogént
-Csalángyökér szintén
-Fűrészpálma nekem bevált kanosságra
-Általában a ginseng is jó de ez megdobja kicsit a vérnyomást
-Maca, Tribulus, Gingko, Ashwagandha; ezeket teszteld, nem mindenkinek válik be, nekem is változó.
Ha nincs reggeli merevedés az általánosan jel arra, hogy valami nem stimmel, vagy szar életvitel vagy hiányzik valami tápanyag az étrendedből. Amúgy ha nem akarsz az egésszel vesződni annyira vannak ilyen férfiakra optimalizált multivitaminok, azok általában eltalálják a problémás területet. Nekem a gym beames bevált de egy hete éppen hiányban voltak, állítólag az Adam se rossz. (Ez egy válasz wizardry7 üzenetére (2025. 03. 28. péntek 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Van olyan szer is ami nem potenciát nővel, hanem gyakrabban leszel kanos tőle? Értem azt, hogy 50 évesen dugás után eltelhet nekem 4-5 nap is, mire újra elburjánzik a vágy. Van olyan szer amitől mondjuk 2 nap múlva már kaparom a falat?