Egy magán vérvétel 40-45000.- Ft. Kifejezetten a férfihormonok állapotára valamint egyéb fontos hormonális adatokra. Ha nem az orvossal kezdené valaki. Utána már az aktuális adatokkal lehet mit kezdeni. Teljesen felesleges úgy beszedni bármit ,hogy nem tudod mit csinálsz,milyen kárt okozol magadnak.
És ugyanez nőknél mit legetne alkalmazni, hogy beinduljon?
Az jó igen.
(Ez egy válasz nonoka24 üzenetére (2026. 06. 24. szerda 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! Pharmax p9 van valakinek tapasztalata véleménye róla ?
Ilyenkor mindig nagyon erős az erekcióm, majd szétrobban a farkam. Nagyon kemény és feszes lesz. A magömlést ugyan úgy késleltetem kégel gyakorlattal és here légzéssel. Az első sikeres megelőzés után viszont szinte bármeddig képes vagyok így dugni. Olyankor jön be már az análozás vagy intenzív orál ha el akarok menni. Orgazmus után nem lankad le egyből, kb akcióész marad, de addigra már mindenki inkább pihenne egy kicsit. Viszont órák múlva is egyből erős erekcióval válaszol a farkam a legkisebb izgatásra is.
(Ez egy válasz ssbbcc üzenetére (2026. 09. 22. kedd 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 22. kedd 19:33
Hogy működik, hat egy potencianövelő? Normál szexuális működés esetén, vagyis amikor simán feláll a férfiember farka szex közben, nem lankad, a nőt is orgazmálja
a farkával, szóval amikor működik amúgy a szex férfi és nő között, nna ha ilyen esetben vesz be valaki potencianövelőt, akkor mire kell számítani? még jobban kívánja a szexet a férfi? tovább áll a farok? férfiorgazmus után nem lankad le? vagy lelankad, de a regenerálódás, ismét merev állapot elérése lerövidül?
a farkával, szóval amikor működik amúgy a szex férfi és nő között, nna ha ilyen esetben vesz be valaki potencianövelőt, akkor mire kell számítani? még jobban kívánja a szexet a férfi? tovább áll a farok? férfiorgazmus után nem lankad le? vagy lelankad, de a regenerálódás, ismét merev állapot elérése lerövidül?
A prosztata műtétem óta nincs erekcióm. Az orvos írt fel sildenafilt,de nem használt. Van valaki akinek hasonló problémái voltak? Találtatok rá megoldást?
Hogy működik, hat egy potencianövelő? Normál szexuális működés esetén, vagyis amikor simán feláll a férfiember farka szex közben, nem lankad, a nőt is orgazmálja
Nem tudom hová írjam a kérdést! Mi a véleményetek a pénisz gumiról?? Hatása??
Ezekből a ginseng az semmit jem ér csak placebo. A citrullin es az arginin az nagyon jó érlazító, elég jó vérbőséget okoz. A Panda Nutrition Arginin+Citrullin nagyon jó. A kettőt egyben tartalmazza. Nagyon hatásos, de azért nem Kamagra erősség. Annyi, hogy ezt akár napi szinten is szedheted kúraszerűen.
Ha igazán erőset akarsz az viszont a Titan Power lesz. Annyi, hogy ezt hanisítják is, megbízhatatlan helyekről kb placebot kapsz. Én a kapszulacenterről szoktam, onnan mindig jót kapok.
Harmadik tippem a HIIT edzés. Tesztót nagyon jól felnyomja. De teszto növelésre a Tribulus 2G is príma.
Remélem tudtam segíteni! (Ez egy válasz Lacus84 üzenetére (2026. 06. 23. kedd 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 23. kedd 21:54
Ha igazán erőset akarsz az viszont a Titan Power lesz. Annyi, hogy ezt hanisítják is, megbízhatatlan helyekről kb placebot kapsz. Én a kapszulacenterről szoktam, onnan mindig jót kapok.
Harmadik tippem a HIIT edzés. Tesztót nagyon jól felnyomja. De teszto növelésre a Tribulus 2G is príma.
Remélem tudtam segíteni! (Ez egy válasz Lacus84 üzenetére (2026. 06. 23. kedd 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Üdv!
Citrulin malát + L-Arginin + Panax Ginseng + Gymbeam MACA kombó jó lehet?
Van esetleg valakinek tapasztalata a fentiek közül valamelyikkel?
Egy pohàr vörös bor..
Nekem is a Kamagra Super jött be.
Üdv!
Ha akarjátok próbáljátok ki RedDiamond 40 perccel előtte beveszed folyadék jó sok aztán nem lesz kegyelem!
Még soha sem próbáltam.
(Ez egy válasz Med.Univ üzenetére (2026. 06. 11. csütörtök 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Nebibetát szedek.infarktusom volt.Itt is az a baj,nem olyan mint volt
(Ez egy válasz Kiváncsi45-ös üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 17:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 15. hétfő 17:07
Bihart gyógyszertől lett mostanában ilyen problémám. Magas vérnyomásra írta fel a doki.
Béta blokkoló van benne írja is a mellékhatásoknál.
Feláll meg minden de nem olyan mint előtte.
Járt valaki még így?
Járt valaki még így?
Bihart gyógyszertől lett mostanában ilyen problémám. Magas vérnyomásra írta fel a doki.
Járt valaki még így?
Járt valaki még így?
Pár éve voltam,Spedrát írt de nem ért semmit.Muszály leszek elmenni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 16:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 15. hétfő 16:40
Törölt felhasználó (4778027)
VIP
orvoshoz meny el
orvoshoz meny el
(Ez egy válasz Szabolcsi pár12 üzenetére (2026. 06. 15. hétfő 16:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 15. hétfő 16:00
Sziasztok.Szívbetegséggel küzdök.Tudnátok ajánlani valamit,ami segítene visszanyerni a férfierőt?
Sziasztok.Szívbetegséggel küzdök.Tudnátok ajánlani valamit,ami segítene visszanyerni a férfierőt?
Patikában annyi van el is adják ....

bpetrus
Olga