Én (mi) használunk párkapcsolaton belül is ilyet. Nem sűrűn, sőt ritkán, alapból nincs rá szükség. Leginkább akkor amikor valami "extra" hétvégét rendezünk.
Az én feleségem nem tartja gáznak, sőt kifejezetten tetszik neki ami olyankor történik. Mondjuk nem ilyen akármilyen bizonytalan eredetű-hatású cuccokkal kísérletezünk, hanem rendesen receptre írt tablettával műveljük.
(Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2026. 10. 03. szombat 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 10. 03. szombat 19:31
Az én feleségem nem tartja gáznak, sőt kifejezetten tetszik neki ami olyankor történik. Mondjuk nem ilyen akármilyen bizonytalan eredetű-hatású cuccokkal kísérletezünk, hanem rendesen receptre írt tablettával műveljük.
(Ez egy válasz Kezdoparos84 üzenetére (2026. 10. 03. szombat 19:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Nőként annyit tudok hozzá tenni hogy a pasik 99.9999%-a használ ilyesmit ha randi van ( nyilván a párkapcsolaton belül nem ) Viszont ez érthető és nem is probléma egyáltalán, van aki izgul , fáradt, stresszes ... inkább az a baj jogy sok nő ezt gáznak tartja bele sem gondolva abba hogy a pasiknak ilyen szempontból egyáltalán nem egyszerű , nem olyan mint mi akik csak "széttesszük" a lábunkat ... Jó látni hogy van ilyen topic is és nem szégyellik. Volt olyan pasi akivel kettesben voltam és élvezés után ( több élvezés után is ) olyan volt a farka mint a cövek le sem lankadt neki
Próbáld ki a zselét!
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2026. 10. 05. hétfő 04:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Jártam én is így.
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2026. 10. 04. vasárnap 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 10. 04. vasárnap 12:32
Nekem a kamagrától úgy fáj a fejem, hogy nincs kedvem semmihez.
Igaz a cerka áll, de a fejfájás miatt elmegy a kedvem a szextől.
Így van....
2026. 10. 03. szombat 19:31
Nőként annyit tudok hozzá tenni hogy a pasik 99.9999%-a használ ilyesmit ha randi van ( nyilván a párkapcsolaton belül nem ) Viszont ez érthető és nem is probléma egyáltalán, van aki izgul , fáradt, stresszes ... inkább az a baj jogy sok nő ezt gáznak tartja bele sem gondolva abba hogy a pasiknak ilyen szempontból egyáltalán nem egyszerű , nem olyan mint mi akik csak "széttesszük" a lábunkat ... Jó látni hogy van ilyen topic is és nem szégyellik. Volt olyan pasi akivel kettesben voltam és élvezés után ( több élvezés után is ) olyan volt a farka mint a cövek le sem lankadt neki
Tabletta, kék színű!
A zselét még nem próbáltam. (Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 10. 04. vasárnap 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 10. 04. vasárnap 20:48
A zselét még nem próbáltam. (Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2026. 10. 04. vasárnap 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Hello. De a zselé-töl? Vagy a pezsgötablettás-tól?Nekem a zseléstöl semmi.ilyen nincs amit te irsz! Érdekes
Hello. De a zselé-töl? Vagy a pezsgötablettás-tól?Nekem a zseléstöl semmi.ilyen nincs amit te irsz! Érdekes
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2026. 10. 04. vasárnap 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 10. 04. vasárnap 12:32
Szia! Akikről te itt most írsz azok tabletták vagy hatóanyagok? Ezeket hol/hogyan lehet beszerezni és hogyan kell őket alkalmazni?
(Ez egy válasz Daniellisz üzenetére (2026. 08. 16. vasárnap 13:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 16. vasárnap 13:08
Ezekből a ginseng az semmit jem ér csak placebo. A citrullin es az arginin az nagyon jó érlazító, elég jó vérbőséget okoz. A Panda Nutrition Arginin+Citrullin nagyon jó. A kettőt egyben tartalmazza. Nagyon hatásos, de azért nem Kamagra erősség. Annyi, hogy ezt akár napi szinten is szedheted kúraszerűen.
Ha igazán erőset akarsz az viszont a Titan Power lesz. Annyi, hogy ezt hanisítják is, megbízhatatlan helyekről kb placebot kapsz. Én a kapszulacenterről szoktam, onnan mindig jót kapok.
Harmadik tippem a HIIT edzés. Tesztót nagyon jól felnyomja. De teszto növelésre a Tribulus 2G is príma.
Remélem tudtam segíteni!
Ha igazán erőset akarsz az viszont a Titan Power lesz. Annyi, hogy ezt hanisítják is, megbízhatatlan helyekről kb placebot kapsz. Én a kapszulacenterről szoktam, onnan mindig jót kapok.
Harmadik tippem a HIIT edzés. Tesztót nagyon jól felnyomja. De teszto növelésre a Tribulus 2G is príma.
Remélem tudtam segíteni!
Ha egyébként minden rendben, csak ki akarod próbálni, akkor válassz egy olyat, amiben csökkentett hatóanyag van- általában a vele járó mellékhatások is enyhébbek.
A táplálékkiegészítőkkel is tudsz javítani a helyzeten. Ezek a halott katonát nem élesztik fel, de némi tuningra elegendőek. Kisebb az egészségügyi kockázatuk mint a netes, ismeretlen származású gyógyszereknek. (Ez egy válasz foursomefan üzenetére (2026. 10. 04. vasárnap 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 10. 04. vasárnap 14:28
A táplálékkiegészítőkkel is tudsz javítani a helyzeten. Ezek a halott katonát nem élesztik fel, de némi tuningra elegendőek. Kisebb az egészségügyi kockázatuk mint a netes, ismeretlen származású gyógyszereknek. (Ez egy válasz foursomefan üzenetére (2026. 10. 04. vasárnap 14:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Még soha,semmilyet nem szedtem,de...hááát....valljuk meg,a korral együtt jár,hogy már nem igazán áll úgy és olyan sokáig,mint egy sorompó. Ki-mit tudna ajánlani elsőre? Privában,ha kérhetem! Köszönöm
Vitara 20mg velemeny valakinek.
Biztos forrásból valaki tud e?
Biztos forrásból valaki tud e?
Sziasztok! Még soha,semmilyet nem szedtem,de...hááát....valljuk meg,a korral együtt jár,hogy már nem igazán áll úgy és olyan sokáig,mint egy sorompó. Ki-mit tudna ajánlani elsőre? Privában,ha kérhetem! Köszönöm
Tegnap próbáltam ki, ismerősöm ajánlotta. Nálam sajnos az ég világon semmit nem használt se aznap, se másnap. Nem értem... Létezik az, hogy egyik webshop-ban hatástalan verziót árulnak a másikban pedig működőt?
(Ez egy válasz Tamas8 üzenetére (2026. 10. 04. vasárnap 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 10. 04. vasárnap 08:24
Én a múltkor próbáltam ki a boom boom- ot kívancsiságból, nekem az nagyon pozitív volt, 3-4 menet simán. Egy órával beveszed sok vízzel és a hatás garantált volt.
Urológus írta. Látta a kardiológiai papírokat.
Elméletileg akkor tilos szedni. :(
(Ez egy válasz Szabolcsi pár12 üzenetére (2026. 10. 04. vasárnap 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 10. 04. vasárnap 08:11
Irassatok fel az orvossal Tadilectot. Én szívbeteg vagyok, nagyon jó.
Én a múltkor próbáltam ki a boom boom- ot kívancsiságból, nekem az nagyon pozitív volt, 3-4 menet simán. Egy órával beveszed sok vízzel és a hatás garantált volt.
Irassatok fel az orvossal Tadilectot. Én szívbeteg vagyok, nagyon jó.
Valami ami nem kútja meg a szívem,vernyomàsom és nem ég tőlle a gyomrom ?
Írj majd a hatásról, kérlek!
(Ez egy válasz Bogyesz48 üzenetére (2026. 09. 30. szerda 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 30. szerda 15:06
Én most fogom próbálni a P9-et. Természetes összetevők. Aktus előtt 1 órával kell bevenni. Lehet kapni DM, Rossmanban is