Szívesen motoroznánk olyan célállomasra ahol a pasi besegítene csajom kenyeztetésébe,helyed legyen korosztály 35-45 ....
Akkor te, politizálj !
Ha, figyeltél volna, nem én írtam, hogy "motoros nem politizál" !
Kötekedni azt tudsz de, egy épkézláb sex, vagy túra ötleted az nincs ! (Ez egy válasz toratoratora üzenetére (tegnap 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 07:28
Ha, figyeltél volna, nem én írtam, hogy "motoros nem politizál" !
Kötekedni azt tudsz de, egy épkézláb sex, vagy túra ötleted az nincs ! (Ez egy válasz toratoratora üzenetére (tegnap 07:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem politizált, csupán feltett egy kérdést.
Amúgy meg mi ez a hülyeség, hogy motoros nem politizál?? Már miért ne politizálhatna egy motoros?
Amúgy meg mi ez a hülyeség, hogy motoros nem politizál?? Már miért ne politizálhatna egy motoros?
Nem politizált, csupán feltett egy kérdést.
(Ez egy válasz swapping7140 üzenetére (2026. 05. 08. péntek 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz swapping7140 üzenetére (2026. 05. 08. péntek 11:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen beszélgetnék lányokkal fiúkkal párokkal sexről.
De szívesen fogadnék egy segítő kezet vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és környéke
.Bukake vagy gang bang is érdekel.Hely is van
De szívesen fogadnék egy segítő kezet vagy szájat is!!!!
Balatonboglár,és környéke
.Bukake vagy gang bang is érdekel.Hely is van
Motoros nem politizál!
Ide, minek a politika ? !
Ez mikor és merre lesz?
Sziasztok!
Megy innen valaki a rendszerváltó gurulásra?
Megy innen valaki a rendszerváltó gurulásra?
Sziasztok!
Minden évben megyek egy Horvátországi túrát. Idén is Baska és Rovinj a cél. Ehhez keresek egy hölgyet vagy akár párt aki szintén adna egy ilyen túrát.
Minden évben megyek egy Horvátországi túrát. Idén is Baska és Rovinj a cél. Ehhez keresek egy hölgyet vagy akár párt aki szintén adna egy ilyen túrát.
Szombat bereg túra.
Olyan hetero kiváncsi urat srácot keresek aki már régóta ki akarja próbálni milyen lehet egy fiúval közösen hokizni,izgatni egymás farkát..tényleg csak ami mind kettőnket izgat!Kérlek csak akkor irj ha még sosem volt ilyenben részed de régóta ki akarod próbálni.Találkozni akarót keresek,levelezés nem érdekel.Helyem van Pestmegyében de ha Neked is van helyed szivesen elmegyek hozzád,maximális diszkréció garantálva!Igényes nagyon ápolt fiatal vékony srác vagyok.
Zsámbék motoros kiállítás után ha lenne kedved besegiteni csajom kenyeztetésébe ne habozz irni nekünk !
sziasztok ! dél körül indulok a Mátrába. Akar valaki csatlakozni ?
Robogós is jöhet?
))
(Ez egy válasz TILF18 üzenetére (2026. 05. 02. szombat 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 02. szombat 19:11
))
(Ez egy válasz TILF18 üzenetére (2026. 05. 02. szombat 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
valamelyik hétköznap, kora délután, motorozni viszem barátnőmet Budapestről Esztergom felé valamerre. Arra gondoltam, meglepném egy kis gangbang akcióval út közben. Ehhez keresnék igényes, motoros kollégákat. Tényleg csak hétköznap és koradélután érünk majd rá, úgyhogy az esetleges "nem lehetne hétvégén?" jellegű üzenetekre érdemben nem tudok reagálni.
valamelyik hétköznap, kora délután, motorozni viszem barátnőmet Budapestről Esztergom felé valamerre. Arra gondoltam, meglepném egy kis gangbang akcióval út közben. Ehhez keresnék igényes, motoros kollégákat. Tényleg csak hétköznap és koradélután érünk majd rá, úgyhogy az esetleges "nem lehetne hétvégén?" jellegű üzenetekre érdemben nem tudok reagálni.
Sziasztok,
sziasztok!vasárnap délután motoros pasi Pusztavacs környékén?
Sziasztok holnapi nap Borsod megyében kerülök egyet kis Szlovák érintéssel, valaki jár arra? Esetleg hölgyek?
Ki merre megy ma? Valahol tali lehetőség?
Én a Balcsi körül leszek, de tudok távolodni tőle, ha úgy van.
Én a Balcsi körül leszek, de tudok távolodni tőle, ha úgy van.
Ha nem a gáztkart akarpd huzogatni akkor miért ide írtál? Az már csak hab a tortán, hogy nem vallod be magadnak az új identitásodat. Tele van az oldal neked való fórumokkal
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2026. 04. 27. hétfő 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 04. 27. hétfő 23:25
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2026. 04. 27. hétfő 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Olyan hetero kiváncsi urat srácot keresek aki már régóta ki akarja próbálni milyen lehet egy fiúval közösen hokizni,izgatni egymás farkát..tényleg csak ami mind kettőnket izgat!Kérlek csak akkor irj ha még sosem volt ilyenben részed de régóta ki akarod próbálni.Találkozni akarót keresek,levelezés nem érdekel.Helyem van Pestmegyében de ha Neked is van helyed szivesen elmegyek hozzád,maximális diszkréció garantálva!Igényes nagyon ápolt fiatal vékony srác vagyok.
Sziasztok! Valós , intelligens diszkrét párral, hölggyel ismerkednék hosszú távra.

pár75párt

Tiva