Mi is szeretjük
Ezt már én is próbáltam. Kaptam valami random képet és érhem be azzal. Mint ha akkora kérés lenne egy friss kép amit nekem készítenek. Add fel. Megkíméled magad egy csomó fárasztó és felesleges szájtépéstől.
(Ez egy válasz approx üzenetére (2023. 03. 29. szerda 11:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 29. szerda 11:47

Bár sajnos azt tapasztalom, a legtöbbeknél a tribute azt jelenti, "itt egy fotó a páromról, várjuk a videót", ha van itt olyan nő vagy pár, akit izgatna, ha levelezés során megbeszélt, egymásnak készített képekre készülne tribute, keressen meg!

Szívesen készítek tibute, spriccelős videot feleség, barátnő képére.fontos feleség tudjon róla!!!
Akkor mégegyszer, úgy látszik az előnézet ellenére mégse működött valami...
Szóval egy kedves, itteni pár kérésére, néhány kép az elkészített videókból:

Szóval egy kedves, itteni pár kérésére, néhány kép az elkészített videókból:

Egy kedves pár kérésére
Bár sajnos azt tapasztalom, a legtöbbeknél a tribute azt jelenti, "itt egy fotó a páromról, várjuk a videót", ha van itt olyan nő vagy pár, akit izgatna, ha levelezés során megbeszélt, egymásnak készített képekre készülne tribute, keressen meg!

Olyan hölgyet keresek aki párom képeire készítene videót. Nem sok esélyt adok de hátha akad valaki.
Nagyon szívesen készítek ilyen videót! Egerben akar személyesen is megnezhetitek.
Sziasztok! Van itt olyan pár, aki csinálna cum tribute videót bnőm képére?
Tribute videót készítek félórán belül! Privátban várom a megkeresést!
Ne “netes” képeket ha lehet..
Ne “netes” képeket ha lehet..
tribute párodra keres bizalommal

Megtisztelo ha a felesegem kepeire raelvez.

Szia, személyesen rád esetleg?
(Ez egy válasz CoupleGirl üzenetére (2023. 03. 13. hétfő 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 13. hétfő 09:05

Keresünk fiúkat akik küldenek tribute videot. Kérnénk csak olyan írjon aki küld is, mert lehangoló az arány

Szivesen készítek, ha a kép direkt nekem készül, és nem egy random netes fotó.
Kész vagytok csinálni személyreszóló képet ? Ha igen, akkor írjatok privátban. (Ez egy válasz CoupleGirl üzenetére (2023. 03. 13. hétfő 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 13. hétfő 09:05
Kész vagytok csinálni személyreszóló képet ? Ha igen, akkor írjatok privátban. (Ez egy válasz CoupleGirl üzenetére (2023. 03. 13. hétfő 09:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Keresünk fiúkat akik küldenek tribute videot. Kérnénk csak olyan írjon aki küld is, mert lehangoló az arány

Milyen hölgy?
(Ez egy válasz feleségintéző üzenetére (2023. 03. 13. hétfő 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen készítek tibute, spriccelős videot vagy képet.

Sziasztok
Szívesen készítek tribute videokat hölgyekre ha szeretne valaki írjon nyugodtan.
Szívesen készítek tribute videokat hölgyekre ha szeretne valaki írjon nyugodtan.