Nem konkrétan rád céloztunk, voltak rajtad kívül mások is. Ami az eltűnést illeti, azt viszont tartjuk. Hiszen annyi talán még belefért volna, hogy köszi, akkor nem ugyanazt keressük. De mindegy is. Mi mindig korrekten válaszolunk mindenkinek aki a profilunkban foglaltakat tiszteletben tartva ránk ír.
(Ez egy válasz zanoblack13 üzenetére (2026. 08. 25. kedd 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 25. kedd 20:31
Igen , az üzenet célzatát magaménak érzem . De! Tiszteletben tartva ,elfogadva , hogy max képek vannak , egyéb olyan segítség amire én gondoltam nincs , így nem eltűntem , és nem is érzem magam inkorrektnek , mivel én sem ígérgettem a levegőbe . Amennyiben mind kettőnk kívánalma közös nevezőt talál , úgy mind két fél pozitív élményben részesül , mivel ez nálatok nem fért bele , elfogadva , és nem pitizve tovább álltam , másnál keresve a lehetőséget , hiszen valamelyest ezért van ez az oldal szerintem. Üdv mindenkinek!
Igen , az üzenet célzatát magaménak érzem . De! Tiszteletben tartva ,elfogadva , hogy max képek vannak , egyéb olyan segítség amire én gondoltam nincs , így nem eltűntem , és nem is érzem magam inkorrektnek , mivel én sem ígérgettem a levegőbe . Amennyiben mind kettőnk kívánalma közös nevezőt talál , úgy mind két fél pozitív élményben részesül , mivel ez nálatok nem fért bele , elfogadva , és nem pitizve tovább álltam , másnál keresve a lehetőséget , hiszen valamelyest ezért van ez az oldal szerintem. Üdv mindenkinek!
(Ez egy válasz páros1975 üzenetére (2026. 08. 25. kedd 15:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 25. kedd 15:41
Sajnos vannak akik ígérnek de a következő üzenetben már többet akarnak, majd amikor jelzed, hogy az nem fér bele akkor eltűnnek. De, mint mondtam, nekünk volt szerencsénk pár korrekt felhasználóhoz akik elolvassák a profilunkat és tiszteletben tartják az igényeinket. Nem akarnak többet és készítenek videót. A feleségem nagyon élvezi. Persze én is.
Párok, hölgyek akik benne lennének kamerázásban?
Sajnos vannak akik ígérnek de a következő üzenetben már többet akarnak, majd amikor jelzed, hogy az nem fér bele akkor eltűnnek. De, mint mondtam, nekünk volt szerencsénk pár korrekt felhasználóhoz akik elolvassák a profilunkat és tiszteletben tartják az igényeinket. Nem akarnak többet és készítenek videót. A feleségem nagyon élvezi. Persze én is.
(Ez egy válasz Cuck11 üzenetére (2026. 08. 25. kedd 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 25. kedd 15:12
Igen nekünk is rengetegen ígérték sajnos sok a kamu
De meg írhatják hogy nem tudnak csak élvezni akarnak rá meg értjük
Itt még nek találtunk egy normális videó tribe készítőt
Itt még nek találtunk egy normális videó tribe készítőt
Igen nekünk is rengetegen ígérték sajnos sok a kamu
Itt még nek találtunk egy normális videó tribe készítőt (Ez egy válasz páros1975 üzenetére (2026. 08. 25. kedd 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 25. kedd 15:06
Itt még nek találtunk egy normális videó tribe készítőt (Ez egy válasz páros1975 üzenetére (2026. 08. 25. kedd 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Na igen... sok az ígérgető de szép számmal akad olyan is aki elküldi. Nekünk eddig egészen pozitív a tapasztalatunk.
Na igen... sok az ígérgető de szép számmal akad olyan is aki elküldi. Nekünk eddig egészen pozitív a tapasztalatunk.
(Ez egy válasz Hunterboy21 üzenetére (2026. 08. 25. kedd 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 25. kedd 15:00
Nekünk csak ígérik,de sosem küldik el a tribute videót... Pedig van fent a páromról rengeteg videó. Ha valaki küldene esetleg, párom kíváncsi hogy élveznek rá . Privátban a többit
Nekünk csak ígérik,de sosem küldik el a tribute videót... Pedig van fent a páromról rengeteg videó. Ha valaki küldene esetleg, párom kíváncsi hogy élveznek rá . Privátban a többit
Valaki tribe a feleségem aktjaira ?
Sziasztok. Valaki a feleségemre csinálna tribute videót? Köszönjük
Szívesen
(Ez egy válasz Cuck11 üzenetére (2026. 08. 24. hétfő 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönjük az eddigi tribute videókat. Feleségem nagyon élvezi, én meg azt élvezem, hogy őt izgatja. Kezdetben csak feltöltöttünk képeket amire kaptunk kérdést üzenetben, hogy esetleg készíthetnek-e tributot. Gondoltuk, hát legyen, próbáljuk ki. Mikor a feleségemnek megnézte, bevallotta, hogy felizgatja a dolog.
Délutánonként szívesen szexchatelek google chaten fiatal párokkal,hölgyekkel,akár tribute készítés mellett,teljes diszkrécióval!
Lábfétis és fenék ami nagyon izgat!Akit érdekel keressen
Lábfétis és fenék ami nagyon izgat!Akit érdekel keressen
Valaki tribe? Barátnőm aktjaira?
Szívesen fogadnánk mi is
Valaki esetleg most a felesegemre?
50 feletti hölgy vagyok.
Ne fogja vissza magát aki szereti a nagy csöcsöket...
Jöhetnek még videók a képeimre, szívesen fogadom és élvezettel nézem őket.
Ha rám írsz adok e-mail címet.
Ne fogja vissza magát aki szereti a nagy csöcsöket...
Jöhetnek még videók a képeimre, szívesen fogadom és élvezettel nézem őket.
Ha rám írsz adok e-mail címet.
22 éves fiatal telt feleségem aktjaura valaki csinál tribeot ?(kamusok kíméljenek ?imadom ha videó óra is verik és közben beszélnek róla az lenne a legjobb
Sziasztok!
Kövèr 41 èves szőke feleségemre lenne kedve valakinek tribute videót csinálni?
Email cím privátban.
Kövèr 41 èves szőke feleségemre lenne kedve valakinek tribute videót csinálni?
Email cím privátban.
sziasztok.
Szeretnék a nejemre és is tribute videót csináltani.
aki szeretne irjon mailt.
seltab85kukacfreemailponthu
köszönöm
Szeretnék a nejemre és is tribute videót csináltani.
aki szeretne irjon mailt.
seltab85kukacfreemailponthu
köszönöm

tributeferi

Carmel Moore