Csak egy lehetőség ..... de kihívásnak is veheted
(Ez egy válasz ditju üzenetére (2020. 02. 15. szombat 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Megnéznék már egy jó kis tribute videót! :
én is, ha már a chat nem jó
(Ez egy válasz pacsi7 üzenetére (2020. 02. 17. hétfő 00:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Igazán csinálhatna valaki egyet... annyi jó képet tettünk fel!
(Ez egy válasz zizuke üzenetére (2020. 02. 17. hétfő 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)

igazán szerencsés pár vagytok! megnéztem 1-2 filmeteket, ilyen remek együttállásban - szerintem - a nagyon nagy többség, csak álmaiban részesül, vagy még úgyse
irigy geci lettem
(Ez egy válasz pacsi7 üzenetére (2020. 02. 18. kedd 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)

nekem tetszik jó lenne ilyet csinálni.
Ez igazán rendes tőled!
Legyél irigy.....
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 18. kedd 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 18. kedd 19:53

Törölt felhasználó (4248542)

igazán szerencsés pár vagytok! megnéztem 1-2 filmeteket, ilyen remek együttállásban - szerintem - a nagyon nagy többség, csak álmaiban részesül, vagy még úgyse
irigy geci lettem

Egy nő erről az oldalról akinek tetszik ha a képére élveznek.....és még kérte is, hogy itt a fórumban látható legyen....

Hölgyeim, jöhetnek a leélvezendő fotók :p kissmyharddick (kukac) gmail. c o m
Mivel nagyon tetszett neki az előző kép ezért "lőttem" még egy nagyot egy másik képére is ....akkorát hogy a cucc egy része 1 méterre túlspriccelt a fényképén .....

Rá, vagy a képére?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 15. szombat 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 15. szombat 11:37
Törölt felhasználó (896680)

Az én páromra is lehet élvezni engem izgat ha kiverik rá!
Képére!
(Ez egy válasz Marton25 üzenetére (2020. 02. 19. szerda 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Egy újabb jelentkező csaj aki egy érzéki chatszex alatti közös masztizástól élvezett egy jót a vibrijétől .....én meg a fotójára "lőttem" egy nagyot ..... mikor meglátta a fotót róla, élvezett még egyet ....

Fu én is keresnek ilyen csajt rengeteg gecim van!
Most valaki képet vagy videót készítene? Skype szükséges.Irj privit.
Ezt a dolgot soha nem értettem, főleg ha valamilyen elektronikai eszközre élveznek.
jó lehetett, izgi tud lenni a megfelelő "beszélgető" partnerrel
(Ez egy válasz tributeferi üzenetére (2020. 03. 02. hétfő 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 02. hétfő 17:46

Egy újabb jelentkező csaj aki egy érzéki chatszex alatti közös masztizástól élvezett egy jót a vibrijétől .....én meg a fotójára "lőttem" egy nagyot ..... mikor meglátta a fotót róla, élvezett még egyet ....

nagyon izgató
Jó "beszélgetőpartner" volt
..... ha nem lakna olyan messze akkor nem csak chatszex lett volna
Csajok jelentkezhetnek akik szeretik az izgató érzéki chatszex közbeni közös masztit ....és akár a végén a képreélvezést
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 03. 03. kedd 18:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 03. 03. kedd 18:12

Csajok jelentkezhetnek akik szeretik az izgató érzéki chatszex közbeni közös masztit ....és akár a végén a képreélvezést

Törölt felhasználó (4222382)

jó lehetett, izgi tud lenni a megfelelő "beszélgető" partnerrel
Szerintem ez egyfajta fetish. Én is szeretem idegen nők képére kiverni. Ugyhogy lányok jöhetnek a képek.