Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Egyre több csaj élvezi ha olyan kép vagy videó készül ahol a pasi a csaj fotójára élvez....
Vélemények?

FIGYELEM! Az oldalon adatvédelmi okokból tilos e-mail elérhetőséget megosztani, ez azonnali tiltással jár! Használd az oldal belső üzenetküldőjét!

Az eddigi hozzászólások

... 28 29 30 31 32 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#689   2023. 02. 04. szombat 11:10
X Törölt felhasználó (4695034)
Párom képére ( privátba küldenénk, egy kimondottan erre a célra készült képet) izgatna valakit ha készítene egy videót amit utána visszaküldene nekünk ?
#688   2023. 02. 03. péntek 08:07
X Törölt felhasználó (890003)
Szívessen készitek ilyen képeket teljes diszkrécioval ,keress bizalommal
#687   2023. 02. 02. csütörtök 16:33
alfahun alfahun
Mi is várjuk a jelentkezőket!
#686   2023. 02. 02. csütörtök 15:05
X Törölt felhasználó (4680831)
Továbbra is vállalok kép/videó készítést, aki igényli írjon bátran smile
#685   2023. 02. 02. csütörtök 07:51
Miszterek13 Miszterek13
Sziasztok! Ki keszitene a paromra Videot?
#684   2023. 01. 31. kedd 20:07
Fodika Fodika VIP
Vállalok ilyen jellegű képeket.Akit érdekel irjon smile
#683   2023. 01. 30. hétfő 16:46
Lingeriemomy Lingeriemomy
Sziasztok!

A sok kedves üzenet mellé a párom a szavak mellett szeretné látni is a “dícséretet”… smile Írjatok privátban a részletekért!
#682   2023. 01. 30. hétfő 05:13
Zimkor30 Zimkor30
Sziasztok! Ha esetleg lenne valakinek igénye rá szivesen készítek tribute képet/videót, teljes diszkrecio mellett, rovid határidővel. Privát üzenetben elérhető vagyok smile
#681   2023. 01. 29. vasárnap 06:27
X Törölt felhasználó (4697280)
Sziasztok lenne kedvetek ismerkedni velünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 28. szombat 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4695034)
2023. 01. 28. szombat 20:27
Hmmm . Erre megkérem a páromat. Szerintem tetszene neki. buck
#680   2023. 01. 28. szombat 20:27
X Törölt felhasználó (4695034)
Hmmm . Erre megkérem a páromat. Szerintem tetszene neki. buck
#679   2023. 01. 28. szombat 20:00
X Törölt felhasználó (4693327)
A kommented olvasva felvetettem feleségemnek, és azt mondta benne lenne egy ilyenben. Szóval ha valaki szeretné, hogy párom kiverje rá a farkam, az írjon. smile
(Ez egy válasz Tibiscus003 üzenetére (2023. 01. 21. szombat 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 21. szombat 15:01
Üdv!
Volt már valakinek olyanban része hogy egy pár készített tribute videót, úgy hogy a felesége csinálta a férjének egy képre?
#678   2023. 01. 26. csütörtök 13:13
X Törölt felhasználó (4680831)
Továbbra is vállalok kép/videó készítést, aki igényli írjon bátran smile
#677   2023. 01. 26. csütörtök 09:49
Danube81 Danube81
Csak itt senkinek se tudja a párja hogy éppen egy pasi pont mennyire "kedveli" a képét
#676   2023. 01. 26. csütörtök 02:41
hatala21 hatala21
Igen smile jól beszélsz (támogatom) ilyesmi lenne, valami hasonló dolgokon kéne elindulni. Hogy legyen benne valami egyediség ahogy te is írtad, spontanitás személyre szabott. Én szeretem ha kérnek felém de mikor én is hasonló elvárásokat állítok elhullanak a jelentkezők. Előző rossz comment alá ment
(Ez egy válasz lefti84 üzenetére (2023. 01. 21. szombat 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 21. szombat 09:56
Kedves fórumozók!
Had írjak itt le néhány tapasztalatot.
Ez a topik, ugye a Tribute.
Sajnos már többször előfordult, hogy jelentkezésemre felvették velem a kapcsolatot email-ben és mikor megérkezett a kép szomorúan láttam, hogy egy kb bárhonnan letölthetett random puncit ,mellet vagy popsit ábrázolt.
Nem tudom ki hogy van ezzel a dologgal, de számomra a Tribute, nem ezt jelenti.
Nem pusztán egy faszverésről szól.
Számomra a kép egyedisége a fontos.
Ha egy nő, vagy a nő férje szeretne ilyen jellegű videót kapni, elvárnám hogy egy direkt számomra készült fotót küldjön.
Ezt megteheti úgy, hogy pl a nő hasára van írva a felhasználónevem, vagy csak egy lapra van írva amit maga mellé rak. Ehhez még arcot sem kell vállalni. Visszaélésre sem ad lehetőséget.
Egy ilyen képre, bármikor szívesen készítek felvételt.
Viszont amikor elkezdődnek a kifogások, hogy most nem tudok képet csinálni, meg küldtem képet arra csináld, azzal nem tudok mit kezdeni.
Milliárdnyi kép van a neten. Ha csak ki akarnám verni találnék rá megfelelőt.
Nagyon kérem a jelentkezőket, legyen már bennük annyi, hogy ezt a minimális elvárást teljesítik.
Ti mit gondoltok ? Szerintetek ez egy vállalhatatlan kérés ?
#675   2023. 01. 26. csütörtök 02:40
hatala21 hatala21
Igen smile jól beszélsz (támogatom) ilyesmi lenne, valami hasonló dolgokon kéne elindulni. Hogy legyen benne valami egyediség ahogy te is írtad, spontanitás személyre szabott. Én szeretem ha kérnek felém de mikor én is hasonló elvárásokat állítok elhullanak a jelentkezők
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 21. szombat 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4695627)
2023. 01. 21. szombat 00:08
Persze!
#674   2023. 01. 25. szerda 21:19
fantomaszka fantomaszka
Sziasztok a párom nagy pinájára szeretnék jól meglocsolt képet kérni...https://kepkuldes.com/image/xSQeH5
#673   2023. 01. 22. vasárnap 11:40
lefti84 lefti84
Részben. Plusz én is látom így, hogy nem csak egy random netről letöltött kép.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 21. szombat 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4695627)
2023. 01. 21. szombat 21:24
Ez tök érthető és pont ebben is van a lényeg nem? Hogy látja az aki kéri, hogy pont rá csinálod.
#672   2023. 01. 21. szombat 21:24
X Törölt felhasználó (4695627)
Ez tök érthető és pont ebben is van a lényeg nem? Hogy látja az aki kéri, hogy pont rá csinálod.
(Ez egy válasz lefti84 üzenetére (2023. 01. 21. szombat 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 21. szombat 09:56
Kedves fórumozók!
Sajnos már többször előfordult, hogy jelentkezésemre felvették velem a kapcsolatot email-ben és mikor megérkezett a kép szomorúan láttam, hogy egy kb bárhonnan letölthetett random puncit ,mellet vagy popsit ábrázolt.
Ha egy nő, vagy a nő férje szeretne ilyen jellegű videót kapni, elvárnám hogy egy direkt számomra készült fotót küldjön.
Ezt megteheti úgy, hogy pl a nő hasára van írva a felhasználónevem, vagy csak egy lapra van írva amit maga mellé rak. Ehhez még arcot sem kell vállalni. Visszaélésre sem ad lehetőséget.
Viszont amikor elkezdődnek a kifogások, hogy most nem tudok képet csinálni, meg küldtem képet arra csináld, azzal nem tudok mit kezdeni.
Nagyon kérem a jelentkezőket, legyen már bennük annyi, hogy ezt a minimális elvárást teljesítik.
#671   2023. 01. 21. szombat 15:01
Tibiscus003 Tibiscus003
Üdv!
Volt már valakinek olyanban része hogy egy pár készített tribute videót, úgy hogy a felesége csinálta a férjének egy képre?
#670   2023. 01. 21. szombat 09:56
lefti84 lefti84
Kedves fórumozók!

... 28 29 30 31 32 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tributeferi tributeferi
Nyitás ideje: 2020. 02. 09. vasárnap
Üzenetek: 1269db
Utolsó üzenet: 2025. 04. 28. hétfő

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!