Sziasztok párom kepeire várnék szívesen képeket videokat illetve én is tudok csinálni aki szeretne írjatok privatban!

Helllo bello! Fiatal ex csajaim élethű arcfotóira aki ráverné de csak privátba: kérem jelentkezzen

Ha valaki esetleg csinálna cocktributet a csajom cickoira az írjon. Megbízható, korrekt emberek csak.
Nagyon be vagyok indulva, most valaki?

Sziasztok! Ki készítene a páromra Tribute videókat? Írjatok privatban köszönjük

Hidd el én sem értem miért csinálják, mégis a legtöbb ilyen.
Konkrétan még netről nem is kaptam ilyen módon hitelesített képet.
Az összes tribute amit készítettem, és biztosan tudom hogy attól kaptam akit a kép ábrázol azt személyesen ismerem. (Ez egy válasz S-teban üzenetére (2023. 02. 05. vasárnap 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 05. vasárnap 09:53
Konkrétan még netről nem is kaptam ilyen módon hitelesített képet.
Az összes tribute amit készítettem, és biztosan tudom hogy attól kaptam akit a kép ábrázol azt személyesen ismerem. (Ez egy válasz S-teban üzenetére (2023. 02. 05. vasárnap 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Igen ez egy nagyon jó felvetés bár még azt is lehetne manipulálni.
Sziasztok én is szívesen csinálnék ilyen képeket/videókat. 23 éves vagyok akit érdekel kersessen privátban.

Részünkről sem okozna gondot a kép ilyen módon történő "hitelesítése" ,de viszont az nem értem ki és miért töltene le random képet a netről és kérne rá tribut képet ,videót.Abban mi az élvezet......??? Ez az egész nem erről szól sem az adó sem a kapó fél részéről!
Igen ez egy nagyon jó felvetés bár még azt is lehetne manipulálni.
(Ez egy válasz lefti84 üzenetére (2023. 01. 21. szombat 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 21. szombat 09:56

Kedves fórumozók!
Had írjak itt le néhány tapasztalatot.
Ez a topik, ugye a Tribute.
Sajnos már többször előfordult, hogy jelentkezésemre felvették velem a kapcsolatot email-ben és mikor megérkezett a kép szomorúan láttam, hogy egy kb bárhonnan letölthetett random puncit ,mellet vagy popsit ábrázolt.
Nem tudom ki hogy van ezzel a dologgal, de számomra a Tribute, nem ezt jelenti.
Nem pusztán egy faszverésről szól.
Számomra a kép egyedisége a fontos.
Ha egy nő, vagy a nő férje szeretne ilyen jellegű videót kapni, elvárnám hogy egy direkt számomra készült fotót küldjön.
Ezt megteheti úgy, hogy pl a nő hasára van írva a felhasználónevem, vagy csak egy lapra van írva amit maga mellé rak. Ehhez még arcot sem kell vállalni. Visszaélésre sem ad lehetőséget.
Egy ilyen képre, bármikor szívesen készítek felvételt.
Viszont amikor elkezdődnek a kifogások, hogy most nem tudok képet csinálni, meg küldtem képet arra csináld, azzal nem tudok mit kezdeni.
Milliárdnyi kép van a neten. Ha csak ki akarnám verni találnék rá megfelelőt.
Nagyon kérem a jelentkezőket, legyen már bennük annyi, hogy ezt a minimális elvárást teljesítik.
Ti mit gondoltok ? Szerintetek ez egy vállalhatatlan kérés ?
Had írjak itt le néhány tapasztalatot.
Ez a topik, ugye a Tribute.
Sajnos már többször előfordult, hogy jelentkezésemre felvették velem a kapcsolatot email-ben és mikor megérkezett a kép szomorúan láttam, hogy egy kb bárhonnan letölthetett random puncit ,mellet vagy popsit ábrázolt.
Nem tudom ki hogy van ezzel a dologgal, de számomra a Tribute, nem ezt jelenti.
Nem pusztán egy faszverésről szól.
Számomra a kép egyedisége a fontos.
Ha egy nő, vagy a nő férje szeretne ilyen jellegű videót kapni, elvárnám hogy egy direkt számomra készült fotót küldjön.
Ezt megteheti úgy, hogy pl a nő hasára van írva a felhasználónevem, vagy csak egy lapra van írva amit maga mellé rak. Ehhez még arcot sem kell vállalni. Visszaélésre sem ad lehetőséget.
Egy ilyen képre, bármikor szívesen készítek felvételt.
Viszont amikor elkezdődnek a kifogások, hogy most nem tudok képet csinálni, meg küldtem képet arra csináld, azzal nem tudok mit kezdeni.
Milliárdnyi kép van a neten. Ha csak ki akarnám verni találnék rá megfelelőt.
Nagyon kérem a jelentkezőket, legyen már bennük annyi, hogy ezt a minimális elvárást teljesítik.
Ti mit gondoltok ? Szerintetek ez egy vállalhatatlan kérés ?
Érdekel valakit szexchat/webkamos szórakozás? Tudtok esetleg erre valami platformot?
N/29
N/29
Párom képére ( privátba küldenénk, egy kimondottan erre a célra készült képet) izgatna valakit ha készítene egy videót amit utána visszaküldene nekünk ?
Szívessen készitek ilyen képeket teljes diszkrécioval ,keress bizalommal
Mi is várjuk a jelentkezőket!
Továbbra is vállalok kép/videó készítést, aki igényli írjon bátran

Sziasztok! Ki keszitene a paromra Videot?
Vállalok ilyen jellegű képeket.Akit érdekel irjon

Sziasztok!
A sok kedves üzenet mellé a párom a szavak mellett szeretné látni is a “dícséretet”…
Írjatok privátban a részletekért!
A sok kedves üzenet mellé a párom a szavak mellett szeretné látni is a “dícséretet”…

Sziasztok! Ha esetleg lenne valakinek igénye rá szivesen készítek tribute képet/videót, teljes diszkrecio mellett, rovid határidővel. Privát üzenetben elérhető vagyok

Sziasztok lenne kedvetek ismerkedni velünk
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 01. 28. szombat 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 01. 28. szombat 20:27
Törölt felhasználó (4695034)

Hmmm . Erre megkérem a páromat. Szerintem tetszene neki.

Hmmm . Erre megkérem a páromat. Szerintem tetszene neki.