Milyen hölgy?
(Ez egy válasz feleségintéző üzenetére (2023. 03. 13. hétfő 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen készítek tibute, spriccelős videot vagy képet.
Keresünk fiúkat akik küldenek tribute videot. Kérnénk csak olyan írjon aki küld is, mert lehangoló az arány

Sziasztok
Szívesen készítek tribute videokat hölgyekre ha szeretne valaki írjon nyugodtan.
Szívesen készítek tribute videokat hölgyekre ha szeretne valaki írjon nyugodtan.
Szívesen készítek tibute, spriccelős videot vagy képet.
Ok. Benne vagyok
(Ez egy válasz hnrkk üzenetére (2023. 03. 05. vasárnap 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Ok benne vagyok
(Ez egy válasz Hedopár üzenetére (2023. 03. 04. szombat 18:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Megbeszéljük?
Valakit izgatná élőben? Priv?
Valaki esetleg? Csinálnánk is , de szívesen fogadunk is

Valakit érdekel?
Szia, nem tudunk kapcsolatra jelölni
(Ez egy válasz ChrisFatDick üzenetére (2023. 03. 05. vasárnap 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Én csinálnék, csak reagálni kellene a felkérésre
(Ez egy válasz CoupleGirl üzenetére (2023. 03. 05. vasárnap 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 05. vasárnap 18:06

Mi szerettünk volna gribute videokat kapni, az eredmény hervasztó, 12 igéretből 3 érkezett
Mi szerettünk volna gribute videokat kapni, az eredmény hervasztó, 12 igéretből 3 érkezett
Mi szerettünk volna gribute videokat kapni, az eredmény hervasztó
Párom tangájára valaki tribute?
Tribute küldjétek privibe
Sziasztok! Aki szeretne csinos hölgyre tribute képet, írjon!
Tribute videó a felesègemre? Írj privibe.
beeka13 NEM küldte a videót csak a képeket kérte el ! Ne küldjetek neki …
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 02. 19. vasárnap 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 19. vasárnap 12:00
Törölt felhasználó (4695034)

Páromat izgatná ha egy sportos férfi tribute videót készítene a képére ! ( kérlek olyan jelentkezzen aki adatlappal - képpel rendelkezik )